Guest Chibrit Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Nick în joc : SanziAnANume real : Tase (mi se spune make)Vârsta : 16Oraşul : ConstantaCaracterul preferat : ElfSkill-ul preferat : PenetrationSetul preferat : NatureArma preferată : Giant BowHarta preferată : ExileMonstrul preferat : Golden LizardGuildul preferat : TaTaJucători preferaţi : Multi.Am început să joc MU începând cu : 2006
[Emo] Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Nick în joc :[Emo]Nume real :DorinVârsta :17Oraşul :Baia-MareCaracterul preferat :Magic GladiatorSkill-ul preferat :Evil spiritesSetul preferat :bone+11Arma preferată :Katana +11 edr2% 2 la numarHarta preferată :DaviasMonstrul preferat :spiderGuildul preferat :ZoHaN & IMORTALSJucători preferaţi :ZoHaN,Boddom,Balaurul,Z_E_U_S,Arhey,Cioby_MG,Sh@dow_MG,judo,munte,cambogea,Hori@,NoSmoke,Stigmata,cocolinaSi multi altiAm început să joc MU începând cu :Am inceput sa joc Mu in 15 Noiembrie 2006
aL PacinO Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nick în joc : *Yahoo* Nume real : Dani Vârsta : 19 Oraşul : Galati Caracterul preferat : Soul Master Skill-ul preferat : E.S Setul preferat : pad Arma preferată : Kundum Harta preferată : Exile Monstrul preferat : Budge Dragon Guildul preferat : HonoR Jucători preferaţi : multi Am început să joc MU începând cu : 2004 :tiphat:
flamer Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Nick în joc : flamerNume real : MariusVârsta : 20Oraşul : BucurestiCaracterul preferat : ElfSkill-ul preferat : PenetrationSetul preferat : silkArma preferată : Giant BowHarta preferată : LorenciaMonstrul preferat : Alpha CrustGuildul preferat : Mafia from BD1.Jucători preferaţi : Doar cativa.Am început să joc MU începând cu : prima baza de date, insa cu rr bd n-am mai jucat nici pe bd2 nici pe bd3.
Guest RedMihai Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nick în joc :RedMGNume real :Rosu MihaiVârsta :11Oraşul :Tg. MuresCaracterul preferat :MG & BKSkill-ul preferat :Twisting SlashSetul preferat :Thunder & HurricaneArma preferată :Absolute Staff of ArchangelHarta preferată :ArenaMonstrul preferat :BaliGuildul preferat :FearJucători preferaţi :guildu Fear in frunte uc RaZzVAN & Halted si altziiAm început să joc MU începând cu :am inceput prin 2006
alex_01 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ick in joc : [basa01] Nume real : Alex Varsta : 17 ani Orasul : Hateg Caracterul preferat : BK Skill-ul preferat : Fury Seteul preferat : DP Arma preferata : BOB Harta preferata : Davias, dreapta :> Guildul Preferat : Thunder 4 ever Jucatori preferati : ft multi, n`am timp sa ii scriu
Guest Mad_Dr Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 nume in joc:Mad_Drnume real:Claudiu varsta:15 aniorasul:Constanta ( si sunt mandru )caracter preferat: mg si elfsckl-ul preferat: fara exceptiisetul preferat: legendari (Guardian)harta preferata: arena daca am pt daca nu exilmonstrul preferat: goldanii ( sincer aia imi plac )guildul preferat: HonoR si fostul Bladesjucatori preferati: cei care m-au ajutatam inceput sa joc mu din anul in 2004 tuamna imi amintesc k quleam k disperatul :D
FLOW Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Nick in joc : S@dow_MG/BK Nume Real : Alex Varsta : 17 Orasul : Bucuresti Caracter Preferat :BK==>>MG Skill-ul Preferat : Ts & Skilu de la toma:D Setul Preferat : Scale+11 & Bone +11 Arma Preferata : Spear, toma Harta Preferata : Stadium Monstru Preferat : Golden Guildul Preferat : IMORTALS Jucatoru Preferati : /\ Am inceput sa joc mu din : 2003
uLise Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Nick in joc : S@dow_MG/BK Nume Real : Alex Varsta : 17 Orasul : Bucuresti Caracter Preferat :BK==>>MG Skill-ul Preferat : Ts & Skilu de la toma:D Setul Preferat : Scale+11 & Bone +11 Arma Preferata : Spear, toma Harta Preferata : Stadium Monstru Preferat : Golden Guildul Preferat : IMORTALS Jucatoru Preferati : /\ Am inceput sa joc mu din : 2003 Ca o corectare: mu sa lansat in ianuarie 2004 :) ps. era doar o corectare nu o luati in nume de rau , imi cer scuze fata de moderatori , nu prea am mai activat pe forum , considerati asta primu post :)
Guest biili Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ca o corectare: mu sa lansat in ianuarie 2004 :)ps. era doar o corectare nu o luati in nume de rau , imi cer scuze fata de moderatori , nu prea am mai activat pe forum , considerati asta primu post :)Scuze ca-ti zic , cine te-a prostit?
d1nke Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Nick în joc : dinKeMG/BK/SMNume real : RobertVârsta : 15 aniOraşul : BucurestiCaracterul preferat : MG/BKSkill-ul preferat : Ultimate AtackSetul preferat : ne-rar (thunder +11),rar (Bronze +11)Arma preferată : nerara (Light Saber),rara (Katache)Harta preferată : DaviasMonstrul preferat : DrakanGuildul preferat : FireFly,Torcida...Jucători preferaţi :Cativa.. : alex^SM,Ewald,smiley!,arabu@,dubluD,Orion_MG,-=rZv=-,-Kokor-,EmY-,manuel_mg,MIRAje,pisykutza,mike4ever,Mt2ViP,alexutzu18,ija4ok,Ceausescu,Ing3rashuL,$efu_SM,si multi altii cu care mi-am petrecut clipe frumoase in acest joc.Am început să joc MU începând cu : vara lui 2005 parca,atunci cand acest joc "mu" mi se parea unul foarte ciudat si radeam de toti care jucau la sala de internet de la mn,pana cand,am venit odata la sala,si nu imi mergea Cs-ul,nervos...si am zis sa-l pun pe varu meu sa-mi faca cont si sa ma invete sa joc.
-HoneyBfly- Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Nick în joc : YnuTza Nume real : Irina Vârsta : 19 Oraşul : Iasi Caracterul preferat : Elf Skill-ul preferat : Ice Age Setul preferat : rar Wind/Silk, nerar Nature Arma preferată : nerara Giant bow ,rara Rapier Harta preferată : Icarus Monstrul preferat : Elite goblin Guildul preferat : -SSG- Jucători preferaţi: blandubel, shadow89, [TyCy], [quad], KlauErik, ( ), [dk]maryus (ulatu :P) si toti cei cu care ma inteleg (fara Keysha ):P [ imi cer scz dak am uitat pe cineva...] Am început să joc MU începând cu : hmm...nu de mult timp...vara 2007...
Wise Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Nick în joc :Keysha Nume real :Razvan Vârsta :16 Oraşul :Iasi Caracterul preferat :Muse elf Skill-ul preferat :Penetration Setul preferat :Vine+0 Arma preferată :Giant bow & short sword Harta preferată : Exile Monstrul preferat : budge dragon Guildul preferat :UnTouch % -SSG- Jucători preferaţi :-Heroina-, [Tycy], LostSouL(Shin@ dp old), niked, Ing3rashuL, blandubel,[quad], [Malah],-Kokor-,bunnyx fostii mei colegi din UnTouch si -SSG-;colegii din HEART(inafara de YnuTza ) si multi altii:) Am început să joc MU începând cu :1 aprilie 2007 pe link:)
KlauErik Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 (edited) Nick în joc :KlauErik Nume real :Claudia Vârsta :22 Oraşul :Iasi Caracterul preferat : Blade knight Skill-ul preferat : Twisting slash Setul preferat : Rar - pielea :> , Nerar : flaming phoenix Arma preferată :Blade of devourer Harta preferată : Exile Monstrul preferat : the sweet goblins :) Guildul preferat : HEART Jucători preferaţi : Mara (my wife :> ),Adam,-=Ioana=-, Bunny (iepurila meu drag :P ), Ynutza (ulata COSMOSULUI :-j ) , SirDragosh ( :right: ) , Tristan , Batrana (baba mea preferata :nanana: ) si multi altii , prea multi pentru a-i enumera aici (se cunosc ei oricum B) ) Am început să joc MU începând cu : octombrie 2004 AdRiaN : HiHi,cate fete pe aici :photo: Edited June 24, 2008 by AdRiaN
Strike^^ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Nick în joc :StrikeNume real :DanyVârsta :17Oraşul :BucurestiCaracterul preferat : Blade knightSkill-ul preferat : FurySetul preferat : Rar - Bronze +0, Nerar : flaming phoenixArma preferată :Bill of BalrogHarta preferată : Exile/Davias..variaza :DMonstrii preferatzi : Bali&goblin :> Guildul preferat : as putea spune AFKJucatori preferati:Gabytzu :wub: ,mojo_Mg,Donatello2,Yang_SM,Crematory^,Sharky_MG,Q=Sadi &Sadi_BK,Maiev_ELF (tanti Alina :D :wub: ) ,ija4ok,Rosy,*ONY*,Bubble si multzi altzii :D Am început să joc MU începând cu :octombrie 2007 :)
[T]Ruler Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Nick în joc : ^Ruler^ Nume real : Gigi Vârsta :20 Oraşul :Bucuresti Caracterul preferat : Incep sa ma dau pe BK ... prea praf SM`u :blink: Skill-ul preferat : Twisting Slash Setul preferat :Bone +11 Arma preferată : Short sword :D Harta preferată : Oriunde e lume scandal , palavrageala ... Monstrul preferat : budge dragon [ 4 ringuri am :D ] Guildul preferat : Torcida , HonoR Jucători preferaţi : MIRAje n`are tupeu ) Am început să joc MU începând cu : prin Martie , Aprilie 2008 cred
Guest GrZ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Nick în joc : ^Extasy^(mam lasat)Nume real : ClaudiuVârsta : 15Oraşul : Rm.ValceaCaracterul preferat : MGSkill-ul preferat : skilu de la tomaSetul preferat : bone,scale,thunderArma preferată : spear,tome,AA stafHarta preferată : LorenciaMonstrul preferat : ScheletonGuildul preferat : -SSG- :XJucători preferaţi: blandubel, shadow89, [TyCy],[quad],YnuTza,-Heroina-(pacat k i sa spart contu),Keysa,Silphy,ph0n0...Am început să joc MU începând cu : 2006
spriTewus Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Nick in joc : spriTewusNume real : AndreiVarsta : 15 :)Oras : VasluiCaracterul preferat : BKSkill-ul preferat : FurySetul preferat : Scale+0Arma preferata : gladius,toma,spearHarta preferata : Davias Monstrul preferat : BaliGuildul preferat : Nu am asa ceva....:P Jucatori preferati : REBELA , Andr34,G0L!@TH,darkness,Vulturica si altii :).Am inceput sa joc mu acum aproximativ 2 sau 3 ani ? :blink:
just_sika Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Nick in joc: sikaNume real: MariusVarsta: 18 ani(peste 2 luni :P)Orasul: PetrosaniCaracterul preferat: SMSkill-ul preferat: Evil SpiritsSetul preferat: bone+0Arma preferata: kundun/AAHarta preferata: Ikarus(e liniste shi pace)Monstru preferat: YetyGuildu preferat: ZzzbumiJucatori preferati: DarK^^SolL, cristy_rad, Pufosul, bala_MG, JetLi, myrelaky, Rosy, Leonard & guilda TaTa..mai sunt.. :right: Am inceput sa joq mu de prin octombrie 2007.. :tiphat:
DonPante Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nick în joc : Pante Nume real : Stefan Vârsta : fac 17 -_- Oraşul : Pitesti Caracterul preferat : MG fan Skill-ul preferat : mana shield Setul preferat : bronze Arma preferată : toma Harta preferată : davias Monstrul preferat : golden budge :D Guildul preferat : Dinamo & Sicily Jucători preferaţi : fss , daca m-as apuca sa-i enumar mi-ar trebuii inca 2 pagini -_- pe scurt : cei din Dinamo & Sicily ( fara TCM -_- ) bunny , Buffarwen ( se incadreaza si deza xD ) , shenzon_MG , Helloween , Tzumu , shobo , spichi_si un numar , AngelKissM sau cum avea nick si nu in ultimul rand , chiar daca i-am mentionat si mai sus , Dinamovist & Designer :wub: and sooooooooo on , se stiu restu si singuri xD Am început să joc MU începând cu : inceputul celui de-al 2-lea DB
Sigoleza Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nick în joc : Sigo Nume real : Daniel Vârsta : 18 Oraşul : Lupeni Hd Caracterul preferat : BK Skill-ul preferat : Fury Setul preferat : Bronze, FP, RD, Chaos Shild, Buckler Arma preferată : MOK, Morning Star Harta preferată : Arena, tarkan, exile Monstrul preferat : Golden Lizard, Bali, budge dragon, spider Guildul preferat : TaTa Jucători preferaţi : Danzel-MG, Hocu$Pocu$, SudenDeath, sika, Wafy, Leonard, harry_bk, Cl3O, Badboy30, Laur_23, Rezy, xMarius, K@l!bru, guilda REGAL fara egal :D pfai multi nu-i pot enumara pe toti :D Am început să joc MU începând cu : de cand s-a dat rr db anul trecut 2007 din septembrie... jucam mu demult da nu pe link mania :D In rest have fun
bunny Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 haaaaai ca-mi refac si eu "cererea" ca doar s-a dat rr bd. :D Nick în joc : bunny, bunnyx, Lara Nume real : Ionut Vârsta : ~20 Oraşul : Rosiorii de Vede, Bucuresti Caracterul preferat : elf. Skill-ul preferat : sweal life Setul preferat : plate +0 Arma preferată : sod Harta preferată : icarus Monstrul preferat : Lucian -_- Guildul preferat : la ora actuala, PFF, HONEY, putin din HonoR, putin din HEART. Jucători preferaţi : Mentionez doar persoane ce joaca pe baza aceasta. Si-acum sa incepem :rofl1: Maiev_ELF (pui :wub:), Maiev_DW(umflatu), Q=Sadi(ulatu), KlauErik(ulata), Alexey(nabu), stark(IronMan oO), Stapanul(cel cu vino-ncoa), 0ldSun(bafta la bac bre), SHARK_BITE(CEL MAI TARE OM IN VIATA, VA JUR), razziel(old friend), dadina(aia mica in spirit, de zici ca-i planta), Doomz(ucp-istu meu preferat), K@l!bru(macarena ), DaNu7z-BK (garcea & danu = gay), Lucian(om ce te-ajuta la nevoie, respect), Pante (ala cu hacku), jan_valjan (om de nota 11), BUFFarwen(cea micuta de-un metru), [Deza] (nubu meu preferat), mniezo (kikishor :wub:), s|n|ster (tot respectu ba), Fury(ete ca facu' si el full), AdrIaN-MG(asta m-a crescut, ai o bere), CryS(cel de-mi dadea beep-uri daca pateam ceva in tarc bk), kams (tiganu meu preferat), Thunder-MG (sa traiti! :tiphat:), Devdas (om cu scaun la cap), Scumpik (norocos al dracu, ii pica rare la fiecare rr), Kybelle (un sm micut, ce l-am recrutat in party in bc, fara sa ceara, in schimb restu...."party pls qqq", tot respectul pentru persoane de genul :tiphat:), evilSS (grasu), Mary (prima elfa rr-ita), mg-x-ul (ce se mai ruga de mine sa ma creasca, respect ba, oriunde ai fi), SudenDeath(stie war), hotzuelf (m-a ajutat sa fac quest la bk), dana_26(aia mica) OverDoseD (primu party in arena), SirDragosh (unul din cei mai corecti oameni de pe server), Sima_DW (are el un stil de a injura ), Kyle(grasu meu preferat), Lord^BK (slut), -Dude- (da shiiiii fashiiiiiiiiiiiiiii??), Tavytzu (chiar daca nu mai joci, miss you ba), Fabietta (nu te cunosc, n-am schimbat o vorba cu tine, dar...felicitari), teposu_BK_ (piticu din Campina ), Crome (te respect ma, stii sa prostesti lumea), Sebah (talibanu), si cam atat. :D
Guest Andree@ Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nick în joc :Hassdrubal Nume real :Deea sau Andreea Vârsta :16 Oraşul :Iasi Caracterul preferat :Elf Skill-ul preferat :Mana Shield Setul preferat :Wind Arma preferată :oricare Harta preferată :Arena Monstrul preferat :Bali Guildul preferat :Griffins,Teroare,ZES Jucători preferaţi :multi :P MG_Black( alt urat),Ganditza,dana_26( o urata mica),~Gogu~,spk_,tzunami,tornado,kristal,vctoria,restu guildei Teroare (sorry celor nementioonati),La fel si Griffins respectiv ZES,Bunny (uratu uratilor) si multi multi altii mii prea somn la ora asta Am început să joc MU începând cu :De cand s-a deschis serveru :P Bafta
Guest Celeste Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Nick în joc : Maiev_ELF Nume real : Alina Vârsta : 28 Oraşul : Bucuresti Caracterul preferat : melfitza :) Skill-ul preferat : lightning Setul preferat : silk Arma preferată : Chaos Nature Bow Harta preferată : icarus Monstrul preferat : dragonii din Davias Guildul preferat : PFF si AFK Jucători preferaţi: DE PE OLD: LiNU-MG, Narcis_MG , CIRIO_DW, Tavytzu, Hammer, Ciresika, Wake, Dorin3l, stapanu(Marius) si inca destui, se stiu ei care sunt. ACTUALI: Q=Sadi(iuby), Maiev_DW(bubu), bunnyx(pui), Donatello, Soulless(Cata :*), Strike(nenea), Danyi, _Dany, kiTz, Sima_DW, TzuTzu-MG, Alexey, ija, Ony, Sadi_BK(Dory), Leonard, Scumpik si mii de scuze pentru cei pe care i-am omis acum, este tarziu si sunt f obosita. Am inceput sa joc MU prin august 2006.
greedy91 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nume in joc : Greedy/SoulAngelNume real : CosminVarsta : 17 Oras : CraiovaCaract preferat : SM Skil preferat : lightning Set preferat : GS Arma preferata : AA stafHarta preferata : Lorencia Monstru preferat : spider Guild : Sicily Jucatori preferati : pt toti membrii sicily de pe odb , OELFA , UID| , |GeoG| , CoDecS , dina , gabytzu , NeoO si poate mai sunt dar din pacat acum nu imi aduc aminte Joc de la primu db