R3LoAd Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Nick în joc :reload Nume real :Voiculescu Tudor Vârsta :17 Oraşul :Rm.Valcea Caracterul preferat :BK Skill-ul preferat :twist Setul preferat :flaming phoenix +11 lk+dsr+dd pe care nu il voi avea niciodata ( Arma preferată : Spear Harta preferată : Stadium Monstrul preferat : Soldier Guildul preferat : foarte multe....exceptie Sicily deh ma raziel imi pare rau Jucători preferaţi : multi nu stiu de unde sa incep Am început să joc MU începând cu : iulie 2005 si for lifee
<Pupak> Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Nick în joc :<Pupak>,<Pupi> Nume real :Norbert Vârsta :18 Oraşul :Oradea Caracterul preferat :MG Skill-ul preferat :Aqua Beam Setul preferat :Bronze Arma preferată :Tomahawk Harta preferată :Arena :P Monstrul preferat :Goblin Guildul preferat :Sicily :wub: Jucători preferaţi :FFFF Multi Am început să joc MU începând cu :noiembrie 2005
Guest Aveyond Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Nick în joc :AveyondNume real :AndreeaVârsta :19Oraşul :Bucuresti-Petrosani(mai calatoresc acolo la parinti)Caracterul preferat :ElfSkill-ul preferat :Summon BaliSetul preferat :Vine, Silk si windArma preferată :Chaos BowHarta preferată :NoriaMonstrul preferat :Ice QueenGuildul preferat :MithrilJucători preferaţi :Sunt multi, dar ei ma stiu pe mine:PAm început să joc MU începând cu : Pai am inceput pe dex aveam 3 rr tot cu elfa, dupa ce sa dat rr la db m-am suparat rau si nu mai mi-am facut cont, dupa aceea am jucat black mu unde aveam 33 de rr inca mai joc tot cu elfa:P
BOUNTY_KILLER Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Nick în joc :BOUNTYNume real :GabyVârsta :18Oraşul :VasluiCaracterul preferat :BKSkill-ul preferat :Twisting SlashSetul preferat :Flaming PheonixArma preferată :Mace of KingHarta preferată :LorenciaMonstrul preferat :AssasinGuildul preferat :AVATARASJucători preferaţi :Very Many people :DAm început să joc MU începând cu :2003 cand ma saturasem sa joc global ca era foarte greu si m-am gandit sa ma dau la ceva mai usor sa mai alfu lucruri
Mdfck Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Nick in joc:saur0nMG/MilkyNume real : Alexandru-StefanVarsta: 15Orasul: Timisoara powa` :D Caracterul preferat: MGSkill-ul preferat: cel de la Crystal Sword(nu-mi vine acum..)Setul preferat: Scale +11Arma preferata: Dragon Lance(knd esti phono e tata lor)Harta preferata: TarkanMonstrul preferat: Budge Dragon ^^Guild preferat: Absolut 4 ever! Respect Maniak,BELLEJucatori preferati:toti de la inceputul db-ului din Absolut,si d p vechiul DB din ETHERIUM,in special Maniak si BELLE,DarkMind,MAD3,[DW]Cosmin si multi altii...MU joc de cand a aparut Mu PcNET...am jucat Mu si intr-o sala din timisoara..dar acolo era pe LAN doar :D
TiberiuC Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 nick:TiberiuCnume real:tudorvarsta:20oras:romancaracter preferat:clar BKSkill preferat:furysetul preferat:magusarma preferata:mokoras preferat:lorencia(mai ales partea de la pg :D )guildul preferat:Zzzbumi(lol ce intrebare :D )jucatori preferati:cei cu caractermu am jucat o saptamana prin august anul trecut iar apoi m-am apucat mai serios din noiembrie 2005
desirre Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nick în joc :D3s| exa D3sirr3Nume real : MadalinaVârsta :21Oraşul :BucurestiCaracterul preferat :ElfSkill-ul preferat :PenetrationSetul preferat :Silk Arma preferată :Dragon Lance , Rapier, Kris ( pe alte servere Viper Bow)Harta preferată : ArenaMonstrul preferat : Goldeni :DGuildul preferat : Zzzbumi; STOPJucători preferaţi : pfff sunt f multi :D dar hai sa trec cativa amar3to , TORINO. ThoraBella, sabasan , BAD_DMX , zabin_dw, Kate , XX_L, Timon, Dark , si acestia sunt doar putini ..... scuze k nu i'am enumerat pe totzi :D dar nu mai faceam nimic la munca daca incepeam sa ii insir .... oricum se stiu ei :D Am început să joc MU : Aprilie - Mai 2006
#spoitoru# Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nick in joc: bostina_SMNume real: BogdanVarsta: 15 aniOrasul:HategCaracterul preferat: Soul MasterSkillu-ul preferat:Aqua BeamSetul Preferat: Legendary combinat cu Bone :DArma Preferata: Kundun StaffHarta Preferata: ArenaMonstrul Preferat: BaliGuildul Preferat: ButchJucatori Preferati:multi :PAm inceput sa joc mu incepand din aprilie parca :dooh: ... apoi m`am lasat cam 2 luni p timp de vara k am avut filtru p clasa de ip ...or skimbat aia de la net ip`u ...si de curand iara or skimbat astia ip`u filtrat si nu mai pot juca...cred k pana la sfarsitu` anului scolar k sunt p a 8a :D Ii salut p toti cei care ma stiu :P
Creator_DW Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nick in joc:Creator_DWNume Real:VictorVarsta:Aproape 17 aniOras:Tg-MuresCaracterul Preferat:Soul MasterSkilul Preferat:Evil SpiritsSetul Preferat:StormArma Preferata:Kunkdun StafHarta preferata:ArenaMonstrul Preferat:BaliGuild Preferat:DefilerSGuild de Suflet:ZzzzbumiJucatori Preferati:Sunt ffulti...se cunosc ei nu mai trebuie enumeratiAm inceput sa joc mulinkmania de 1,5 ani ma-m si lasaat vreo 4 luni si m petrecut clipe minunate in link dar si ceva perioade mai grele daar pana la urma totul sa terminat cum trebuia.Cretor va saluta pe all.
ratseloP Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Nick in game - virusulNume real - mihaiAge : 13 (an proud of it)Oras : Bucuresti (again prouddd)Favorite char: eMGeFavorite Skill: Fury of LightFavorite Set : BoneFavorite Weapon : Aa swordFavorite Map : atlansFavorite Monster : Golden Titan :wub:Guildul preferat... my first love... ManiaciiFavorite Players : multi... se stiu dar le aduc aminte unora...inamic, anakyn, amidala, aliosa, invizibila, thorica, zabinelu, amaru, darku, si my favorite VIRUSUL < :wub:
Guest RedFox200 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Nick în joc : RedFoxNume real : VladVârsta : 21Oraşul : Brasov B) Caracterul preferat : SMSkill-ul preferat : ESSetul preferat : SoulArma preferată : Absolute stuff of ArchangelHarta preferată : DaviasMonstrul preferat : noneGuildul preferat : noneJucători preferaţi : none (nu prea cunosc :D )Am început să joc MU începând cu : acum cateva luni ... nu ma pot lauda ca sunt un gamer inrait ...dar ... cand nu ai ce face prinde bine un party B)
13bullets Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nick în joc : bullet13Nume real : bogdanVârsta : 20Oraşul : bucurestiCaracterul preferat : soul masterSkill-ul preferat : poisonSetul preferat : legendaryArma preferată : short swordHarta preferată : daviasMonstrul preferat : taikanGuildul preferat : HHJucători preferaţi : n/aAm început să joc MU începând cu : pe link-> 30 iulie 2005 - 15 octombrie 2005 ; 1 martie 2006 ~ 30 mai 2006
AlinRoscat Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nick în joc :AlinRoscat/ZeroGrovazNume real :AlinVârsta :19 Oraşul :BucurestiCaracterul preferat :elf/soul masterSkill-ul preferat :lightningSetul preferat :orice pantaloni la +11Arma preferată :Crystal SwordHarta preferată :TarkanMonstrul preferat :DrakanGuildul preferat :HHJucători preferaţi :Mouseman2 ( + Romi ), Dany^MG ( adevaratu ), haldirgoth, xeno + membrii HHAm început să joc MU începând cu : 1-2 luni inainte sa-mi fac cont pe forumul linkmania :)
CrashOver Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nick : CrashOverNume : (nu si se mai spune pe nume de vreo 7 ani)Varsta : 21Oras : Bucuresti Caracterul Preferat : BKSkill Preferat : TwistingSet Preferat : ScaleArma Preferata : Rapier/KatacheHarta Preferata : LostTower 6 & 7Monstru Preferat : Goldenii Guild Preferat : TRACIA Jucatorii Preferati : se stiu singuri Joc de 1 an jumate (cu "mici pauze" pe db asta)
JustDan Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Nick in joc : MY_BK(lame i know,i know)Nume real:Preda DanielVarsta:15 ani(micutz)Orasul:ConstantaCaracter preferat:Soul Master(love those wings).Skill-ul preferat:Twisting slash,si Spell-ul preferat:Evil Spirits.Setul Preferat:Legendary(excelent desigur)Arma preferata:Kundun staff.Harta preferata:Arena(imi place afk'ul).Monstrul preferat:Soldier(merge f bine cu soldier la invazii).Guildul preferat:ZoHaN(f bine m-am simtit aici,cel mai bine).Jucatori preferati:Cei din ZoHaN.Am inceput sa joc Mu incepund cu : o zi k oricare alta.Mu mi-a mancat 3-4 ani din viata,dar am castigat niste prieteni,o familie.Regret k m-am apucat,dar nu regret k mi-am facut prieteni.Ma bucur k am avut puterea sa ma opresc.Cum spune romanul:"Tot raul spre bine".Dak va uitati atent,o sa observati k numele la char este MY_BK.Am facut un bk p link,dar pe alte servere am jucat cu soul master-ul si astfel sm-ul a devenit charul meu preferat ...Cheers!Dak aveti intrebari folositi pm ...
Tzugui Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Nick in joc:Tzugui Nume real:Andrei ^_^ Varsta:17 ani(astept 18 sami iau carnetu :yum: ) Orasul:Suceava(cel putin aproape de sv,unu mai mititel,Falticeni :whistle: ) Caracterul preferat:Elf :wub: Skill-ul preferat:Penetration Setul Preferat:Wind Arma preferata:Golden crossbow,Dragon lance Harta preferata:Icarus -_- Monstrul preferat:Goblin :lol: Guildul preferat:none :nanana: Jucatori preferati:doar cativa(putini prieteni,mai putini dusmani,nam nevoie de mai mult :D ) Joc MU cam de 1 an(cam de 3 luni pe linkmania B) )si nu ma gandesc sa ma las cat de curand.Tin sa precizez ca de 1 an de cand joc nam postat pe nimeni si nam fost postat niciodata
Guest mdablabla Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 (edited) Nick în joc :NoticeKid Nume real :Andreea Vârsta :21 Oraşul :Bucuresti Caracterul preferat :Elf, SM Skill-ul preferat : De la chaos bow Setul preferat : Silk, vine , spirit , bone ,legendary Arma preferată : Kundum Dragon Lance, rapier Gorgon Staff Harta preferată : Icarus Monstrul preferat : golden goblin Guildul preferat : B) Jucători preferaţi : Am început să joc MU începând cu :acum 2 ani deci prin 2004 parca pe EDITED Edited October 17, 2006 by Dark
King_Warlord Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Nick: WarlordRl: PaulVarsta:20Orasul:Palma de Mallorca/Miercurea-Ciuc(depinde in ce tara sunt :blink: )Carcter: SMSkill preferat: ESSet preferat: Soul(si cateodat leg.. depinde cum ma trezesc :) )Arma preferata: Res staffHarta:LorenciaMonstru preferat: e tot ce misca :bananadance2: Guild preferat:scrie mai jos :whistle: Jocatori preferati: toti din guild si multi de langa..Jucatori mai putin preferati: multi.... dar ne reconsiliam cu timpul:PJoc cred ca din august 2005 dar de forum am aflat acum vreo 2-3 luni :D p.s pentru fetitze sa ma accese cu incredere pe pm :tiphat:
Guest cyupanezu Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nick în joc : Ciupanezu (SM-pe actuala bd) ; Ciupanezu (BK-pe fosta bd)Nume real : DragosVârsta : 31Studii: Absolvent A.S.E. BucurestiOraşul : BucurestiCaracterul preferat : Dark WizardSkill-ul preferat : Evil Spirits Setul preferat : GSArma preferată : Kundun StaffHarta preferată : TarkanMonstrul preferat : Golden DragonGuildul preferat : SauvageGuilde frecventate :Klar, Hotii, Innos, Mafia, RIP, K&P, SauvageJucători preferaţi : Se da RR la baza de date pana ii scriu pe toti.Am început să joc MU începând cu : luna mai 2005.
Danny Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Nick in joc : DannyNume real : Daniel C.Varsta : 16Oras : BucurestiCaracterul preferat : Dark Wizard/Soul MasterSkill-ul preferat : Inferno / Aqua Beam Setul preferat : Legendary / BoneArma preferata : Kundum StaffHarta preferata :DaviasMonstrul preferat :Buli / ZaikanGuild preferat : HHunters ( membru proaspat ^_^ )Jucatorii Preferati : Cei care au avut incredere in mine si ne-am distrat impreunaAm inceput sa joc MU incepand cu :Hmm , pai anu` trecut ( 2005 ) prin iulie-august m-am apucat si eu de MU. Tot vedeam la altii status " Joc MU" si ma tot intrebam ce joc e asta.Am intrebat un prieten ce si cum..mi-a dat acest server minunat :) ( thx Killer_XP ) ^^Am intrat in joc , am vazut cum e..mi-a placut.Max lvl pe old db : 200 :P non rr , dar a fost distractiv :)
CrAzzY_ Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Nick în joc : CrAzzY_MG / Cr/\zzY_ Nume real : Mihnea Vârsta : 14 .. almost 15 .. call me a kinder , whateva' .. Oraşul : Bucuresti Caracterul preferat : Fairy Elf / Muse Elf Skill-ul preferat : Defense Buff ( e verde :X ) Setul preferat : Exc. Silk + 11 / Exc. Soul +11 Arma preferată : Rapier +11 Harta preferată : Exile ... cat am stat acolo cu RERE si LORDU ... 8-> Monstrul preferat : Golden Titan / Golden Budge Dragon Guild-urile preferate : Stars , HH ; Jucători preferaţi : RERE , Tigress , Pussycat , str- , tsu ... sunt destui .. Am început să joc MU începând cu : vara lui 2005 .... era inca old-ul . It was fun while it lasted ... nu am fost niciodata obsedat de rr`uri , dar in schimb am stat mult la trancaneala si la fun si ma bucur ca am cunoscut destula lume "de treaba" . Pare rau ca acum totul a devenit o ... foame pentru reset-uri si jwl-uri ... nu mai sunt multi care stiu cu adevarat jocul .. tot ce stiu ... "party pls"/"esti nub" ... etc .. de ex .. am vazut pe cineva care nu stia ca daca dai refuse la invite de party scrie " the user has denied the request " ... ca "cica" asta scrie doar la "/re off" . Pt cei care inca mai au rabdare ... good luck :).
PETRUT998 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Nick in joc:PETRUT Nume real:PETRUT :) Varsta:17 Orasul:Rosiorii de Vede Characterul preferat:Bk Skill*ul preferat:Hacking skill Setul preferat:Flaming Pheonix Arma preferata:Double axe+11 :D Harta preferata:Atlans Monstrul preferat:Golden Goblin9ma bateam cu ei cate o juma de ora la lvl 50 si ceva ) Guild preferat:sunt multe in care m-am simtzit bine Jucatori preferati:MotanuSm3q,Alecqu,Anakynbest,horya_kkk,X-RaSe etc.. Am inceput sa joc Mu incepand cu:iarna anului 2005(prin ianuarie park...nu mai tzin minte)
Theogrim Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Nick în joc : TheogrimNume real : AndreiVârsta : 24 pe 26 oct anu asta :DOraşul : Rm. ValceaCaracterul preferat : a fost smul dar mi sa scarbit de el ca se ascunde dupa ms asa ca m`am intors la BKSkill-ul preferat : Hacking skillSetul preferat : Dark Pheonix (imi place cum arata :P)Arma preferată : TomahawkHarta preferată : ArenaMonstrul preferat : Goldenii :PGuildul preferat : Vampires(primul guild in care m`am simtit cu adevarat bine)Jucători preferaţi : f f multi dar pe primul loc M0ha-MG si CrashOverAm început să joc MU începând cu : anu trecut prin primavara....parca prin martie
Ayana Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Nick în joc : Serenity/ DianaNume real : DianaVârsta : 22 and counting :)Oraşul : Baia MareCaracterul preferat : sexy elf :angelbath:Skill-ul preferat : multiple shot Setul preferat : hmm... silk set cu pants de la vine... cel mai sexy :)Arma preferată : golden sau light crossbow cred ca ii ziceaHarta preferată : icarus 2 pe linkmania :)Monstrul preferat : baliGuildul preferat : maniacii o vreme, apoi diavolii, mutiny... si cam atat Jucători preferaţi : multi... ar fi asa... (in ordine aleatoare sa nu se simta nimeni ofensat)... Paraschiva, mataharu, DarkOne, Lance, vexu, azureus, x-treem, Ferrari, MagicElf, Melody, si altii de care probabil ati uitat demult...Am început să joc MU începând cu : aprilie 2005 daca nu ma insel... pe Link...
Azur Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Nick în joc : Azureus / AzureusMG / Azurelfus Nume real : Dragos Vârsta : 17 Oraşul : Vaslui Caracterul preferat : MG Skill-ul preferat : Lightning Setul preferat : Scale + Bronce Sh. :x Arma preferată : AA staff Harta preferată : aia cu norisorii in care intri din **&#^ lvl 7. nu mai tin minte deloc Monstrul preferat : golden Titan Guildul preferat : Maniacii Jucători preferaţi : pff... in afara de cei care se stiu, SoldatMG, i3devil, xBogz, SlayerMG daca cei care ar trebui sa se stie nu s'au stiut, Serenity, MagicElf, Ferrari, Vexu, Paraschiva Am început să joc MU începând cu : demult tare... acum 2 ani... ... m'am lasat acum un an+. fara a face propaganda va recomand lineage 2. punct. m'am lasat si de ala ca am bac. dar daca aveti timp, incercati. ... amintiri placute de pe mu-link? suspendul pentru expresia "mu-ist", partypls,/reoff, eventurile lui kitte, panarama cu soldat, stat geana pe razia afk, afk in nesimtire in tarc, spot, town si oriunde se putea. ...de asemenea, iesitul la suc cu scotch pe mouse, cu scobitoare in mouse, chiar la inceputul inceputului. am descoperit ulterior ca se oprea dupa un timp destul de scurt. :D ...doua bronce shield+10+dsr+ref > poof ...nenumarate iteme insane sparte la goblin... aa staff+edr+2%+11 vandut pe o avere. aa' stafful identic primit de la i3devil ampix. in concluzie.. a fost frumos la vremea aia. regret si acum ca mi'am frecat sanatatea destul de mult. incepand de la ameteala pe scaun pana la agorafobie, eritrofobie etc . dar sa zicem ca per total s'a meritat intr'o oarecare masura.