Sequenz 31 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Datul ceasurilor înapoi cu o oră duce la pierderea a sute de vieţi omeneşti anual şi este un obicei care trebuie să înceteze, afirmă Societatea regală britanică pentru prevenirea accidentelor - RoSPA.Specialiştii RoSPA găsesc situaţia cu adevărat alarmantă. Potrivit organizaţiei citate, schimbarea orei ar provoca anual 450 de decese şi numeroase accidente grave cauzate de întunericul prelungit.Aşa că specialiştii propun ca ceasurile să rămână cu o oră peste GMT în cursul iernii şi cu două ore peste în cursul verii. RoSPA a adresat chiar şi o scrisoare autorităţilor britanice în care au cerut o schimbare de strategie pe o perioadă de probă de trei ani, dar au fost ferm refuzaţi.Pledoariei organizaţiei britanice i se opun cei care susţin că menţinerea orei de vară i-ar dezavantaja pe cei mai din nord, unde primele licăriri de soare nu ar mai apărea decât în finalul orelor de vârf de dimineaţă.
Tzugui Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 lool ce tare ar fi prea aiurea (parerea mea) e bine asa cum e acum...daca lumea ar invata sa aiba grija de ea nu ar mai fi nici un accident :whistle:
oick Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 E pe bune asta?..ce mai conteaza 450 d oameni morti anual..cand in fiecare zi mor in jur decateva sute(din diverse motive).Daca nu s'ar da ceasurile cu o ora inapoi..inchipuieti iarna s'ar lumina la pe la ora 10 <_<
Shush Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Nu am inteles prea bine motivul pt care mor :) ... nu au faruri la masini, lumina in casa .... ?
M0rtix Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 aiurea... dormim si noi mai mult...nu o sa mai dormim prin banci la scoala
[Zzzzbumi]TiberiuC Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 mi se pare o prostie..sunt prea multe lucruri din care mor oameni
Nagasaky Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ce penal . Ahahaha . Doamne... de unde le scoti mah baiatule . Astea sunt prostii . Le mai si postezi aici .
Valek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Si ce daca mor oameni? Si asa suntem prea multi.
#spoitoru# Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 vrajeala ^_^ unde ai mai gasit`o si asta? :blink: :ceuameni: