Danutza_26 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nick în joc :dana_26 Nume real :Dana Vârsta :16 Oraşul :IASI Caracterul preferat :Elf Skill-ul preferat : lightning Setul preferat :Wind/Vine Arma preferată :Kris Harta preferată :Arena Monstrul preferat :Bali Guildul preferat :Teroare,Griffins,ZES Jucători preferaţi :hm... Ganditza (mama),~Gogu~(tata),bunny(un urat),MG_Black( ),RushMe(fratimiu),vctoria(mama2),RaSSe(sefu ),Nameless0 ( :D ),Gen[E]siS(alt urat..),tznumai(fratimiu),spk_(un frate ff urat),meca,si tooott asa ca ma doare mana....... Am început să joc MU începând cu :De muullt cand s-a deschis
Lancelot Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nick în joc :Hassdrubal Nume real :Deea sau Andreea Vârsta :16 Oraşul :Iasi Caracterul preferat :Elf Skill-ul preferat :Mana Shield Setul preferat :Wind Arma preferată :oricare Harta preferată :Arena Monstrul preferat :Bali Guildul preferat :Griffins,Teroare,ZES Jucători preferaţi :multi :P MG_Black( alt urat),Ganditza,dana_26( o urata mica),~Gogu~,spk_,tzunami,tornado,kristal,vctoria,restu guildei Teroare (sorry celor nementioonati),La fel si Griffins respectiv ZES,Bunny (uratu uratilor) si multi multi altii mii prea somn la ora asta Am început să joc MU începând cu :De cand s-a deschis serveru :P Bafta tu si cu dana cea de sus same person? ca vad acelasi ip si acelasi stil de scris :)
Danutza_26 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Andree@ e contul verisoarei mele ea a postat acolo :) ca sta la mine vara aceasta e obligatoriu sa fie ip'iuri diferite?
d1nke Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 (edited) Andree@ e contul verisoarei mele ea a postat acolo :) ca sta la mine vara aceasta e obligatoriu sa fie ip'iuri diferite?doar a intrebat :) , nu-i obligatoriu.Pauza 10 zile pt off topic. Edited June 28, 2008 by Redemption
sckeeth Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Nick in joc : [DessThiN] DessThiN DessThiN_eNume real : alinVarsta : 20Oras : oradeaCaracterul preferat : mgSkill-ul preferat : esSetul preferat : legendaryArma preferata : small axeHarta preferata : nam preferinta...Monstrul preferat : Golden Goblin :)Guildul preferat : ala in care sunt .. la momentul respectivAm inceput sa joc mu in 2005... am jucat o vreme, m-am lasat, si cand sa rr-it db m-am reapucat
Guest anonim_xxl Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Nick în joc : anonim_xxlNume real :vladVârsta :21Oraşul :PitestiCaracterul preferat :SmSkill-ul preferat :evil spiritsSetul preferat :PadArma preferată :Mace of KingHarta preferată :DaviasMonstrul preferat :bughet DragonGuildul preferat : ----Jucători preferaţi :Lost_Angel,Duwall,FreFall,OuTlaW,BAU_BAU,[Thew]Am început să joc MU începând cu :LinkmaniaMu.(no coment altele),joc de 4 ani !
NewTimes Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Nick în joc : ^Andreea^,Andreea* Nume real : Andreea,Denysa Vârsta :18 [ fac 19 peste 2 luni] Oraşul : Craiova Caracterul preferat :Muse Elf Skill-ul preferat :Ice Age Setul preferat : Wind,Nature Arma preferată :Chaos Nature Bow Harta preferată :Noria Monstrul preferat : Dragonii Davias Guildul preferat : REGAL,DarkSide Jucători preferaţi : Nenea_X ( ulatu meu :*) bunnyx ,ija4ok,RaSSe,Defe[N]der,Eva- ( sora`mea >:D<) Tataee ( omu pe care fac pk ) CopilaS,RaGnO,c@rmen,Ankutza ( vecina :* ) Fetitzaelf ( vecina :*),Dreamfall,kams,Strike( :*:*:*) Donatello2,Soulless ( cata:*)scz dak am uitat pe cineva :D Am început să joc MU începând cu : prin iunie 2006
[quad] Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Nick in joc: [quad] Nume real: Dragoş Varsta: 19 Oraşul: Oneşti Caracterul preferat: Soul Master Skill-ul preferat: evil spirit Setul preferat: Legendary Arma preferata: rara-Angelic staff, Nerara-Kundun staff Harta preferata: Davias Monstrul preferat: Zaikan Guildul preferat: -SSG- :dance: Jucatori preferati:[TyCy], YnuTza, blandubel, shadow89(real) ph0n0, batrana, su-ling, SUB_ZER0, Adam, -=Ioana=-, Keysha, ^Extasy^, [dk]maryus, Dana_26, *Diabolik*; [sorry dak am uitat pe cineva] Am inceput sa joc Mu din Martie 2008...
PunkT. Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Nick în joc :bloody Nume real : vladVârsta :15Oraşul :oradeaCaracterul preferat :bk , mgSkill-ul preferat :evil, tsSetul preferat :bone Arma preferată :spearHarta preferată :arenaMonstrul preferat :baliGuildul preferat :-SSG-Jucători preferaţi :[TyCy], [quad] , D@n1 , YnuTza , -NaSu- , su-ling , SmiLe_Sm ,ric@ ,_spk / spk_ ,etc multi altiAm început să joc MU începând cu : in 2004 iunie
Bk_LuXoR Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 NICK: LuXoR*BK Nume Real: Marius Varsta: 15 ani Orasul : Constanta Caracter preferat BK Skill-ul preferat : TS Setul preferat : bronze. red dragon , scale ,lether , dp , fp ,bd Arma preferate : Spear , mok , toma , double.......... Harta preferata : Lorencia Mosntru preferat : paianjenu Guildul: ZoHaN Jucatori preferati : DemonuL_SM . Scrumiera , NimeniAltu , Si toti care se cred prieteni Am inceput sa jok Mu aquma 2 ani in a 2 zi de revelion si am inceput cu Dexu apoi a venit zvon la noi in cariter cu LinkMania RULLZ
pIXu Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [Nick în joc: primul db am jucat pe elf manusa si mai jucam pe inca 2 Paradox si Radeck_MG(dar nu erau a mele decat elfa )actual db name -=pIXu=- & Ghynyon [verde] Nume real :alin Vârsta :20 Oraşul :Baia mare Caracterul preferat : toate imi plac :) Skill-ul preferat : Penetration & Fury Setul preferat : Scale & bone, wind Arma preferată :Spear Harta preferată : Davias& noria Monstrii preferatzi : Bali&goblin :> Guildul preferat : actual dbSimbolyk& Lord si Mafia de pe primul db Jucatori preferati: ultimul xTest, BATOSAI, BATUSAI, SoulThief, Ultimu, wolfuletz, de pe actual db Fury, Pharaoh, h0tzu, Devdas, Junlina, Condamned, FLood, trance, ija4ok, pingU! bla5t, FirstMG bigbean007 kddylak si mai sunt multi alti scz pe cei care nu iam enumerat dar de ii iau pe toti imi ia pagini intregi si tot nu termin :D
ARES_GOD Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Nick în joc : ARES_GODNume real : LuciVârsta : 15Oraşul : SibiuCaracterul preferat : BKSkill-ul preferat : TSSetul preferat : BD & FP & DP & BRONZEArma preferată : Spear & MOK & BOBHarta preferată : DaviasMonstrul preferat : Golden TantalosGuildul preferat :A_A_AJucători preferaţi : Silphy, DarkLordMG, -=PlX=-, [mike], SPIRIT-ALB, [MG]puff, Praetorian, si mai sunt multi da nu mai stau sai scriu pe toti......dar ma inteleg bine si cu cei ce iam scris si cu cei ce nu iam scris chair ff bine sry ca nu vam pus pe toti :DAm început să joc MU începând cu : cred ca pe la 12 sau 13 ani nu mai stiu sigur mam apucat de mu ca ma corupt SPIRIT-ALB :D si ms...
Damian Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Nick în joc :DamianNume real : DamianVârsta :20 ( 1988)Oraşul :Targu NeamtCaracterul preferat : bk , mgSkill-ul preferat :evil,furySetul preferat :bone,bronze Arma preferată :spearHarta preferată :arenaMonstrul preferat :goldeni ^^Guildul preferat : ZESJucători preferaţi : crancenul , eddu , [RedTiger] , Fyara_MGAm început să joc MU începând cu : in 2002
jmekeru_BK Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nick în joc : old bd: jmekeru_BK , new bd:^Viper^, si acum joc pe judo :) Nume real : Doru Vârsta : 18 Oraşul : Bucharest Caracterul preferat : bk , mg Skill-ul preferat : hacking,fury,ts Setul preferat :bone , scale Arma preferată :toma Harta preferată :davias Monstrul preferat : bunnyx (glumesc :closedeyes: ),bali :D Guildul preferat : HONEY,IMORTALS,GoT (chiar daca am fost putin,ma inteleg bine cu ei :D ) Jucători preferaţi : Se stiu ei , nu stau sa scriu ca sa nu uit pe cineva :D Am început să joc MU începând cu : in 2005
3XTR3M Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Nick in joc - caracter: tzunami - mg, ~TZUNAMI~ - sm, tornado - bk, cristzu - elfNume real: BogdanVarsta: 30Oras: BucurestiCaracterul preferat: toateSkill preferat: lightning, fury, ICE arrowSet preferat: brass, pad, BD, silkArma preferata: SOD, katacheHarta preferata: atlans, icarus ( ca e mereu liniste acolo :P)Monstrul preferat: Golden Goblin ( vreau sa-l arunc in exil cu skill :D )Guildul preferat: old DB - Rohan, actual DB - Teroare, GriffinsPlayeri preferati: ~Gogu~, Ganditza, SudenDeath, iCE_YO, Ryla_MG, Nameless00, Horus, 0ldSun, jan_valjean (baiat de mare caracter), cris_cj, 130n, Raffa_MG, Viteazu, Orion (cel mai bun dintre cei nubi), Zookey (cel mai bun nub care s-a lasat), Bethrezeen (pacat ca nu mai joaca), LiNU_MG, kddylac (onorat sa-ti fiu prieten), Dana_26, RaptoR[DK], Enigmatic, s.a.m.d. Respect dusmanilor mei, se stiu ei care, n-am nimic cu ei, e doar un joc, asa ca fiti fair play.Am inceput sa joc MU in aprilie 2005.
Orion Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 nick in joc: Orion_MG,Orionnume real:Catalinvarsta:17 anioras:Oradeaam inceput sa joc mu din octombrie 2007caracterul preferat:toateskill preferat:hacking,fury,fire slash,ts,hell fire(la full agi)setul preferat:brass,bd,scale,bone,bronzearma preferata:toma,sodharta preferata:davias,atlansmonstru preferat:golden dragonguildul preferat:toate in care am fost: CoHoRtiS,ReVenge,NoMercy,DefilerS,Torcida,GoT,Zzzbumi,Masterjucatori preferati:multi,se stiu ei
maiconteaza Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 nick in joc: GroundZ_Bknume real : teddyvarsta : 20oras: Brasovcaracterul preferat:BKskill preferat: twisting slashsetul preferat : red dragonarma preferata: bill of balrogmonstrul preferat :golden goblinguildul preferat: PirateS(din pacate numai e)jucatori preferati: majoritatea old....dar sau cam lasat....printre care i`am mai vazut ca joaca....Arwen_elf..Saw..jan_valjan..SoulBurner..Danu7z...si poate mai sunt da nu i`am vazut nu va supartati acum:))am inceput sa joc mu in octombrie 2005
Lucian Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Am început să joc MU începând cu : in 2002dinainte sa apara :rofl1:Developer(s) Webzen Publisher(s) K2 Network Inc. (Global Mu Online) Platform(s) Windows 98/ME/2K/XP Release date(s) 2003 Genre(s) MMORPG Mode(s) MMO Rating(s) ESRB: Teen Media Free Download System requirements Pentium III 500 MHz equiv, 64MB RAM, 32 MB graphics card, Internet access, DirectX 8, sound card, 250 MB hard drive space. Input methods Keyboard and mouse nick in joc: Luciannume real : Lucianvarsta : 19oras: Rm. Valceacaracterul preferat:BKskill preferat: death stabsetul preferat : dparma preferata: sodmonstrul preferat : dragonu din daviasguildul preferat: Sicilyjucatori preferati: o gramadanu mai stiu de cand joc mu
14ALEX14 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 nick in joc: RaSe,-RaSe-,RaSSe :Dnume real : Adrianvarsta : 17 jumaoras: Craiova se stiecaracterul preferat: Nici unulskill preferat: Nici unulsetul preferat : Nici unularma preferata: Nici unuamonstrul preferat : Nici unulguildul preferat: Maniacii,PFF,HHunterZjucatori preferati: georgescu,kalypso,Ender,lulica,Melfu,Anakyn,Amidala,M@R!O,Alina(Maievu),Redemption,BATOGAY,Am jucat mu de pe prima baza de date ;)
_Lexa_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Nick în joc : ^Ruler^/Lexa Nume real : Alexandra Vârsta : 20 Oraşul : Bucuresti Caracterul preferat : BK :) Skill-ul preferat : Hacking-skill Setul preferat : Flaming Phoenix Arma preferată : Rapier Harta preferată : Stadium Monstrul preferat : Bali Guildul preferat : GoT Jucători preferaţi : bunnyx, DaNu7z-BK, [Deza], ^free4love, Maytreyi, D3lfinu... Am început să joc MU începând cu : sfarsitul lui august :-? nu sunt sigura . Prea mult timp liber acasa :D .
Guest Sadi022002 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Nick în joc :Q=Sadi ,Sadi_BKNume real : SadiVârsta :27Oraşul :BucurestiCaracterul preferat :bk Skill-ul preferat :turn-aroundSetul preferat :Scale-boneArma preferată :TomaHarta preferată :arenaMonstrul preferat :AsassinsGuildul preferat :PFFJucători preferaţi: Maiev_ELF , Flood ,Devdas .si inca putini altziAm început să joc MU începând cu : prin 2004 putin si din 2006 activ :crazy:
-CopilaS- Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nick în joc :CopilaS,Nenea_XNume real : DenysVârsta :18Oraşul :BucurestiCaracterul preferat :MgSkill-ul preferat :Hacking skillSetul preferat :Bone si tot BoneArma preferată :KataHarta preferată :ArenaMonstrul preferat :BaliGuildul preferat :Addicted(nou)Jucători preferaţi:boomeey si multi alti:DAm început să joc MU începând cu :prin 2004
DjHusky Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nick în joc : Husky^MGNume real :AlexVârsta :21Oraşul :Satu MareCaracterul preferat : MGSkill-ul preferat : Evil SpiritsSetul preferat : BoneArma preferată : AA Staff, SpearHarta preferată : ArenaMonstrul preferat : BaliGuildul preferat : North,Blue(Nou)Jucători preferaţi : se stiu eiAm început să joc MU începând cu : de prin 2004...
Defenders-Cs Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nick în joc : Defe(N)der / RaptoR[DK]Nume real : GabiVârsta : 22Oraşul : ConstantaCaracterul preferat : Bk Skill-ul preferat : hacking skill (mp:9) , twisting slashSetul preferat : scale Arma preferată : spear , double axeHarta preferată : arenaMonstrul preferat : baliGuildul preferat : -=Un|C=- , Harmony => NouJucători preferaţi : nu am jucatori preferatiAm început să joc MU începând cu : septembrie 2007
[Hook] Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nick în joc :Hook , [Ho0k]Nume real :ErtanVârsta :17 aniOraşul :ConstantaCaracterul preferat :Bk ,MgSkill-ul preferat :Deaht stab, Evil Spirit ,Aqua BeamSetul preferat :Bronze +0 ,Dp Leather , Bone +0 ,Thunder ,LegendariArma preferată :Spear,Toma,Legendari StafHarta preferată :LorenciaMonstrul preferat :SpiderGuildul preferat :UniteD Jucători preferaţi :GamE-OveR, [booB],_devil_,DemonuL_SM,Orion_MG,TaB* (Pufosul),^Drogu^,BUFFarwen,Bash,The^IceMan etc .... Am început să joc MU începând cu :acuma 2 jumate :nanana: