Jump to content
silversky

Practicaţi/aţi practicat arte marţiale/karate ?

Practicarea de arte marţiale/karate  

101 members have voted

1. 1. Practicaţi/aţi practicat arte marţiale/karate ?

• Da , practic ( precizaţi ce stil )
      13
    • Am practicat ( cât timp şi ce stil aţi practicat )
      51
    • Nu ,nu am practicat,dar mi-ar surâde ideea
      18
    • Nu ,nu am practicat şi nici nu am de gând să practic
      19

Recommended Posts

Posted

n-am practicat si nici nu am de gand sa practic , mai bine fac sala

sunt sanse mici sa foloseasca la ceva in ziua de azi, doar daca locuiesti in ferentari etc.

Posted

am practicat harate sau nush ce era aia....ehh era acum 6 ani

harate ... :-O ... probabil un stil cu tehnici numai si numai din hara (prietenii "stie" de ce :D)

Am practicat cam 2 ani de DoJo si 1 an alt stil dar nu mai stiu cum se numeste :P

Asta e una din cele mai amuzante perle intalnite vreodata ... stilul DoJo :rofl1:. Pentru cei care n-au inteles, dojo se poate traduce prin "locul unde iti cauti calea" adica sala de antrenament. Aste este denumirea salii de antrenament in artele martiale. Banuiesc ca respectivul a trecut cel mult pe langa un dojo de practicat nici vorba :).

Si ca sa nu fiu acuzat de offtopic ... practic si eu de cateva luni Jujutsu ... mai exact de 232 de luni :nanana: Adica vreo 19 ani si ceva marunte. Sunt centura neagra 4 dan (dupa unii chiar 5 dar e mai greu cu omologatul gradelor la noi). Dublu campion national prin '95. Acum sa vad cati din cunoscutii mei sunt pe forum, ca dupa toate astea precis vor stii exact cine sunt :D.

Posted

Am si eu cativa ani de sport : am inceput pe la 5 ani cu 2 ani de inot , de la 7 ani am facut vreo 5 ani de judo , de la 12 la 14 sau 15 nu mai stiu exact am facut footbal si apoi mi-am dat seama ca imi plac mai mult femeile ,chefurile ,distractiile , sourile si am inceput sporturi extreme cu halbere si alte chesti ce nu se pot spune aici pe forum :cool2: .

Posted

Mi-ar surade ideea , dar unde naiba sa faci asa ceva in orasul meu ?! Mai ma uit pe youtube ca am gasit unele antrenamente . Doar cam atat.

Posted

De 3 luni Kickboxing/jujutsu.

Atat autoaparare cat si competitii. Chiar imi place si m-as duce zilnic la antrenament, dar imi fac figuri ai mei cu bacu' luar-al ministrul invatamantului, cu tot cu variante si bagasi-l-ar in ... portofoliu...

Posted

si ce rezolvati daca ati facut ?....mai bine iei un sac de box acasa si dai in el pana rupi tot .. :))

Inveti sa lovesti si sa te aperi. Daca dai ciobaneste in sac acasa pana il rupi, nu te scuteste de la a manca o mama de bataie pentru ca nu ai invatat sa dai corect. In plus, daca dai in sac aiurea, iti bulesti articulatiile.

nu am practicat da as vrea sa ma duc la un kick boxing sau ceva de genu sa dau bine cu picioru da nu prea ma lasa astea :( cik ma pocesc aia pe acolo :|

Pai du-te, ca nu te ia nimeni la bataie :) Cel putin e normal sa nu te ia nimeni la bataie :P. Dupa ce inveti cate ceva, sensei-ul iti propune sa lupti daca vrei (la inceput e semicontact, cu protectii, lovituri usoare si tot asa ... ). Eu in 3 luni de kickboxing (cu antrenamente serioase si lupte din 2 in 2 antrenamente) nu am venit shifonat decat de 2 ori :box: ... si aia a fost din vina mea, ca nu am tinut garda bine :banghead: . So ... daca vrei, give it a try.

Guest -=Free=-Nemo
Posted

am participat 1 an la Ta Kwon Do dar acum vreau sa imi gasesc NIN JUTSU sau Kung-Fu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...