Sequenz 31 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 tot caut pe bet de 1 ora un referat despre crearea tabelelor in word :dooh: ... si nu gasesc .. ma puteti ajuta plssssssssssssssss?refereat despre crearea tabelelor in word
Qui-Gon Jinn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 tind sa ii dau dreptate lui burne, omule exagerezi, inceteaza cu topicurile de genul asta, eu am dat search pe google si iata ca am gasit... scroll down pana la "Crearea şi formatarea tabelelor" exagerezi deasemenea si cu topicurile de la sectiunea Stiri, actualitati si informatii... plus ca mai bine faceai la software
Sequenz 31 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 1.nu e problema ta in legatura cu topicurile de la stiri.daca e asa dcum zici u sa`mi zica 1 moderator si incetez2.am zis referat nu cine stie ce informatii de 2 radurims oricum ;)
Qui-Gon Jinn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 temper, temper [-Xna referat :mellow: doar despre tabele nu exista...nu e problema ta in legatura cu topicurile de la stiriba e foarte mult problema mea ca e si forumul meu pe cat de mult e si al tau :mellow:@neBu: numai moderatorii au voie sa foloseasca stampila cu thread closed...
neBu Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Lewl Edit: Cauta trebuie sa existe site-uri care te pot ajuta......!!!
Sequenz 31 Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 poi, nu imi spui u ce sa fac su ce sa nu fac... in fine, nu vreau sa ne certam :P
Qui-Gon Jinn Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 nu am avut nici cea mai mica intentie, cat despre certat...intr-un final am ajunge la situatia in care te-ai certa cu tine insuti :)ideea este ca tu in cateva zile o sa faci poll " ce chiloti sa aleg azi, albastrii cu peanut the bear sau negrii cu sniff the dog" si nu am vrea sa se ajunga acolo :crybaby: sa iti spun ce sa faci sau nu, nu imi permit...dar sa iti spun ca exagerezi pot :Psanatate, gata ca prea o dam in offtopic.PS: cauta mai bine data viitoare, foloseste mai multe motoare de cautare...
robert03 Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 De biblioteca scolii/liceului ai auzit? :whistle: Internetul asta la nas... ce face din "scolarei" <_< .... Mai exista manuale de informatica, manuale pt ECDL, etc...P.S. Hint: MSWord.exe -> Insert -> Table -> Select rows & Columns -> si ai deja vreo 5-10 randuri de scris in referat. Faceam si o poveste din cate optiniuni ai pe acolo... Cu cele din Help iese deja roman... [-(
dNy Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Robert, ashtia de la scoli nu aloca fonduri pentru cartzi la biblioteci, ce sa zic de referate, NEVER !
Nagasaky Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ahahaha cat poate sa exagereze omul asta . Muream de ras cand am auzit aia cu sobolanii . OMFG ce prostie