Guest CrAzYaLeX Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nick in joc: CrAzYaLeX CrAzY_aLeXNume real: AlexVarsta: 15 aniOras: OradeaCaracter preferat: BKSkill preferat: Twisting Slash Set preferat: bronze/fp/dpArma preferata: bob/mokHarta preferata: Arena Monstru preferat: BaliGuild preferat: ZoHaNJucatori preferati: multi :right: :right: Jok mu de la inceputu lu' 2006
Guest yzer_boy Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Pentru cei care nu stiu... :) Dark Wizard(DW) nu este acelasi lucru ca Seul Master(SM).Sm devii numai si numai daca faci questul(davias)!!!
[EliTe] Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Pentru cei care nu stiu... :) Dark Wizard(DW) nu este acelasi lucru ca Seul Master(SM).Sm devii numai si numai daca faci questul(davias)!!!e soul masterquestu se face si in lorems de informatie :error: un mod sa stearga ultimele 2 reply-uri
Guest *FerFelea* Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Nick în joc :K@l!bruNume real :ValentinVârsta :17Oraşul :BucurestiCaracterul preferat :Magic GladiatorSkill-ul preferat :InfernoSetul preferat :ThunderArma preferată :AA stafHarta preferată :tarkanMonstrul preferat :BaliGuildul preferat :RELAXJucători preferaţi :Maximuss,Augustyn,DonGarcea,Ange|Blue,M@rTZ|@|\|Am început să joc MU începând cu :luna iulie 2006
bug Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 e soul master questu se face si in lore ms de informatie :error: un mod sa stearga ultimele 2 reply-uri on~topic :>: In-game-nick : v|rus Nume real : Mihai Varsta : 14 City : Bucales Caracterul Preferat : emje Skill-ul preferat : UpperCut :D Arma preferata : scimitar :wub: Setul preferat : Boneu meu frumos +11 :wub: >:D< Harta preferata : da[e]vias Monstrul Preferat : Chain Scorpion Guildul Preferat : pe primul loc Maniacii :wub: [first love] pe primul loc iLove [kap] Jucatorii Preferati : ii respect doar pe cei ce ma respecta :tiphat:
-TyRAeL- Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nick : -TyRAeL-Real Name : SilviuVarsta : 20 aniOras : BucurestiCaract Pref : BKSkill Pref: FuryArma: MokHarta: IcarusMonstru: Golden DragonSet: Fp fara helm (secsi rau bk-ul cu el)Respect : Kitte (cea mai corecta persoana de pe server si n-ai vrea sa te contrazici cu ea ca-ti trage niste vorbe...) m3mo , mojo_jojo , bisop , seba si mai sunt , in special cei care ma respecta sunt respectati la randul lorPrima oara am intrat in mu acum 2 ani si m-au fascinat aripile :D motivul pt care m-am apucat de joc si primul scop a fost : sa pun aripi caracterului , inainte de mu : diablo2S-a ajuns prea departe cu nesimtirea in joc si dati prea multa bataie de cap adminilor , dar intr-un fel il face si mai distractiv :P Si cu asta am pus punct
FuLg3r3k Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nick : ildabaoth™Real Name :FuLgEr™Varsta :16 ani :D™Oras : Craiova™™Caract Pref : BK ™Skill Pref: Fury™Arma : Duble Axe !™Harta: altans jwl etc :D™Monstru pref : fratemeo™Set: scale ™Respect : BlitzZzZ :wub: :wub: ™
Smokie Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nick : BlitzZzZ Real Name :BlitzZ BlitzZ Varsta :18 ani Oras : Tg Neamt Caract Pref : BK Skill Pref: Hacking :D Arma : Duble Axe Harta: Dungeon3 > Stadium Monstru pref : Goblinu din noria Set: Scale & Leather Respect : All Sicily & FuLgEr
Guest dudu4ever Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Nick în joc :Dudu_best Nume real :onica radu Vârsta :16 Oraşul :Roman Caracterul preferat :Dark Wizard Skill-ul preferat :inferno Setul preferat :grand soul Arma preferată :AA staff Harta preferată :Atlans Monstrul preferat :Silver valkire (nush daca asa se scrie corect ( Guildul preferat :HEART Jucători preferaţi :Mu_DW, soraia Am început să joc MU începând cu : de cand ma stiu
DaNu7zZz Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Nick în joc : DaNu7z_BK ( blocat ) ; Scrumuletz ( cateodata )Nume real : DanVârsta : 16->17Oraşul : OradeaCaracterul preferat : Blade KnightSkill-ul preferat : ESSetul preferat : FP no helm , Leather +11 , bone , Plate , bronzeArma preferată : Katache + 11 Harta preferată : ArenaMonstrul preferat : Golden Tantallos (nush daca asa se scrie corect () Guildul preferat : Old K&P & iLove :D :wub:Jucători preferaţi : Respect pe cei ce ma respecta ! sunt multi :P Am început să joc MU începând cu : anul 2005 prin februarie ! ( pe link )
Banshee Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nick:DarkTouchname: Marianvarsta: daca as avea inca 11 ani as avea de 2 ori mai mult decat am avut acum 9 ani.oras:Iasichar preferat: Elfchar in game: MG(inventati ceva sa poata lasa elf afk)skil prferat: penetrationskil preferat aplicat ingame: AFK-ul(highly qualified in it)arma favorita: Gorgon staff+11set preferat:silk(elf), legendary(mg), unicorn(pe mine)harta favorita: TARKANmonstru favorit: Dark Phoenixguild preferat: Maniacii(cand jucam)jucatori preferati.....multi totusi numesc vreo2: viju, Any, *BLACKKISS(nu asta care joaca acuma si e aproape de ......) joc pe link din 2005, cam la 2 sapt de la noua baza de date.Waiting for new db...(don't we all?)
Unreal Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Nick în joc :EliteRayde Nume real : Mihai Vârsta : 24 Oraşul : Constanta Caracterul preferat : Bk Skill-ul preferat : Ts Setul preferat : Flaming Pheonix (lk dsr dd +11 :D ) Arma preferată : Mok (lk edr 2% +11 ) Harta preferată :Icasrus Monstrul preferat : Bugde Dragon Guildul preferat : Vechiul Elite si BB Jucători preferaţi : nu dau nume ca nu vreau sa omit pe nimeni sa se supere dupa ... dar toti cei cu , care m`am inteles bine si inca ma inteleg il salut si ii pupa tata pe portofel Am început să joc MU începând cu : hmmm long time ago ... pi global putin dupa care m`am asezat pe linkmania si pana in prezent (mai rar )
Guest freaky13 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Nick în joc : freaky/BlacKittyNume real : AlinaVârsta : 15Oraşul : OradeaCaracterul preferat : Muse elfSkill-ul preferat : Ice AgeSetul preferat : WindArma preferată : RapierHarta preferată : NoriaMonstrul preferat : Ice QeenGuildul preferat : DefilerSJucători preferaţi : DefilerS aliance, Sicily guild, Nature Guild, Zzzbumi guild, Absolut guild, ZoHaN aliance, HEART guild.Am început să joc MU începând cu : septembrie 2005 :tiphat:
MarvinTheMartian Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nick în joc : oickNume real : alexVârsta : 19Oraşul : bucurestiCaracterul preferat :Dark WizardSkill-ul preferat : iceSetul preferat : padArma preferată : angelicHarta preferată : bc1Monstrul preferat : bnyGuildul preferat :K&P si tot ce deriva din eaJucători preferaţi : cei din /\Am început să joc MU începând cu : parca august 2005 oricum era sf de db1 si inceput de db2 :>
Juve Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 Nick: SkessReal Name: CristiVarsta: 18Orasul: Oradea Caracterul preferat : 4 EVER Soul Master Skill-ul preferat : Lightning with Teleport :P Setul preferat : Grand Soul , LegendaryArma preferată : Kundun StaffHarta preferată : BK tark :P & IkarusMonstrul preferat : Golden Lizzard , Golden Goblin , Golden DragonGuildul preferat : Sicily ever Jucători preferaţi : <Raziel> , eddu , and many others . . . GM Preferat : nu este ( : Am inceput sa joc MU incepand in 2005 septembrie .
MD_MG Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nick în joc : EsCoBaRNume real : CornelVârsta : 19 aniOraşul : BacauCaracterul preferat : ElfSkill-ul preferat : PenetrationSetul preferat : SilkArma preferată : Dragon LanceHarta preferată : DaviasMonstrul preferat : Aia din BC .. pik rare si jwl :)Guildul preferat : SuK@r [ old & new ]Jucători preferaţi : toti care sunt de treabaAm început să joc MU începând cu : ianuarie 2004 .. pe un srv .. ip era... am avut SM full , MG full si cresteam un elf cand lau inchis . pe linkmania joc de prin feb 2006. si ma indrept cu pasi repezi spre retragerea din MU . sincer m-am plictisit rau de el.. nu imi mai trebuie !
Brotherhod Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Nick în joc :Brotherhod/QpackNume real :MariusVârsta :24Oraşul :Bucuresti/Iasi (Sm in buc, Bk in iasi) :P Caracterul preferat :Dark Wizard :D Skill-ul preferat :LightingSetul preferat :Bone +0 refArma preferată :Angelic StaffHarta preferată :LosttowerMonstrul preferat :Goblin-ul din noria :D Guildul preferat :STOP, DreamingJucători preferaţi :Multumesc lui LumyMG pentru primul rr , Prieteni ... multi altii nu as putea sa ii numesc pe toti sa nu uit pe cineva :D Am început să joc MU începând cu :20 nov 2005 insa au fost niste probleme ..si ma lasasem o perioada .. :banana: Ne Vedem dupa RR DB ...cu siguranta ;)
kcioco Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Nick în joc : kciocoNume real : AndreiVârsta : 18 Oraşul : ConstantaCaracterul preferat : Soul MasterSkill-ul preferat : E.SSetul preferat : BoneArma preferată : KundunHarta preferată : TarkanMonstrul preferat : TantallosGuildul preferat : HegemonyJucători preferaţi : ReavenDW , moartea , [MG]just , TzuTzu_MG , Hus3 , koka4 , Albinuta Am început să joc MU începând cu : acum 1 an
Guest [8383] Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Nick în joc :Serban_DW(blocat fara nici o vina..)Nume real :SerbanVârsta :19Oraşul :bucurestiCaracterul preferat :SmSkill-ul preferat :hell fireSetul preferat :legendaryArma preferată :kundumHarta preferată :arenaMonstrul preferat :baliGuildul preferat :HEART <EnEmY> si mai sunt...Jucători preferaţi :rhazek, morph1$, Reyko_MGAm început să joc MU începând cu :p 14 iulie de ziua mea:)
[kenzo] Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nick în joc <enzo , LORDU(no real) Nume real :Stefan-Rares Vârsta :16 Oraşul :Constanta Caracterul preferat :Mg Skill-ul preferat :fury of light Setul preferat :bone Arma preferată :mace of the king Harta preferată :tarkan Monstrul preferat :Goblin-ul Guildul preferat :Ang3liK,KnighT Jucători preferaţi :mike4ever,D@nY_D,n33dw33d mai multi .... Am început să joc MU începând cu :din septembrie 2005
Smokie Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 (edited) Nick în joc : BlitzZzZNume real: FlorinVârsta : 17Oraşul : Targu NeamtCaracterul preferat : Blade KnightSkill-ul preferat : FurySetul preferat : BronzeArma preferată : TomahawkHarta preferată : DaviasMonstrul preferat : BaliGuildul preferat : SicilyJucători preferaţi : pauzaAm început să joc MU începând cu: acu' 2 ani ..E al 2`lea post in acest thread Edited May 18, 2007 by cRs
Fury Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Nick în joc : Fury_[MG]Nume real : PaulVârsta : 18Oraşul : Baia MareCaracterul preferat : BKSkill-ul preferat : FurySetul preferat : BronzeArma preferată : SpearHarta preferată : DaviasMonstrul preferat : GoblinGuildul preferat : SicilyJucători preferaţi : se stiu ei :D Am început să joc MU începând cu : septembrie 2005
Guest ROCKASS Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Nick în joc : RocKasElf / RocKasMG Nume real :Alex Vârsta :aproape 8 (p.s. pentru ei ce ma stiu 20) Oraşul :Constanta Caracterul preferat : ELF Skill-ul preferat :IceAge Setul preferat : tot ce-i verde dar cu exceptia la vine ... care-i pur si simplu bestial ( AUR PUR ) :P ( Spirit +11+LK+add16+REF+DSR am avut de 2 ori setu ... prima oara l-au pradat si dupa m-am chinuit un an sa-l refac ) Arma preferată :Greath Schythe +11 :P / Ligh Sagger +0 sau 11 / Crossbow Harta preferată : LostTower Monstrul preferat : Thunder Lich Guildul preferat : Imortals (4 life)/ si acum KnighT Jucători preferaţi : aici ar trebui sa insir multe multe nume .. dar nu`si au rostul , oricum se shtiu ei ... Am început să joc MU începând cu : nu shtiu exact dar cred ca a fost acum vreo 3 ani si ceva ... nu mai stiu exact daca am prins acum doua BD sau doar aia care a fost inainte ... am trecut prin multe cu jocul asta , imi adu si acum aminte cand ma trezeam dim sa plec la scoala si aveam urme de taste pe frunte (ca la cat eram on/si off tot cu capul pe tastatura dormeam ) si de la telefon in palma ca-l tineam strans in caz ca nu`l aud, macar sa-l simt;) numai Crenguta si inca catziva stiu asta in fine a fost destul de cool jocul, cred ca sunt unul dintre putinii care nu au jucat pentru experienta ... ( pot exclude primele 5 luni de pe BD actuala ? :D ) joc din a 2-a luna pe actuala BD si am doar 11 rr deci .. va puteti da seama ... okey ma voi lasa in curand GL & HF 4 The New generation ;)
Soul-Thief Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Nick în joc : Soul-Thief (old db)Nume real : CosminVârsta : 22Oraşul : CraiovaCaracterul preferat : Soul MasterSkill-ul preferat : Evil SpiritsSetul preferat : ThunderArma preferată : KundunHarta preferată : TarkanMonstrul preferat : Golden TantalosGuildul preferat : Symbolik | IMORTALS (Lords/HH/Mafia/TRACIA)Jucători preferaţi :Psycho;DarkMG;Marius(negoiescu);Batosai;HellRazor;iTi;Guppy;Makavelli;;SoldierMG;USoldier;ZAMOLXES;Sicilliano;Spydy;KREOLA;Kitty;Kitte;fdsul;Warden;Wolfuletz;(Sunt singur k sunt mult mai multi kre i-am uitat)Am început să joc MU începând cu : dec 2004
alexix Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 NICK: PalaAladin / VorceRaydNUME: AlexVARSTA: 15ORAS: GalatiCaracter Preferat: bk, elfSkill preferat: Fury of light / Ultimade atakSetul Preferat: Wind, Silk, Red DragonArma Preferata: Gigant Bow, Dragon Lance, Dragon SpearHarta Preferata: icarusMonstrul Preferat: Golden Titan, Bali ( in special PalaAladinOhBali )Guild Preferat: ZoHaN, AFKJucatori Preferati: Boddom, ionutzgl_3, narcis_MG, Magic-DK, Dakid, ZoHaN, Miraflori, Qurille, REBELLA, etc etc..Am inceput sa joc mu incepand cu: prin iunie-iulie 2006