Jump to content
Ghiba

Dont try this at home ;)

Recommended Posts

Posted

nu incercati asta acasa :) mi-am bulit doar cotul si soldul, in rest totul bine, cand am ajuns acasa am mai incercat odata dar am cazut direct pe spate si m-am hotarat ca viata de ninja nu e buna pentru mine :)

Posted

lol dude...n-ai sarit deloc.daca faci b-flip de la innaltime trebuie sa tragi la un unghi de aprox 60 de grade k sa nu dai cu capu de masa ah,si balanseaza-ti mainile si arunca-le in sus.da' iti zic mai bine incerci de la sol pe o saltea sau ceva k asa iti rupi pipota =))

sau incearca asta =>click =>ala sunt eu :D

Guest bloodnight2000
Posted

Frate nu gandesti,poate ramaneai acolo.Nici nu era loc de un flip.

Posted

man :) pe mine nu ma intereseaza daca-mi rup ceva :) Chiar mai bine, daca-mi rup ceva, cand se vindeca devine mai tare ( osu ma refer ) Eu unu de cand ma stiu am sarit din copaci si de la etaju 1. Sunt mai masochist asa....

@abraxas dude ... prea misto ai facut, eu unu daca am pus primu picior pe perete, nu mai am loc de al doilea, deoarece forta cu care pun primu picior ma impinge in directia opusa din care am venit .... so nici vorba sa fac pe spider-man :>

Posted

ahahahahahaah, deci jur ca faza asta a facut-o si un coleg in clasa da numai ca el a sarit de la sol nu de pe banca =)) :rofl1: .

il cheama cumva pruna? =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...