Guest munewby Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Nick în joc :Indiferent, DreamerNume real :MirceaVârsta :21Oraşul :CraiovaCaracterul preferat :ElfSkill-ul preferat :Ice ageSetul preferat :Spirit (dsr+ref+11)Arma preferată :Arc, orice arc... poate Tiger BowHarta preferată :NoriaMonstrul preferat :Bali (2 anume:P, aia de erau la iesirea din Noria).Guildul preferat : Mafia (pentru cei care'l mai tin minte)Jucători preferaţi :sicilianoo, egu_jr, Alexey, HellRazor, xtest, 1Dream, Alemao, USoldierMG si multi altii... (nu neaparat in aceasta ordine). Imi cer scuze daca am uitat pe cineva.Am început să joc MU prin ianuarie 2005 si am terminat de jucat prin noiembrie 2005. Prim martie 2006 (nu stiu exact) am dat contul primului pe care l'am intalnit in joc si care ca luat suspend 99 de zile (dupe) destul de repede. De atunci am mai intrat foarte rar pe forum sa vad daca s'a pus versiune noua sau nu.EDIT: wolfuletz, marcoo, ciumete, overkill, SlimR, spydy, TheDragon... O sa incerc sa termin lista zilele astea:P
Guest valy_pch Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Nick in joc : ValyPCh (Elf) Valy^Pch(MG NUme real : I . Vali Varsta : 21 Oras : Bucuresti Caracter Preferat : Elf & MG Skill-ul preferat : Lighting si Aqua B Set preferat : W|nd , Silk , Thunder , Brass Arma preferata : AA staff /Giant bow /Arquebus Harta Preferata : Atlans Monstrul Preferat : Budge dragon Guildul preferat : Nu am un guild preferat . Dar respect anumite persoane din ZZZbumi , Nature , RULE, STOP !! Jucatori preferati : RAmona (prima persoana care mi-a dat party chiar in prima seara de MU :) Multumiri inca o data ) ,AzerothElf (ei ii datorez multe party-uri si mult mult BUFFffff :) ea stie ) ,Sunshine,Kerigan(real one),Dania ,Natasha- (nu stiu ce s-a intamplat cu ea :( ) , Vulpita ,Edelweiss,Legolas21,Ales,Morgana,SUntTare (un baiat cu caracter ) , Mardares (man ma ajuti sa tin un tark ? el stie despre ce e vorba ), Lu-k[DW],Bestiutza , Bonzy13,Enders si multi altii carora le cer scuze ca i-am omis :P ... !! Respect 4 all !! Am inceput sa joc MU prin Iunie 2006 :) ...sunt nou pe aici ..dar cine ma cunoaste stie ce imi poate pielea ..cine nu ma cunoaste probabil ca nu o va face nici pe viitor !!
[Death]Cryb3by Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Nick în joc : Vaporeanu Nume real : George & Razvan Vârsta : 21 & 17 Oraşul : Campina (PH) Caracterul preferat : Dark Wizzard Skill-ul preferat : Lightning & MS :) Setul preferat : Pad+11 Arma preferată : MOK Harta preferată : Atlans Monstrul preferat : Golden Dragon Guildul preferat : [Death] ... dar originalul [Death] ....nu copia de acum Jucători preferaţi : se stiu ei...Mult Respect! Am început să joc MU începând cu : Linkmania...acum 2 ani juma' .
HocusPocus Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 (edited) Nick în joc :HocusPocu$ | bsl^2peu aka tatavostru Old db Nume real :Catalin Vârsta :21 Oraşul :Lupeni Hd Caracterul preferat :Dark Wizard aka Soul Master Skill-ul preferat :Evil Spirit/Comet Fall Setul preferat : Dw=Legendary|Soul,Bk=Red Dragon|BlackDragon,Elf=Guardian,Mg=Thunder Arma preferată : Dw=Arch Angel Staff,Bk=Spirit Sword,Elf=Giant Bow,Mg=Spear Harta preferată :Atlans Monstrul preferat :Golden Titan Guildul preferat :TaTa bcoz i-m owner Jucători preferaţi :balaurul(Toata stima si tot respectul care i se cuvine) real kaze/GoKu@3bossD3lfinu,care este un jucator vechi de mu,l-am intalnit pe EDITED mu zis Pcnet/Maiytreiy/GORILA/-arr0w-/Onusca/Sentinel/neBu/munte/reload si multzi altzii la care le cer scuze ca am uitat sa-i mentzionez :) Am început să joc MU începând cu : Data nu o mai stiu exact,dar acum 3 ani .. si ceva .. Deci vreau sa spun ca m-am simtzit extraordinar de bine cu cei de la mine din guild,cat si cu ceilaltzi care au stiut sa ma respecte si sa ma aprecieze de cuviintza GoKu@boss3 e nebun,razi cu el de te prapadesti la fel si SHARBITTE om nebun Va salut pe totzi Stima si respect Peace ! Edited December 28, 2006 by Kitte
Guest puidedrac Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Nick în joc : puidedrac ( real )Nume real : AndreiVârsta : 21Oraşul : Constanta Caracterul preferat : BKSkill-ul preferat : FurySetul preferat : Bronze +0Arma preferată : BardicheHarta preferată : Davias :PMonstrul preferat : BalrogGuildul preferat : Maniacii & ZzzbumiJucători preferaţi : cei din Maniacii si din Zzzbumi ... si multi multi altii pe langa ei :)Am început să joc MU începând cu : e ceva timp ... data fixa ... chiar nu mai stiu :)
StiuCA Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nick în joc :StiuCANume real :BogdanVârsta :18Oraşul :BrasovCaracterul preferat :BKSkill-ul preferat :Evil SpiritsSetul preferat :magusArma preferată :spearHarta preferată :atlansMonstrul preferat :tantalosGuildul preferat :Mafia&DreamingJucători preferaţi :nu am preferati i like pe toata lumea (aproape)Am început să joc MU începând cu :martie 2005 (asa tin eu minte)
Guest MAXZ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nick în joc : MAXZNume real : AndreiVârsta : 22Oraşul : BucurestiCaracterul preferat : SMSkill-ul preferat : Energy BallSetul preferat : Bone...in general MagusArma preferată : Serpent StaffHarta preferată : EXILMonstrul preferat : Zbumi_MGGuildul preferat : ZzzzbumiJucători preferaţi : omgAm început să joc MU începând cu : la kteva sapt. dupa ce am inregistrat userul p forumCe imi place cel mai mult pe server : Ca am gasit oamenii cu care sa fac "Marea Kterink"Ce urasc cel mai mult pe server : sintagmele gen "party plqss, post (pls? O_o)" samd
Guest [Innos]IceMan Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nick în joc :IceManNume real :MariusVârsta :19Oraşul :CraiovaCaracterul preferat :SMSkill-ul preferat :LightningSetul preferat :SM-Leg,BK-DPArma preferată :Mace Of GimliHarta preferată :IcarusMonstrul preferat :BaliGuildul preferat :InnosJucători preferaţi :fostii membrii ai guildului InnosAm început să joc MU începând cu :ianuarie 2005
[SPAMMERS]Fyara Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nick în joc : Fyara / Fyara_MG Nume real :Ovidiu Vârsta : 17-18 Oraşul : Neamt / Iasi Caracterul preferat : BladeKnight / Mage.Gladiator Skill-ul preferat : twisting slash / hacking-skill Setul preferat : bronze / bone +11 Arma preferată : toate rarele`mi plac la +11 ... / pe mg tomahawk Harta preferată : Davias Monstrul preferat : Budge Dragon Guildul preferat : Sicily / Thunder Jucători preferaţi : o gramada :) old player`s in general Am început să joc MU începând cu : luna septembrie / oct. 2005 . La inceput nu prea ma incanta :boohoo: ... dar dupa cateva seri petrecute in party cu anumiti playeri... m`am apucat serios de el. Joc mu pt ca`mi place... m`am lasat o perioada de vreo 6-7 luni dupa ce am facut full stats pe mg .. apoi m`am reapucat cu bk`u k am prea multi tov aici si nu ii pot lasa asa... :D si o sa joc pe el pana la rr db , dak se mai da o gramada din linkmaniaci ... nici nu am loc sa`i scriu pe toti elfitzelor :wub: "dusmanilor" ... au si ei farmecul lor in acest joc Bafta tuturor :tiphat: s`auzim numai de bine si pe link si in real life :beer:
CryNow Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 nick in joc: Kill||fasTnume real: stefanvarsta: 17oras: undeva prin ardeal :)carcater preferat: mg/ bk 4 funskill: ts/es/comet fallset preferat: thunder/dragon/scale+11arma preferata: iron hammer+11/tomahawk+11/horned shield+11/bronce+11harta preferata: icarusmonstrul preferat: golden goblinjoc mu de 1 an fara 2 zile (din momentil de fata)guild de inceput si cel mai adevarat: qwetjucatori preferati: nimeni (-=Eu=- prin caracterul care il are)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Nick in joc: Hammer Nume real: Lucian Varsta: 21 Oras: Campina(nascut si crescut)Bucuresti(actual) Caracter preferat: SM Skill preferat: Comet Fall%Aqua Beam Set preferat: Bone+11 Arma preferata: Skull staff&skull shield+11,resurrection staff+11 Harta preferata: Exile Monstru preferat: Tavytzu Guild preferat: South :right: :photo: Jucatori preferati: Ar fi mult de scris.....sunt cativa la numar....se styu ei :right: Jok mu din mai-iunie 2006 Bafta tuturor atat in mu kat si in real life :right: :beer:
Guest Acidulata Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Nick în joc :AcidulataNume real :AndreeaVârsta :20Oraşul :BucurestiCaracterul preferat : ElfSkill-ul preferat : IceSetul preferat :NatureArma preferată :Giant BowHarta preferată :ARENAMonstrul preferat :Golden DragonGuildul preferat :ManiaciiJucători preferaţi :KorbAm început să joc MU începând cu : DB-ul
Guest HeartLesS Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Nick: Hard*Mg / |-|arD Nume real: Teo Varsta: 25 Orash: Bucuresti Caracter preferat: MG Skill preferat: Twisting Slash Set preferat: Scale Arma preferata: AA Monstru preferat: Potion Girl Guild preferat: Innos/Absolut/HHunterZ/Ang3lik/Heaven Jucatori preferati pt clipele petrecute cu ei : bebe_MG, kate, IceMan, thora, haldirgoth, Ariadna_DW, |nvincible, TyreXell, Redemption, Atlas, Fireman, HacKeRs, Dark,Maniak,DarthAlex, shi multi multi altii, scuzele de rigoare pentru cei uitati Am inceput sa joc mu din toamna primului db , data exacta mi`a fost stearsa din memorie ;)
haze Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Nick in joc: $e$u Nume real: Sergiu Varsta: adolescent Oras: Oradea Caracter preferat: BK Skill preferat: Twisting Slash / Death Sab Set preferat: bronze+11/dp+11/fp+11/scale+11/rd+11 Arma preferata: bob/mok/katache Harta preferata: Arena(doar spoturile) :D Monstru preferat: Bali Guild preferat: fostu IMMORTALS(cand era gm Serginho) Jucatori preferati: multi se stiu ei :) Jok mu de la inceputu lu' 2005 (ash mai juca da mnoa filtru pe clase ) :tiphat: :tiphat:
Elyan Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Nick în joc :Elian , ElyanNume real :GabrielVârsta :31Oraşul :Baia MareCaracterul preferat :BKSkill-ul preferat :FurySetul preferat :Scale(+11 ref full),Embroidered dsr ddArma preferată :BardicheHarta preferată :IkarusMonstrul preferat :goblinGuildul preferat :TRACIAJucători preferaţi :multi...f multi :)Am început să joc MU începând cu :martie 2005
Diablo_x Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Nick în joc : D!@bl0Nume real :ViorelVârsta :22Oraşul :Bucuresti / ( Braila )Caracterul preferat :ELFSkill-ul preferat :Ice Age / PenetrationSetul preferat :Silk +11 ref Arma preferată :Fairy Bow +11 EDR +2% Harta preferată :AtlansMonstrul preferat :Chaos Goblin ( ala mic si bulangiu din noria - desi e NPC ) :nanana: Guildul preferat :DEUS_EX :beer: Jucători preferaţi :mare parte cei din DEUS + cei apropiati :tiphat: Am început să joc MU începând cu : prin feb 2006
Guest pepsi_max Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Nick în joc :V3rsace Nume real :Octav Vârsta :17 Oraşul :Constanta Caracterul preferat :BK Skill-ul preferat :fury of light Setul preferat :fp Arma preferată :blade of devourer Harta preferată :exile Monstrul preferat :bali Guildul preferat :KnighT Jucători preferaţi :mike4ever , D@nY_D , Extasy :rofl1: ,liniste , Freddy,Mojo_Jojo mai multi :tiphat: Am început să joc MU începând cu :am inceput prin augus nu prea joc mu de mult mike m-a invatat si ma ajutat si mi-a zis despre joc si extasy :)
D3@7h Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Nick în joc : D3@7h Nume real :Mihai Vârsta : 17 Oraşul : Bucuresti Caracterul preferat : MG Skill-ul preferat : Aqua Beam Setul preferat : Leg +11 :wub: Arma preferată : Phantom Mace/Mok Harta preferată : Arena :nanana: Monstrul preferat : Bali Guildul preferat : Innos Jucători preferaţi : just friends.... Am început să joc MU începând cu : iunie 2005...eram maniac nu am dormit zile si nopti sa dau 1 rr singur si in august au dat rr la db :( . Azta e makar am invatat atuncea sa joc...nici nu stiam ce e ala party :D poate k era mai bine
Guest Bau_Elf Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Nick în joc :BAU_BAUNume real :razvanVârsta :15Oraşul :bucurestiCaracterul preferat :elf/bkSkill-ul preferat :ice ageSetul preferat :vine/lethar/bronzeArma preferată :mana goalaHarta preferată :tarkanMonstrul preferat :zaikanGuildul preferat :TRACIAJucători preferaţi :toti din TRACIA si cei care stiu ceva despre MUAm început să joc MU începând cu :akum 2 ani in noiembrie cred :D
FLOW Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Nick în joc : S@dow_MGNume real : GabiVârsta : 16 aniOraşul : BucurestiCaracterul preferat : MG / SMSkill-ul preferat : Aqua beam , Ultimate AttackSetul preferat : Pad , ScaleArma preferată : AA staffHarta preferată : DaviasMonstrul preferat : Bali , Goldeni :D Guildul preferat : DUNEJucători preferaţi :MULTI RAUAm început să joc MU începând cu : Nu mai stiu :(
C0$T3L Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Nick în joc : LETSOCNume real : CostelVârsta : 17Oraşul : BucucuCaracterul preferat : Magic GladiatorSkill-ul preferat : Evil SpiritSetul preferat : Legendari +11 fara helmArma preferată : staf AA +11Harta preferată : Lost TowerMonstrul preferat : Golden DragonGuildul preferat : SavageJucători preferaţi : Anonimi Am început să joc MU-online::) nu mai tin minte da nu de mult sa zic cam din februarie
Guest G@LACT!CO Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Nick în joc : G@LACT!CONume real : CristiVârsta : 16 Oraşul : BucurestiCaracterul preferat : Dw-SmSkill-ul preferat :Aqua Beam - Mana shield :D Setul preferat : LegendaryArma preferată : Legendary - KundunHarta preferată : Davias Monstrul preferat : Budge Dragon Guildul preferat : SicilyJucători preferaţi : Prietenii mei :P Am început să joc MU începând cu : acum vreo 4 ani prin luna Martie, nu mai stiu sigur data :D,stiu ca jucam un joc dabea aparut(nu-l pot spune ca sa nu se considere ca reclama :P ), si dupa un timp ma suna un prieten, ca sa intru pe x pagina, si sa-mi fac cont, ca e un joc super, faci char si omori monstrii, bagi pct te faci puternic, pui seturi, faci prieteni, e joc online :D, mi-a suras idea si am incercat,pot spune ca pt un joc online grafica e acceptabila, nu prea e 3D cum se zice in unele reclame adevarate de MU,ca cei de la Webzen, dar e acceptabila, grafica si efectele skill-urilor nu e rea,desi ar mai trebui lucrat la efectele oraselor, miscarea anumitor obiecte de aer,etc,mai detaliate,si, as putea spune ca e un joc care mi-e drag de el :D, pana acum jucam numai jocuri gen single player, nu online, acum am multi prieteni,cativa reali,si de mess,si as putea spune ca am invatat cate ceva din mu, despre diferiti oameni,si am inceput sa-mi petrec mult timp in fata mu-ului, dar, nu este adevarat ce se zice in anumite topicuri, ca mu-ul va face si va drege, sunt doar prostii, singuru lucru care e adevarat este ca e doar un joc, si ca voi il controlati nu el pe voi, si ca va puteti oprii din a juca mu, nu deveniti dependenti de el, vointa e totul :right:.
Guest Thunder™ Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Nick în joc : eLf_NeBuNNume real : AlexandruVârsta : 17Oraşul : BucurestiCaracterul preferat : ElfSkill-ul preferat : Aqua BeamSetul preferat : GuardianArma preferată : BowHarta preferată : DaviasMonstrul preferat : Thunder LichGuildul preferat : Nu am o guilda preferata... Admir guildele: fostu K&P (actualu iLove), South si ZoHaNJucători preferaţi : Sunt mai multi pe care ii admir... nu am unii preferati... oricum sa nu uit de Martianu... Am început să joc MU începând cu : Numai stiu exact... oricum acum mult timp da o perioada buna de timp in care ma lasasem...
Lord of round table Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 (edited) Nick în joc : G@LACT!CONume real : CristiVârsta : 16 Oraşul : BucurestiCaracterul preferat : Dw-SmSkill-ul preferat :Aqua Beam - Mana shield :D Setul preferat : LegendaryArma preferată : Legendary - KundunHarta preferată : Davias Monstrul preferat : Budge Dragon Guildul preferat : SicilyJucători preferaţi : Prietenii mei :P Am început să joc MU începând cu : acum vreo 4 ani prin luna Martie, nu mai stiu sigur data :D,stiu ca jucam un joc dabea aparut(nu-l pot spune ca sa nu se considere ca reclama :P ), si dupa un timp ma suna un prieten, ca sa intru pe x pagina, si sa-mi fac cont, ca e un joc super, faci char si omori monstrii, bagi pct te faci puternic, pui seturi, faci prieteni, e joc online :D, mi-a suras idea si am incercat,pot spune ca pt un joc online grafica e acceptabila, nu prea e 3D cum se zice in unele reclame adevarate de MU,ca cei de la Webzen, dar e acceptabila, grafica si efectele skill-urilor nu e rea,desi ar mai trebui lucrat la efectele oraselor, miscarea anumitor obiecte de aer,etc,mai detaliate,si, as putea spune ca e un joc care mi-e drag de el :D, pana acum jucam numai jocuri gen single player, nu online, acum am multi prieteni,cativa reali,si de mess,si as putea spune ca am invatat cate ceva din mu, despre diferiti oameni,si am inceput sa-mi petrec mult timp in fata mu-ului, dar, nu este adevarat ce se zice in anumite topicuri, ca mu-ul va face si va drege, sunt doar prostii, singuru lucru care e adevarat este ca e doar un joc, si ca voi il controlati nu el pe voi, si ca va puteti oprii din a juca mu, nu deveniti dependenti de el, vointa e totul :right:.sry de off topic..dar tu joci mu de 4 ani? O_o try again Dexter :)offtopic Edited December 23, 2006 by silversky
Guest sweetangel Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nick în joc : NICKY79Nume real : NicoletaVârsta : 27Oraşul : BrailaCaracterul preferat : elf si mgSkill-ul preferat : ice/ penetrationSetul preferat : windArma preferată : chaos nature bowHarta preferată : LorenciaMonstrul preferat : cursed wizard (amicii stiu de ce :D)Guildul preferat : LOVEME , RELAXJucători preferaţi : doyaru_mg, pisu, tot guildu RELAX, Maximuss, vctoria, De|aN, Dinamovist, pantera^MG, onixx, batman1, t3eo, pysti, Bragi, Sirius, <Kristi> , arabu@,etc scuze pentru restu dar insemna sa scriu prea multe nume .Am început să joc MU începând cu : 22 iulie 2006. Am inceput din curiozitate si a devenit frecventa . Pacat ca mai sunt persoane care ma fac sa renunt dar le fac in ciuda :nanana: . Succes si la multe rr all .