Jump to content
Sequenz 31

Windows XP SP3 se amână doi ani

Recommended Posts

Microsoft a lansat ultimul service pack de până acum pentru XP, Windows XP SP2, în luna august a anului 2004.

SP3 nu este singurul produs a cărui lansare a fost amânată: Windows Server 2003 SP 2, care trebuia să apară în cea de-a doua jumătate a anului curent, a fost amânat pentru prima jumatate a anului viitor. Microsoft a lansat SP1 pentru Windows Server 2003 în luna martie a anului 2005.

Veştile rele referitoare la Windows SP vin direct de la Microsoft, prin intermediul paginii sale web cu foaia de parcurs Windows Service Pack. Noile date de lansare ale service pack-ului pentru XP sunt trecute ca "preliminare". Data de lansare pentru Windows Server 2003 SP2 nu mai este însă listată ca preliminara.

Microsoft nu a explicat încă, în mod oficial, care sunt motivele noilor amânări ale lansărilor SP.

Link to comment

SP3 nu e beta. A fost facut de un grup de persoane din scena p2p internationala si a fost intitulat asa. E nasol ca nu contine doar update-urile necesare (ca un SP obisnuit), ci iti mai baga si diferite programe odata cu ele (Firefox, Codec pack-uri, daemon tools, etc). Eu unul n-am incredere in el.. N-am instalat nici fel si fel de versiuni de XP pt ca am invatat cum sa il configurez pe cel standard.

Link to comment
Guest scooby-doo

Eu acum 1 saptamana am tras de pe net 1 cd-key de SP3 pentru un priten care isi instala Win Xp SP 3 si nu avea cd-key....

care e cd keyu spunemil si mie

Link to comment

n-au mai scos nimic de ceva vreme ... poate pregatesc ceva foarte bun :D

E doar un update cumulativ ca toate celelalte SPuri. Nu inteleg la ce va asteptati cand ziceti "nu vad nicio schimbare". Updateurile cel mai des PREVIN ceva, nu prea aveti ce schimbari sa vedeti.

Eu unul nu vad rostul SP'urilor, personal nu am in pc nici SP1 si merge fara nici o problema

Mare greseala... Odata cu SP2 a venit protectia anti-sasser. Daca n-ai asta si esti in RDS sau Astral, esti most of the time mort. Dovedit la un calculator XPSP1 in RDS, 2003 fara SP in RDS si XPSP1 in Astral.

care e cd keyu spunemil si mie

No warez.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...