Sequenz 31 Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Vrajitoarea Blair.. voi credeti ca a existat sau exista aceasta vrajitoare?eu unu.. cred.. pare penibil sa crezi in vrajitoare dar... am vaz o gramada de documentare... am vaz si caseta aia de la studentii aia... ma pus pe ganduri :Deu 1 cred
styng Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 prima data cand am vazut filmu am ramas socat (vb de Blair Witch 1, partea a 2 mi s-a parut o porcarie)si da, cred ca a fost ceva ''necurat'' :P acolo
Sequenz 31 Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 io am vaz partea I pe canalul local noaptea ( dupa 12 baga filme horror ) a crepat inima in mine :D
shadowboss Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Nu am vazut filmul si nu fac referire la Blair Witch, ci la vrajitoare in general: atata timp cat exista Dumnezeu si Satana, exista si armata acestora. Vrajitoarele il slujesc pe diavol, exista.
M0rtix Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 am vazut si eu filmult...nu mi s-a parut cine stie ce... <_<
SpecialEffects Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 am vazut si eu Blair Witch 1 si da .. mi se pare real
Tzugui Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 hmm...eu as spune ca au existat...(in trecut,deocamdata nu si-au facut simtita prezenta)Blair Witch...l-am vazut doar ca ala e o mica fictiune despre adevar.Daca au existat...nu mai exista...asa ca e bine ;)
Shush Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 filmul sigur nu e real ... ei spun ca exista doar cateva secvente reale in film. eu nu cred ca exista!
musthyzz Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 blair 1 intradevar a fost un film bun insa din fire sunt o persoana mult prea realista sa cred in spirite rele si bune.
Lancelot Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 1 e doar un film.. e ca si cum ai intreba daca exista Spiderman rolf2 nici treaba cu vrajitoarele nu ma prinde prea bine.. Da a existat o vanatoare de vrajitoare dusa de biserica Catolica dar alea erau niste biete femei care mai faceau o baitza in sange de gaina..Eu banuiesc ca mai mult era vb de niste ierburi cu caracter curativ..3 Si in zilele noastre se mai vb de voodo sau alte treburi de astea dar e vb mai mult de autosugestie nu de altceva..Si e un lucru dovedit ca micii africani sunt foarte usor de dus de nasSo :nanana: