Jump to content
Guest

placa de baza?

Recommended Posts

Posted

E aiurea sa-ti iei un comp pe care sa dai 30 milioane pt ca oricum il poti lua mai tarziu la un pret cu muult mai ieftin, si risti sa-ti dai pumni in cap pt sutele de $ in plus, care ar echivala doar cateva luni...asa ca cel mai bine e sa cumperi ceva care sa nu-ti goleasca buzunarul prea rau...zic eu ca 10 milioane sunt suficienti pt a-ti upgrada calculatorul destul de bine incat sa nu ai probleme cu vreun joc

Guest clausq
Posted

GYGABYTE FOREVER BABY!!!!!

Si asta nu numai pt ca sunt mandrul posesor al unei asemenea placi, dar si pentru ca am fost si sunt foarte multumit de performantele ei (si sper ca voi fi si pe viitor). Nu doresc sa intru in amanunte dar nu prea cared ca sunt nulte placi de baza care ar trece prin ceea ce a trecut a mea fara sa prezinte urme serioase si scaderi in performanta si stabilitate (asta in cel mai bun caz!) :wink:

Posted

Eu am Gigabyte cu S-ATA, cu Fsb 800, agp 8x si alte facilitati cum ziceati , dar nu e chiar tot ce iti poti dori, pe aceeasi configuratie am vazut un Asus si se vedea diferenta, mai ales la setari in bios si overclock.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...