Guest nelusha Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Saluy ! eu sunt din Braşov, şi sunt abonat RDS CableLink de 29$. Există fluctuaţii foarte mari cu privire la viteză. În general pe Braşov care consideraţi că este problema cu traficul pe CableLink. Mersi !
nwradu Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Vezi in threadul Intrebari Puse Frecvent, din forumul Discutii despre jocuri, ca sunt linkuri catre o groaza de threaduri despre Cablelink, sigur s-a vorbit si de Brasov pe acolo, daca nu, continua pe acolo oricum...
alexdanx Posted March 30, 2005 Posted March 30, 2005 La fel de "bine" merge si in Craiova, Cta,Ploiesti...etc. Nothin new. Asteptam.... :upset:
DarkBringer Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 sa l sunt din craiova si as vrea sa va intreb daca si la voi e prostia cu traficu nelimitat si daca da , daca va merge prost de cand lau bagat ca aici nu pioti sa mai joci nimik ca sa numai vorbesc ca paginile se incarca in reluare si imi downlloadeaza cu 5k
Hadrian Posted April 3, 2005 Posted April 3, 2005 Darkbringer tu ai sunat la RDS sa le spui problema ta? Eu sunt din Oradea si mai pateam ca imi mergea netu ca naiba dar era problema de la ei si se rezolva una doua, pe dc++ [pateam ca imi venea cu 1k/s de la 5 useri in total. Problema ta e de la ei nu ca s-a introdus trafic nelimitat crede-ma.
DarkBringer Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 atunci de ce toti prietenii mei imi zic aceleasi lucru ca le merge jalnic si de ce pana sa bage trafic nelimitat mia mers bine? nu are cum sa fie de la mine pt ca nu am nici virusii si totiu merge bine...sunt si zile in care merge bine da sambata si duminica merge in poze...asa e o sa ii sun da probabil ca o sa imi trebuiasca cateva zile sa ii prind ca sa imi raspunda unu cu o voce de parca ar fi chefuit toata noaptea
gEB Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 In Brasov este trafic limitat. Zi merci ca nu esti in Craiova. La noi in Bv merge "uns" pe langa alte orashe. Sfat: suna la rds la tehnic si explica-le situatzia. Prima oara foarte probabil ca o sa-ti dea cu praf de mers. Insista. Apoi mergi la ei si depune in scris si sa-ti dea nr de inregistrare. In 2 zile o sa vina baietzii veseli sa masoare tot ce trebe. O sa iti mearga apoi.