PsychoJr Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nick în joc :BuHuHuHu/De^MenTu/MaNiaKuNume real : AdiVârsta : 17Oraşul : SuceavaCaracterul preferat : SM^MGSkill-ul preferat : ES^ESSetul preferat : Bone+pad helm^BoneArma preferată : Skull+buckler^AA+PhHarta preferată : Arena^ArenaMonstrul preferat : BaliGuildul preferat : HeavenJucători preferaţi : -Puf-,thoryca,Machiaveli,DoubleX,corbusor si multi altiiAm început să joc MU începând cu : acu 3ani.
Menum35 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Nick în joc : TheCocoWizNume real : CocoVârsta : 28Oraşul : GalatiCaracterul preferat : SM^MGSkill-ul preferat : ES / INFERNOSetul preferat : Bone / LegendaryArma preferată : AA / Skull StaffHarta preferată : ArenaMonstrul preferat : Bali Guildul preferat : Heaven / HH / SOUTHJucători preferaţi : SoulAsasin ,thory ,Machiaveli,canabis Menum si multi altiiAm început să joc MU începând cu : de prin 2005.
Guest ownator Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Nick în joc : ownatorNume real : MirelVârsta : 25 Oraşul : BucurestiCaracterul preferat : SMSkill-ul preferat : Evil SpiritsSetul preferat : VenomArma preferată :Platina StaffHarta preferată : CrywolfMonstrul preferat : BalglassGuildul preferat : Nu existaJucători preferaţi : cei de treabaAm început să joc MU începând cu : 2007
corioneMG Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Nick în joc : corione Nume real :Catalina Vârsta :16 Ora?ul : Buc Caracterul preferat :SM Skill-ul preferat : E.S Setul preferat : Iris Arma preferat? : sylph wind bow Harta preferat? :Aida2 Monstrul preferat :poison :D Guildul preferat : Eternity/ Ally Honey Respect :readthis: Juc?tori prefera?i :;Baron,-Ang3l- ;=Nazgul=; free4drugZ;back*black; Iepuiele;Dulciku si altii.. Am început s? joc MU începând cu : pff am jucat putin prin 2006 ...dar joc mai mult din 2009 :tiphat:
quin_linkmania Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Nick în joc : Rwpok Nume real :Lary Vârsta :17 Ora?ul : R.D.V. Caracterul preferat : Mage Skill-ul preferat : Evil Spirt =)) Setul preferat : Hurricane Arma preferat? : Regin Blade Harta preferat? : Kalima Monstrul preferat : Golden Goblin Guildul preferat : TRACIA B) B) B) B) B) Juc?tori prefera?i :lyxww, kretz, Anomys, etc Am început s? joc MU începând cu : 1718 TOAMNA (2005 iarna)
WhiteLion Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Nick în joc : WhiteLion Nume real : Catalin Vârsta : 29 Ora?ul : Iasi Caracterul preferat : Dark Lord Skill-ul preferat :Fire Burst Setul preferat :Glorious Set Arma preferat? :Shining Sceptru Harta preferat? : Losttower Monstrul preferat : Mega Crust Guildul preferat : TRACIA Juc?tori prefera?i :All Of TRACIA Am început s? joc MU începând cu : 2007 pe linkmania
oldGard Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Nick în joc : s0are007 Nume real : vali Vârsta : 20 de ani Ora?ul : Craiova Caracterul preferat : Blade Knight Skill-ul preferat : Fury Setul preferat : DP :X Arma preferat? : Spear Harta preferat? : kanturu2 Monstrul preferat : cei din aida:D nu stiu nume:D Guildul preferat : Deceneu :X pe 97 d... acuma oldGard :P Juc?tori prefera?i : Nici unul Am început s? joc MU începând acuma 6 ani.. m-am lsat vreo 5 si acuma joc din februarie 2010
-=AlexA=- Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Nick în joc : Kunkka Nume real : Alexa Vârsta : 21 Ora?ul : Baia Mare Caracterul preferat : Magul Gladiator Skill-ul preferat : Hell Fire Setul preferat : Bone Arma preferat? : Phantom Mace Harta preferat? : Exile Monstrul preferat : Golden Dragon (cei de +3 si +4) Guildul preferat : Griffins Juc?tori prefera?i : Vechi: hiei_cl, bugz bunny, Lancelot|||||||||||| Noi: Gandy(Elfisor), Takanohana si Vraciul Am început s? joc MU începând cu : 2005, pe atunci nici nu aveam net. Jucam la un prieten pe char-ul lui si imi tot dadea indicatii: Du-te devias la iciumi (asa le zicea la zanele respectiva dupa sunet :)) ). Cand era vorba sa bag puncte imi zicea baga echilibrat (pe sm), cate 1 punct la fiecare.
1NviDia2 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nick în joc : Daffy Nume real : Andrei Vârsta : 20 Inca putin si fac 21 :dance: Ora?ul : Bucuresti Caracterul preferat : Soul Master Skill-ul preferat : Ragefull blow Setul preferat : Am mai multe: BK-Black Dragon SM-Bone , Legendary , Pad , Sphinx(cel mai mult) Elf- Nature aka Red Spirit Dl- Sunlight MG-Valiant Arma preferat? : Si aici am mai multe :D : BK-Dark Breaker , Knight Blade SM-Viper Staff MG-Dark Reign Blade Elf- Viper Bow (parca asa ii zice) DL-Soleil Scepter Harta preferat? : Exile imi placeau spoturile alea 2 apropiate cu mutanti stateam cu 1 prieten el pe 1 spot eu pe celalalt Monstrul preferat : Golden Lizard imi place cum pica pe burta cand il omori Guildul preferat : DarkSide 4 Life :hello: Juc?tori prefera?i : Nu am jucatori preferati am prieteni Pitic_SM , timeea , Sandy , TeddyBear , BodykAgain (eu 1 ii consider prieteni acum sper ca si ei sa ma considere prieten) Am început s? joc MU începând cu : Am inceput sa joc prin 2006 pe 97d cu 1 prieten habar nu aveam cu ce se mananca jocul asta. Primul character care il facusem era bk pentru ca imi zisese 1 amic de-al meu ca e cel mai puternic character. Dar pourma vad un dw folosind spelul evil spirit si cand era invazie apar Golden dragoni care zbor prin orasul unde e invazia si ii zic la amicul ala al meu moama ala ataca pe aia care zboara noi nu putem cu bk si in 2 min mi-am facut si eu 1 sm si observ ca nici cu sm-ul nu puteam sa ii atac pe dragonii aia :D . Mi-amintesc , ca ne plimbam ca nebunii prin devias2 sper devias4 si omoram mobii in asa fel faceam lvl pe atunci nici nu stiam ce e ala spot. Mai ne intalneam cu cate 1 player care se ducea la spoturile alea din castel devias2 la mobii aia 3 rosii (nici nu mai stiu cum le ziceau) si il intrebam ce facem cu jwl of bless si el ne zicea pai nu aveti ce face cu el dati-mil mie si cica daca mai gaseam sa ii dam pm. A fost frumos la inceput pe 97d cand habar nu aveam cu ce se mananca jocul asta acum mi se pare prea usor si cam urat cu toate chestiile care se intampla pe serverul asta.