L!nuX Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Sincer cred ca sunt femei mult mai frumose in lumea asta decat copila aia , am vazut-o la TV ai m-a lasat rece . e comuna asa , nu am vazut nimic special , poate aia de au votat au numai urate in tara lor si au vazut-o pe asta asa de frumosa si daia au votat-o asa . Parerea mea
1/2 Man 1/2 Amazing Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Aprob ce zice Linux...am vazut-o si eu filmata...sincer am avut si am prietene mai frumoase ca fata asta In poze parca e cu totul alta persoana ...
Dani Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 ce conteaza asta.. conteaza ca e romanca si ca a luat locul 2 in lume.. parerea mea ca e frumoasa.. oricum mai frumoasa ca fetele care joaca CS :) ..
THuG-Radu Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ba yo nu pricep.Dupa ce criterii sunt alese fetele astea sa participe la evenimente asa mari ?Sunt femei muuuuuuuuult mai faine ca astea, si le vezi pe strada, nu la TV la MISS WORLD.E frumoasa romanca, o cam rupe cu engleza, dar hai np. Noi sa fim sanatosi ! :)GG Romania.
Stargate Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 BV ei, ma bucur ca iesim in evidenta si cu ceva bun si frumos. :tiphat: :bananadance2: :banana: