Jump to content
Dani

Cum sa contactezi un extraterestru?

Recommended Posts

Posted

http://www.humansneedhelp.ro/Romanian/AboutVideoSingle.aspx

O inimă sau două

SF-ul ne-a adus telefoanele celulare, Internet-ul şi iPod-urile, cu decenii înainte ca lumea "reală" să le ajungă din urmă. Totuşi, rămâne stabilit că Pământul e un soi de răstoacă intergalactică în comparaţie cu tehnologia extraterestră.

Totuşi, extratereştrilor li s-a făcut milă de faptul că planeta noastră "se prindea" atât de greu. Superstarurile (superstarurile) pop ale galaxiei, Aliens United, s-au reunit pentru un concert, un eveniment unic într-un an-lumină, şi au înregistrat un single pentru a atrage atenţia publicului asupra stării precare a Pământului şi pentru a ne ajuta să revenim pe drumul spre excelenţă tehnologică.

p.s. uitati`va pe tot site.. este si mp3 =)) ..

Clive Salamandră

IPB Image

A fost un an-lumină dificil pentru Clive: calomniat, târât prin noroi şi evitat de toţi, Clive a fost fericit să fie achitat de acuzaţiile răuvoitoare cu care ne-am obişnuit cu toţii. Nemuritorul inventator al Earthwalk-ului a revenit în culmea gloriei sale şi demonstrează că tot el a rămas Regele hiper-pop-ului, în pofida a ceea ce ar putea spune criticii, ca să nu mai pomenim de cei care îi spun "omul", o referire zeflemitoare la apetitul său pentru chirurgie plastică.

Pyrhus Inimădebroască

IPB Image

De la debutul său în carieră, «Little Froggy» (Micul brotac), cu Mutwan, el a rămas incontestabilul prinţ-broscoi al întregii parade de hit-uri. Copiat, furat, dar niciodată egalat, cel care a compus «Melusia on my minds» va trăi veşnic, sub numele de «The Genius» (Geniul).

Ursula Urchina

IPB Image

S-a născut o stea! Fostul model a devenit o cântăreaţă cu drepturi depline. Celebră pentru poznele ei "din afara scenei" cu acel "băiat rău" pe nume Broască Ţestoasă, fată din trupă demonstrează o maturitate rar înâlnită, pe măsura unui talent uriaş... Şi nu numai când este vorba să apară pe coperta "Ştirilor Lumilor"!

Oase

IPB Image

Are aproape 100 600 de ani şi încă mai străluceşte ca o stea nou-născută! Nu numai că arată de parcă ar avea jumătate din vârsta ei, deşi a refuzat întotdeauna să îşi vopsească oasele, dar încă are energia şi forţa unei melusiene de 10 secole. Nu e de mirare că, indiferent de vârsta, rasa sau specia noastră, cu toţii ştim că ne-a intrat pe sub piele.

Posted

Mda draguta aceasta campanie . Nu va ganditi ca e vorba sa trimiteti mesaj lui E.T si sa il intrebati daca a ajuns cu bine acasa... nu! Ei vor defapt sa... nu stiu cum sa zic , sa deschida ochii sa zic asa . Practic este o campani prin care sa ne aminteasca ca trebuie sa evoluam si sa nu ramanem la porcaria de Low-Tech (pentru cei ce nu stiu low-tech este de exemplu centrala energetica pe baza de carbuni sau o fabrica care mai foloseste inca industria murdara cand poate fi folosita electricitatea sau orice alt mod mai putin poluant etc) . Probabil ca la chestia cu mesaj la E.T este vorba sa trimiti sugesti... ma rog e mai mult de efect aia . Oricum faza e ca e nice . Daca vreti sa aflati defapt despre ce e vorba... mi se pare ca pe National Geographic , Miercuri la ora 21:00 (ora 9 seara) este un documentar pe baza acestei... campanii . Se numeste "Oamenii in Negru mi-au salvat viata" iar vineri la ora 21:00 este "Termiantor mi-a salvat viata" , Luni la ora 21:00 (lunea viitoare nu acum) este "The Matrix mi-a salvat viata" .

P.S: Sa nu apara comentarii de genul "Haha tocilarul" sau rahaturi de astea pentru ca daca te uiti si la canale TV informative din cand in cand sa te mentii informat deoarece poti afla lucruri noi sau eu stiu researchurile care se mai fac la ora actoala nu patiti nimic aveti incredere ;) inafara de anime si alte prostii total nefolositoare . Mai ales seara cand te culci e foarte placut :)

Posted

tare... chiar cautam melodia...

btw: e pe Discovery nu National Geographic

ps: astept pe 25 Octombrie Stargate Saved my Life (traducerile in romana a numelor de seriale/filme sunt de tot ra****l)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...