the_first Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Nick în joc :geo[bK]Nume real :GeorgeVârsta :18Oraşul :Baia-SprieCaracterul preferat :BKSkill-ul preferat :FurySetul preferat :BronzeArma preferată :BODHarta preferată :NoriaMonstrul preferat :budge dragonGuildul preferat :cdcdJucători preferaţi :BoleK,sNooZe,mychel,MethodMan,RamonaMG....multi altii;)Am început să joc MU începând cu : cativa ani in urma.. chiar numai stiu
Avzar Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nick în joc : [Why]Nume real : RazvanVârsta : 16Oraşul : MediasCaracterul preferat : SMSkill-ul preferat : Evil SpiritsSetul preferat : PadArma preferată : Skull staffHarta preferată : DaviasMonstrul preferat : n/aGuildul preferat : n/aJucători preferaţi : n/aAm început să joc MU începând cu 4 ani in urma :)
Avzar Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Nick în joc : [Why]Nume real : RazvanVârsta : 16Oraşul : MediasCaracterul preferat : SMSkill-ul preferat : Evil SpiritsSetul preferat : PadArma preferată : Skull staffHarta preferată : DaviasMonstrul preferat : n/aGuildul preferat : n/aJucători preferaţi : n/aAm început să joc MU începând cu 4 ani in urma :)
LanFigure Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nick în joc : old db : Ryders / new db : BaaLNume real : TybyVârsta : 19Oraşul : IasiCaracterul preferat : MGSkill-ul preferat : Fire slash sau p alte server Power SlashSetul preferat : BoneArma preferată : Kris si KatanaHarta preferată : TarkanMonstrul preferat : BaliGuildul preferat : AVATARASJucători preferaţi : Edy_4_u...Mouseman...mike4everAm început să joc MU începând cu : nu mai stiu data exacta dar din 2005 joc
LanFigure Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Cum nu este butonu edit...am dat reply #-o Nick în joc : old db : Ryders / new db : BaaLNume real : TybyVârsta : 19Oraşul : IasiCaracterul preferat : MGSkill-ul preferat : Fire slash sau p alte server Power SlashSetul preferat : BoneArma preferată : Kris si KatanaHarta preferată : TarkanMonstrul preferat : BaliGuildul preferat : AVATARASJucători preferaţi : YnuTza...Edy_4_u...Mouseman...Am început să joc MU începând cu : nu mai stiu data exacta dar din 2005 joc
sNooZe Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Nick în joc : sNooZeNume real : DenisVârsta : 18Oraşul : Baia-SprieCaracterul preferat : BK 4 everSkill-ul preferat : UpercutSetul preferat : Leather Arma preferată : SpearHarta preferată : TarkanMonstrul preferat : BaliGuildul preferat : NosgothJucători preferaţi : BoleK,geo[bK],Kenzo si urmatori buti :CicCique,Ares,Esc@pe....multi,multi alti...si seful tuturor: mg-x-ulAm început să joc MU începând cu : Incepand cu al 2`ilea DB.Keep watching me.
007m Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Nick în joc : 007mn Nume real : Mihai Vârsta : 14 Oraşul : Campina Caracterul preferat : Dark Knight Skill-ul preferat : Twisting Slash Setul preferat : Dragon Arma preferată : Dragon Lance Harta preferată : Stadium Monstrul preferat : Golden Titan :> Guildul preferat : n/a Jucători preferaţi : toti amici mei vechi:Dj^LanceR,Sam[sM] etc. Am inceput sa joc mu prin 2005 primavara,am gasit intamplator siteul LinkMania,si am observat serverul de mu...Am intrat,si mi-a placut.La inceput eram but,nu stiam niciun amic sau cunostinta care sa stie,sau sa fi auzit de acest joc,Mu Online;cand le spuneam majoritatea ma luau la misto.Fie,am invatat cat decat,m-am jucat si am luat o pauza de o luna,apoi mam reapucat.Tocmai la lvl 75 am aflat de comanda /move .Apoi dupa ce am luat o pauza de 3 luni m-am reintors pe LinkMania in forta,cu noi cunostinte despre Mu Online.Acesta a fost inceputul...
Two- Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nick in joc : /\/-Real Name :GabYAge :19Location :Constanta / Basarabi Caracter Preferat :MGSkill`ul Preferat :EvilSpirit / Inferno Setul Preferat :Scale +3 /+6Arma Preferata :AA StaffHarta Preferata :ExileMonstrul Preferat :BaliGuild Preferat :DeathJucatorii Preferati:dStile , Ciuciu- , DanY , Condamned , Discordia , FloodDespre Mu... :Am inceput sa joc akm 4 anii cu mici intreruperii
Ivi Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nick în joc :ivlonely : iviNume real :ionutVârsta :27Oraşul :ConstantaCaracterul preferat :SMSkill-ul preferat : EVIL SpiritsSetul preferat : boneArma preferată :kundun Harta preferată :toateMonstrul preferat :nu coteaza pe toti ii omorGuildul preferat :Maniaci ZzzbumyJucători preferaţi :CIpo , Zabin Kreola , Alfred_New , Xtreem , t2bus, anakin .. etc Am început să joc MU începând cu :cred ca 2004 sau 2005 nu mai stiu exact
Guest biili Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Nick în joc : muce , biilionx Nume real : Valceanu Vlad Vârsta : 15 ani Oraşul : Oradea Caracterul preferat : Magic Gladiator Skill-ul preferat : Evil Spirits Setul preferat : Bone Arma preferată : Short Sword Harta preferată : Arena Monstrul preferat : Bali Guildul preferat : SOUTH Jucători preferaţi : toata guilda SOUTH + -The-One- , DAARK , JuniorBoss , Chansaw , Shorty (DarthAlex) etc. Am început să joc MU începând cu : Am inceput sa joc MU prin 2003 pe Interkasa.Prin anul 2005 ma plimbam prin Google , si ce vad yo :> LinkMania Forums ...blablabla , la inceput eram un sarantoc , injuram ca nimeni numi dadea pt , sau zen , dupa un an cu cine oare ma intalnesc yo =D , teposuuuu :crazy: si tot anu mo rr'it , iar yo faceam rost de tzarcuri si spoturi ca el e but si nu stie , hai sa nu uitam si de Manu (-The-One-) , care ma inspirat cu prostia lui de antipatik , sper sa citesti mesajul asta Iuby}{}{ Amintiri multe ;)
dan Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Nick in joc : boomeey , BoomMan Nume real : Dan, Dani (pentru fete :P ) Varsta : 22 ani Orasul : Bucuresti Caracterul preferat : SM Skill-ul preferat : es Seteul preferat : Bone+11 Arma preferata : chaos staff+11 Harta preferata : Noria Guildul Preferat : HONEY, D/\RKNES Jucatori preferati :fan ija & boomeey AM inceput sa joc mu din 2005
Lancer Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nume in joc : Dj^LanceR Nume real : Mircea Varsta: 14 ani Oras: Campina Characterul preferat: Mg`ul Skillul preferat: Aqua beam Harta preferata: Davias Setul preferat: Huricane Arma preferata: aa staf / Duble sided blunt sord Monstrul preferat: Bludge dragon :kar: ) / Bali Old friends: Cezar---,007mm,Thunder-MG,Buff^DADDY,Dumnezeu etc. ^_^ Totul a inceput acum 1 an si 6 luni cand nustiu cum mam apucat de mu (vazusi jocu la 007m si gata intru si yo ) ) cu toate ca eu am invatat MU de pe servere private :) gg Linkmania :right:
=Alex= Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Nick : BonitoMG Nume real : Alexandru Vârsta : 18 Oraşul : Galati ... momentan Madrid Caracterul preferat : Muse Elf Skill-ul preferat : Penetration Setul preferat : Vine Arma preferată : Rapier Harta preferată : Noria Monstrul preferat : Guildul preferat : BAD^BOYS Jucători preferaţi : pysti , t3eo ...
Wally0k Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 nick= Wally0knume real=ValiVarsta=25 anisoriOras=Satu marecaracter preferat = elf / smskillu preferat = penetration / energy ballset preferat = wind / legendaryarma preferata = giant bow / kundum stafharta preferata = icarus (nu te streseaza nimeni acolo :P)monstru preferat = dragonul care da bok of luckGuild preferat = nam nici unu , acuma athena in care sper sa raman pina ma lasjucatori preferati = toata lumea care nu e stresantacind am inceput sa joc = cind m-am inscris pe forum 15 septembrie 2005 dar am avut si pauza acuma iar mam reapucat si ceo sa fie o sa mai vedem
puidezmeu Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 nick=Sima_DW nume real=Mihai varsta=19 ani oras=Satu Mare cracater preferat=SM skillu preferat=es set preferat=legendary arma preferata=blade harta preferata=dungeo :D monstru preferat=bali guild preferat=lostSOUL :nanana: jucatori preferati=is multi si daca uit pe careva se supara :P cand am inceput sa joc= cu mult mult timp in urma cam atat :P
Cyrus Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Nick în joc : Cyrus / Geo-Nume real : CosminVârsta : 19Oraşul : ConstantaCaracterul preferat : Soul MasterSkill-ul preferat : FlameSetul preferat : PadArma preferată : KundunHarta preferată : ArenaMonstrul preferat : Golden TitanGuildul preferat : AFK Jucători preferaţi : y0zZz , Pustiu , Q=Sadi ( si restul guildei AFK ) Am început să joc MU începând cu : iulie 2005 - m`am lasat in ianurie 2008
Lycanthropy Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nick în joc : LycanNume real : MihaiVârsta : 23Oraşul : HategCaracterul preferat : BKSkill-ul preferat : FurySetul preferat : MagusArma preferată : SODHarta preferată : IcarusMonstrul preferat : Golden LizzardJucători preferaţi : prea multi
dvL Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Nick în joc : dStileNume real : Alex , DanielVârsta : 19Oraşul : ConstantaCaracterul preferat : SMSkill-ul preferat : Aqua beamSetul preferat : LegendaryArma preferată : kundunHarta preferată : daviasMonstrul preferat : pheonixGuildul preferat : DeathJucători preferaţi : stef ( Condamned) dany , Ciuciu si inca cativa :)Am început să joc MU începând cu : multi ani in urma
vyk93 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Nick în joc : *eMo*/zNabNume real : VictorVârsta :14 aniOraşul :BucurestiCaracterul preferat : MG/BKSkill-ul preferat : aqua beamSetul preferat : scaleArma preferată : skull staffHarta preferată : IcarusMonstrul preferat : pheonixGuildul preferat : nam nici un guild momentan :PJucători preferaţi : buRsu . WarStyle , cata|inAm început să joc MU începând cu : Joc de 4 ani mu si primul meu srv a fost Linkmania :D
Hao<MG> Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Nick in joc : C@talin / HaO<SM>Nume Real : CatalinVarsta : 16 ani Orasul : Baia MareCaracterul preferat : MG / BKSkill-ul preferat : evil spirit Setul preferat : boneArma preferată : skull staffHarta preferată : daviasMonstrul preferat : pheonixGuildul preferat : DefilerSJucători preferaţi : Lolo . boomeey . 0ldSun si inca cativa :PAm inceput sa joc MU Incepand cu : Joc de 3 ani mu pe linkmania :D
Guest demolat0rul Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nick în joc : COBRA_MG (pe old ), COBRA^^MG -> acumNume real : VasileVârsta : 35 aniOraşul : NeamtCaracterul preferat : MGSkill-ul preferat : ESSetul preferat :ThunderArma preferată : Absolute Staff + 11Harta preferată : ArenaMonstrul preferat : BaliGuildul preferat : United si ROMAN_VJucători preferaţi : COBRA^^MGAm început să joc MU începând cu : Cred ca prin 2005 nu mai retin exact.
Guest cRyoO!! Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Nick : cRyoO!!Nume real : AndreiVârsta : 18Oraşul : BucurestiCaracterul preferat : Magic GladiatorSkill-ul preferat : ES / TSSetul preferat : UnicornArma preferată : AA staffHarta preferată : TarkanMonstrul preferat : Taikan / TantallosGuildul preferat : CrowNJucători preferaţi : multi :DAm început să joc MU de pe old db
Guest mb22 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nick : L3v1s-MG !!Nume real :LevisVârsta : 19Oraşul : ConstantaCaracterul preferat : Magic GladiatorSkill-ul preferat : ES / TSSetul preferat : Thunder ( lk dd dsr )Arma preferată : SpearHarta preferată : Davias Monstrul preferat :Bali / Sea WormGuildul preferat : UniteDJucători preferaţi : RamonaMG , Neamtu_BK , AlbanezuSM , etc ...:D
CSN Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nick în joc : CosmyNume real : CosminVârsta : 14Oraşul : BucurestiCaracterul preferat : BK :nanana: Skill-ul preferat : Fury Setul preferat : ScaleArma preferată : Spear/TomaHarta preferată : DaviasMonstrul preferat : Budge DragonGuildul preferat : ZoHaNJucători preferaţi : Multi ! :tiphat: Am început să joc MU începând cu : 3 ani
ProMaster Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Nick in joc:stapanu Nume Real:Marius Varsta:variaza joc si eu si fratimio pe el intre(20-27) Orasul:petrila Caracter preferat:BK :wub: Setul Preferat:plate Schilul preferat:upercut Arma Preferata:Bill of Barlog Harta preferata:icarus Monstru Preferat:L3v1S-MG Me :pokeye: L3v1s-MG Guild preferat:Nosgoth....(pe old kony :wub: ) Jucatori Preferati:=SaM=,Klulu,arcusia,SudenDeath,lista poate continua.... Am inceput sa joc mu :De cand miam bagat net acasa