csoka.zsolt Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Dupa parerea mea problema este urmatoarea: 1.Daca stam sa ne uitam din Septembrie ai facut in jur de 150 de posturi ceea ce nu e mult,deci nu vrei sa faci cat mai multe posturi,insa in ultimele zile faci o groaza de topicuri din care unele sunt chiar fara rost,dar tin sa mentionez ca sunt si unele chiar interesante si bune! 2.Ai dreptate ca forumul este cam lipsit de topicuri interesante(cate odata),insa nu trebuie sa facem o groaza de topicuri pe o zi ca asta ca fi urmarea!
rats Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 ...dar va-ntreb eu pe voi, are sens thread-u asta? <_<
M1nDH4cK Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 ...dar va-ntreb eu pe voi, are sens thread-u asta? <_< Bineinteles ca nu. Si cum cel care a deschis thread-ul si-a luat "la revedere"... CLOSED.
Dark-Boy Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Cum pot scrie pe topic daca nu este inchis?Ex.:Aaaaaa....nu stiu ce sa scriu.PA
demonium Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Another one bites the dust.... Bv fratilor!!! Am resusit sa izgonim din padurea fermecata vrajitoarea cea rea!!! Numai sa nu se intoarca q un alt user....
alex Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 Numai sa nu se intoarca q un alt user.... s-ar face de kko ca ii vedem ip-ul oricum :) o uitat powersurge sa dea close ce e asa o mare problema ?