Mehico Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Tom si Jerry pot sa se bata cat poftesc, dar nu mai au voie sa fumezeToate scenele cu motanul Tom si soricelul Jerry fumand vor fi editate din cuprinsul celor 162 de episoade ale indragitei serii de desene animate, a anuntat Turner Broadcasting, detinatorul drepturilor de difuzare. Masura vine ca raspuns la presiunile unui ONG britanic, Ofcom, care a gasit inadmisibil faptul ca, in anumite episoade - precum "Texas Tom" din 1950 - unele personaje trag din tigara. Prin urmare, Turner Broadcasting a taiat deja fragmentele incriminate din trei episoade si promite ca va edita orice scene care ar putea da impresia copiilor ca fumatul este aprobat.http://www.newz.ro/poze/tom-si-jerry-pot-s...umeze_p954.html
Qui-Gon Jinn Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 nu am ce spune altceva decat " :lol: " ma amuza rau chestia asta :lol:
robert03 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Facem pariu ca si pe Popoye il editeaza? Aberant... De parca n-au crescut mii de copii cu desenele astea, care acum nu fumeaza. Au gasit modul de prevenire a fumatului... da.. vorba ta Qui-Gon Jinn ... te amuza intru-un fel ce le scorneste mintea organizatiilor de genul asta.. :lol:
Carp Angler Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 cred ca am crescut cu tom si jerry ( pe cartoon ) dar nu fumezsi adevaru e ca au dreptate ;)
Mehico Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 o yea...Scenele in care se fumeaza vor fi scoase si din 1.700 de episoade ale altor seriale, intre care "Scooby Doo" si "The Flinstones".
Danny Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cea mai mare tampenie pe care am putut s-o vad
MontBlank Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Cand erati voi mici, nu v-ati lasat influentati de asemenea scene...altii poate da.
dNy Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Cand eshti mic nu prea dai atentzie la detalii neinteresante, poate doar la scenele in care fumeaza excesiv....
MisterDevil Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 omg omg omg omg .... chiar nu stiam pe cine sa dau vina ca m`am apucat de fumat
L!nuX Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 aberatie frate , e aiurea in fine e desenul lor asa ca pot face ce vor , nu cred ca daca vor scoate scenele de fumat va scadea calitatea desenului
punisheru Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Aiurea... Bata-i dracu ma... Si eu pot spune ca am crescut pe Tom & Jerry...si inca ma mai uit cu placere la un episod, doua... Aberatie frate (citat L!nuX)
Gîl Ereb Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 masura penibila, luata probabil din plictiseala, cum poti sa dai atentie exclusiv fumatului intr-un desen animat... :blink:
Fane Spoitoru Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ce prostie :) Acu ce sau gandit ala micu de cativ ani se uita la Tom & Jerry si cand ii vede fumand se apuca si el ?
Eustake Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ce prostie, sa cenzurezi scenele din desenele animate in care se fumeaza..fumez de mult timp dar nu m-au influentat desenele animate.
MisterDevil Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 tampenie ca tampenie ... dar uitati`va acu la tom shi jerry ... nu`i asa ca va vine sa aprindetzi o tigara ? :rofl1:
Dark-Boy Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Cea mai mare tampenie care am auzit-o vreodata vorbind despre tigari(inafara de aia ca poti fuma doar daca ai +18 ani) Daca as fi autorul acestor desene as lasa scenele cu fumat si le-as recomanda persoanelor +12/+14 ani(ce copil/parinte ar fi prost sa respecte regula) Strica tot farmecu desenelor This is totaly gay
MisterDevil Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 daca stau bine si ma gandesc ... tot din cauza lui tom m`am apucat si de baut
[SPAMMERS]black Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Si copii sunt prosti sa nu isi intrebe parintii.. sau nu vad invatatorii/profesorii fumand in pauze.. De-asta toti desteptii care vroiau sa para shmekeri fumau la liceu in pauze in baie.. ca in tineretile lor se uitau la desene si fuma Tom si vroiau sa ajunga ca el de smecher.. Tembeli.. pur si simplu tembeli..
Pasaroi_cuminte Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 black' date='Sep 24 2006, 08:57 PM' post='1416711']Si copii sunt prosti sa nu isi intrebe parintii.. sau nu vad invatatorii/profesorii fumand in pauze.. De-asta toti desteptii care vroiau sa para shmekeri fumau la liceu in pauze in baie.. ca in tineretile lor se uitau la desene si fuma Tom si vroiau sa ajunga ca el de smecher.. Tembeli.. pur si simplu tembeli.. Nu-i tampenie. e doar un motiv in plus ca sa scoate bani . Ca doar episoadele re-editate nu crezi ca vor fi la dispozitia publicului pe gratis.Asta pt televiziuni care dau tom si jerry insemana alte contracte=>alti bani . :D Vor fi "New Edition: adika baga mana in buzunar si da banul si fa-o mai repede :D
oick Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Doamne unde s'a ajuns..credeam k cenzura mai "lucreaza" doar prin Romania.. da vad k si la "ei" e la fel de grav..cum sa cenzurezi un desen animat8-| ... Jeez ce uameni
Tzugui Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Mai trebuie doar sai imbrace pe tom si jerry si e gata cenzurat la maxim O MARE PORCARIE chestia asta
MisterDevil Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 hai ma fitzi seriosi .. chiar nu vi se face pofta de o tigara cand va uitati la tom si jerry ?
Magnumutz Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 N-au treaba una cu alta mah... desi n-ar strica refacerea desenelor