Jump to content
TenshiTNQ

Ma Ce Chestie

Recommended Posts

Posted

"i`am dat lu respectivul un pm sper sa inteleaga" asta a zis alex cand mi'a inchis inka un topic.. ei dar nu a facut'o ... ori nu stie ori a uitat ... nu inteleg care'i faza ... mai nou nu ai voie sa postezi aici pe linkmania... care'i pb ce'i dac postez 500 de post'uri pe zi ... pentru ce a fost facut forumul sa ma uit la el... si stiu ca nu se intampla nimik ka postez o gramada... dar vreau sa aflu si eu niste lucruri.. mare lucru... parca s'o rupt ceru'...

Si ce crezi ca se intampla k imi dai ban... putin imi pasa... ce nu imi pot crea alt user... putin imi pasa... ce crezi ca rezolvi cu asta... tot ceea ce faci ii ca tu "nu le dai la oameni dreptul la libera exprimare" si dak o sa dai close topic si la asta nici nu m'as mira... ca vad k tie iti place sa tot dai close topic nu numai mie i la altii... poate asa traiesi tu... prea mule impresii/fitze pe capul unora de p'aici (nu dau nume k se stiu ei) aia care una doua raspund ... si mai zik de mine k postez prea mult ;). Nu's eu genul ala sa ma iau la harta... dar ii prea mult... orkum odata tot se intoarce roata...

Posted

Dak esti asa tare lasa topicu' sa citeasca toata lumea... sa'si faka o parere...

io mi-am facut o parere... esti incurabil, moron.

ce nu imi pot crea alt user...

nu si daca iei pe ip, boule.

si nu cred ca alex ii de vina de modul in care esti tratat pe forum, uita-te la TOATE posturile din thread-u cu videoclipu... si nu alex a fost cel care ti l-a inchis...

Am zis... prost incurabil... clar...

Posted

Si ce crezi ca se intampla k imi dai ban... putin imi pasa... ce nu imi pot crea alt user... putin imi pasa

Lol.... :D :D :D Dude......where's yr brain ? :P Itzi da ban la ip ! Potzi sa itzi faci cate usere vrei....ca si alea sunt banate (same ip) :whistle:

LATER EDIT: Acuma am vazut reply-ul lui Slim (faza cu banatul ip-ului)

Posted

topicul fusese inchis de powersurge ...eu am completat ca ti-am dat si mesaj poate te linistesti...

poate nu ai vazut dar toate topicurile era ipotriva ta... .so get a life

si pentru tine asa ...ban-ul se da pe ip nu pe user deci nu itzi potzi face alt user

-----

later edit

toti am postat in acelasi timp si aproape aceleasi chestii :))

Posted

daca esti dobitoc , ce sa-i faci ? apropo , cand scrii ceva , scrie si tu mai pe omeneste

ca am stat 5 minute sa iti descifrez hieroglifele alea ale tale , da ?

Posted

nici un moderator nu-i de vina ca ziuabm ii un cretin... daca el are chef de facut abuz de "New Topic" sa mearga pe culgărl si sa-si dovedeasca prostia acolo. nu-nteleg de ca da vina el pe alex... singura scuza care ar avea-o si eu l-as ierta: "-Sunt prost". Si nu-nteleg care-i scopu si lu thread-u asta...

Posted

ziuabm... faza e ca tu exagerezi cu topicurlea astea... sunte mult prea mult... si uite ... il faci si pe urma nu mai postezi nimic... atunci de ce il faci ?

Posted

hm...lamuritzi-ma shy p mine. dak ii datzi ban p ip, atunci ip-ul respectiv nu mai are acces la acest site nu? dar dak are dial-up??? :D

Posted

nu are dial tot timpul posteaza de pe acelasi ip ...si daca are dial se pot face reclamatii la isp ;) ... spam-ul nu prea este legal ...

Posted

Mai lasati omul in pace fratilor... Daca vrea sa faca 100 de topicuri sa faca 100 de topicuri, daca vreti sa scapati de topicurile lui nu postati offtopic in ele si lasati-le sa moara la fel ca toate topicurile idioate . Mi se pare tampit cel care in loc sa raspunda la intrebarea ridicata de cineva raspunde ca asa ceva nu intereseaza pe nimeni. By the way... din pct meu de vedere limbajul jignitor folosit de unii moderatori nu da bine cu postura pe care o au.

Posted

Mai lasati omul in pace fratilor... Daca vrea sa faca 100 de topicuri sa faca 100 de topicuri, daca vreti sa scapati de topicurile lui nu postati offtopic in ele si lasati-le sa moara la fel ca toate topicurile idioate . Mi se pare tampit cel care in loc sa raspunda la intrebarea ridicata de cineva raspunde ca asa ceva nu intereseaza pe nimeni. By the way... din pct meu de vedere limbajul jignitor folosit de unii moderatori nu da bine cu postura pe care o au.

aici nu suntem in familia regala , vorbim normal . ai vrea niste moderatori prefacuti

care se ascund in spatele monitorului ? nu cred ... <_<

Posted

aici nu suntem in familia regala , vorbim normal . ai vrea niste moderatori prefacuti

care se ascund in spatele monitorului ? nu cred ... <_<

Ok... dar nu e nici forumul NASA. Lasati oamenii sa faca topicuri si postari cretine... altii s-ar putea sa se distreze citindu-le.

Posted

din pct meu de vedere limbajul jignitor folosit de unii moderatori nu da bine cu postura pe care o au.

cine anume ?

cand faci o afirmatie trebuie sa o si potzi demonstra ...

p.s. inafara de mine , recunosc acu nu mai fac pe nimeni prost ... cei pe care ii faceam prosti intreceau masura ... acum cer banarea lor ... nu imi mai bat copul cu ei

Posted

Dak esti asa tare lasa topicu' sa citeasca toata lumea... sa'si faka o parere...

Cum era de asteptat, 90 % din userii care au postat sunt impotriva thread-urilor tale stupide. Ia aminte la ce ti-am spus in thread-ul pe care ti l-am inchis.

Posted

hmmm io sunt curios cate idei de topicuri mai are , iti dau o idee ziuabm ... faci un topic in care sa iti scri toate toate ideile ... si mai lasi si pe alticineva sa faca topicuri :))

Posted

INCEPAND DE AKUM PUN "." TOPICURILOR... NU MAI SCRIU NICIODATA... SA FITI FERICITI... DAR MAKAR LASATI'I LUMEA SA'SI EXPRIME PAREREA (DAK NU CER PREA MULT)

..::MY LAST POST::..

:comp2::comp2::comp2::comp2::comp2::comp2::comp2::comp2:

Posted

INCEPAND DE AKUM PUN "." TOPICURILOR... NU MAI SCRIU NICIODATA... SA FITI FERICITI... DAR MAKAR LASATI'I LUMEA SA'SI EXPRIME PAREREA (DAK NU CER PREA MULT)

..::MY LAST POST::..

:comp2::comp2::comp2::comp2::comp2::comp2::comp2::comp2:

weeee :hello:

Posted

dar dupa mintea unui admin cam ce fel de topicuri ar trebui create la sectziunea diverse ca sa nu fie inchise ?? iar despre chestia cu banatul ipului... exista proxy din cate shtiu eu...

Posted

dar dupa mintea unui admin cam ce fel de topicuri ar trebui create la sectziunea diverse ca sa nu fie inchise ?? iar despre chestia cu banatul ipului... exista proxy din cate shtiu eu...

topicuri normale nu cum face el cate 10 pe zi si le uita dupa aia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...