HellMaster Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 De unde stiti ca algerile pe care le faceti voi sunt bune? De unde stiti ca daca mergeti pe jos in loc sa mergeti cu masina e bine?( ma refer la viitor adik probabilitatea de a te calca masina daca mergi pe jos si probabilitatea de a face accident cu masina doar pt ca alegi sa mergi cu masina sau pe jos) Pot sa pun intrebari la infinit, dar intrebarea mea este simpla de unde stiti ca alegerea pe care o faceti este cea mai buna alegere?
Elf Soldier Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 nu am permis de conducere deci pe jos. in tramvai nu. autobuzu costa deci......e evident. dak as avea carnet clar cu masina e mai comod. instincte. si noroc. nu cre ca e cineva care sa se intrebe juma de ora cu ce sa mearga:masina sau pe jos??? :blink: si multi au frica de avion.li`i frica sa mearga cu avionul knd avionul e cel mai sigur mijloc de transport pana la ora actuala!!! si in masina se urca binemerci fara frica. anyway peste 1 an sper sa zic ca aleg scuteru ca mijloc de transport :P Ink bicicleta rullz. ma simt super sigur pe sa. :beer:
rats Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 cum nu sunt un paranoic, ma las in voia sortii... O_o
HellMaster Posted March 27, 2005 Author Posted March 27, 2005 Sa mai adaug atunci o intrabare ca vad ca ati inteles ce am vrut sa spun adik orice alegere are "n" rezultate(efecte). Atunci va mai aduc o intrebare: Credeti ca alegerile voastre au efecte asupra lumi(planetei)?
G-Man Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 o dah, la asta itzi poate raspunde numai un psiholog :duh:
rats Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 ii acea perioada din viata cand is pune intrebari daca are rost sa fie pe pamant si chestii d-astea... ce frumos... ce pur...
LuCiFeR Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Urmeaza-ti instinctul .... oricum in viata nu ai cum sa faci intotdeauna alegerea buna (sau corecta) .... sunt atati factori care intervin ..... unii cred in astre , altii in superstiti , altii in noroc....fiecare face dupa cum il taie capu ; daca e destept mai asculta si de sfatul altora....nu ai cum sa stii mereu daca ai facut alegerea buna sau nu ; rezultatul alegerii tale se va reflecta mai tarziu...so be careful what you choose my dear hell :beer:
HellMaster Posted March 27, 2005 Author Posted March 27, 2005 Eu nu pun aceste intrebari pentru mine ca eu deja stiu rapunsul la ele. Problema se pune ca o mare parte din populatie nu stie asta. Am fost surpins de faptul ca lumea daca il aude pe unu spunand tot felul de tampenii lumea ii crede tampenile.
Ahilosu Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 off - topic: suna ca discursul lui Morpheus din Matrix... :D :D on - topic.... I r livin' la vida loca.... I belive in what ancient greeks used to call Fatum....(citat)
Guest Bogdan Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Eu cred ca deciziile astea se iau pe moment.use your instinct. Tot on topic...aveti grija pe unde treceti maine strada...s-ar putea sa se schimbe istoria planetei ...
1/2 Man 1/2 Amazing Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Deciziile se iau pe moment.......nu ai de unde sta stii ce va urma......
M Power Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Frate, cat de frustrat esti?Chiar crezi ca trebuie sa pui la indoiala fiecare alegere si sa te gandesti dupa aia: "what if..."?Fuck no!Trebuie sa iti traiesti viata din plin si sa nu te gandesti prea mult pt ca iti irosesti viata punandu-ti intrebari tampite precum faci tu!Si lasa-ne cu faze de genu: "Eu nu pun aceste intrebari pentru mine ca eu deja stiu rapunsul la ele".Dimpotriva.Ai impresia ca stii si de fapt nu stii nimic.Si acum puneti urmatoarea intrebare: "Cat timp din viata mi-am irosit gandindu-ma cum sa par mai inteligent si sa pun o intrebare aparent filosofica cand eu sunt un pustan de liceu care abia isi sterge mucii de la nas?"Aaaaight? Gandeste-te putin si spune-mi dk ai inteles ceva din ce am vrut sa-ti spun.Pana atunci mai pune mana pe o carte si nu mai afisa o inteligenta superficiala care nu impresioneaza nici un prescolar. :thefinger:
nwradu Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Daca te gandesti mereu la alegeri din astea innebunesti. Solutia optima nu o stie nimeni, ca inca nu s-a inventat vazutul in viitor. Si desi si eu ma mai gandesc in gluma "e polei afara si plec cu masina, poate fac un accident", tot cu masina plec, pt ca n-am chef sa merg pe jos prin frig. In plus, orice alegere ai face intr-o anumita imprejurare, tot se poate termina prost, din vina ta sau a altora, asa ca e unul din lucrurile la care nu merita sa te gandesti. In fond, poate sa-ti cada si acum un meteorit in cap :D Pana la urma nu-ti ramane decat sa faci ce e mai bine in momentul respectiv, fara sa te gandesti la tot felul de scenarii viitoare. Mai sunt unii care se pazesc de orice. Nu mananca nu stiu ce prostie, pt ca are E-uri si faci cancer. Si chestii din astea, sperand sa traiasca pana la 90 de ani. Probabil ca speranta de viata creste, dar e si sansa ca la 30 de ani sa te calce o masina si atunci te-ai ferit degeaba de tot felul de chestii la tinerete.
demonium Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Am fost surpins de faptul ca lumea daca il aude pe unu spunand tot felul de tampenii lumea ii crede tampenile. Basescu.... Revenind la topic, Hellsie, nu cred eu k tu de la varsta asta ti-ai raspuns la toate intrebarile puse vreodata, deoarece a-i da dovada de o superficialitate in gandire ce pe tine nu te caracterizeaza. :P Astfel eu nu vad ce rost are sa faci pe educatorul q noi, invatandu-ne cum sa ne traim viata, cand tu insuti esti tulburat de-a lugul timpului de nenumarate probleme existentiale (sper k nu vrei sa le relatez :) ).
csoka.zsolt Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Eu dupa ce fac ceva nu ma gandesc 20min. daca am procedat sau nu corect!Daca ai luat o decizie atunci trebuie sa iei si consecintele!
Elf Soldier Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 ati vazut filmul "Calatori in timp"(sau ceva de genu asta) acolo vedetzi cum din cauza unui accident banal sau ceva d genu se poate schimba toata istoria terrei. de exemplu dak ar5 fi murit inventatorul laserului acum nu mai era la fel. tot felu de consecinte aiurea. hell traieste viata din plin. si cum zice semnatura lui alex. no regrets ;)
rats Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 bogdan.bondor, daca nu era biserica catolica am fi deja-n viitor <_< si filmele-s filme o_O
demonium Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Iar ne intoarcem la eterna controversa dintre atei si credinciosi? Slim, cred k ai fost destul de clar pe topicul "exista Dumnezeu" in privinta asta, asa k mai bine o lasam asa decat sa redeschidem cutia Pandorrei...
Guest rauros_ro2005 Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Exista riscuri in ambele cazuri. Depinde de multi factori.Cel mai bine e cu bicicleta. Exista shi acolo riscuri cum ar fi sa ti se deschida o portiera in fata cum am potit eu dar asta e alta poveste.
Sesshomaru Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Nu ai cum sa spui dak o alegere e buna sau nu, fiecare are avantajele si dezavantajele ei. Parerea mea e ca alegerea cea buna este cea in favoarea ta (daah) !
demonium Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Alegerea corecta o iei atunci cand iti asculti "piticu". Prietenii stiu de ce
LuCiFeR Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 iti asculti "piticu" Eu ma sfatuiesc cu Mr. Snorky.
gEB Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 nu stii daca e buna sau nu dar iti asculti instinctul. de cele mai multe ori functioneaza. cel putin la mine merge.