Guest Bogdan Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Am mai vazut si pe alte forumuri acest tip de topic.Si anume offtopic.Aici in aczul in care nu se va inchide postati tot ce vreti(nelamuriri,intrebari)care nu au nici o legatura cu topicurile existente.Cu toate ca este ciudat acest topic mi-i se pare bun deoarece nu ar mai fi zeci de threaduri aiurea care sa duca la aparitia a noi certuri,dusmanii,si bineinteles ati putea evita sa luati avertismente,ban-uri......daca nu cumva iau eu acum. :roflag: .Primul lucru care as dori sa il postez este..HAI ROMANIA :roflag: . .................................................................................................................... Stiu ca multi dintre voi vor zice ca am facut topicul pentru a-mi creste numarul de posturi dar nu e asa,nici nu ma intereseaza numarul acestora.Daca ar fi dupa mine as mai face ca sa nu se afiseze numarul de posturi.
Wasssup Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 (edited) merg si intrebarile de genu' : ce ai mancat azi la pranz?? :pepsi: :popcorn: :dontknow: :D :D ON TOPIC (cik) hai Bulgaria... oups..am zis Bulgaria? ma refeream la HAI ROMANIA EDIT : la 5 sec dupa ce am postat asta este 1-0 ptr Olanda Edited March 26, 2005 by Wasssup
Ahilosu Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 cu alte cuvinte loc de adunat posturi nuh??? :violent: :violent: :violent: :violent: :violent: :violent: :thefinger: :thefinger: :thefinger:
M1nDH4cK Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Daca am fi permis un astfel de topic, l-am fi deschis noi, moderatorii. Closed.