pyrObk Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Pentru lameri: Cum puteti recunoaste un LAMER? Este LAMER daca: 1. Intreaba mereu de op/vip; 2. Sta pe un hub doar pentru a lua op; 3. Isi pune in nick echipa cu care tine; 4. E si mai LAMER daca nu intelege de ce e lamer; 5. Vorbeste cu operatorii ca sa se imprieteneasca cu ei, pentru ca LAMER-ul este singur si este un looser; 6. Repeta ce a scris pentru ca nimeni nu a raspuns in 3 secunde; 7. Habar nu are ce inseamna acronimul "LOL" , si crede ca "looooooooool" inseamna ca rade mai tare decat "lol" de asemenea foloseste h3h3h3h3, H@H@H@H@, etc; 8. Se indragosteste pe hub; 9. Un |_ /-\ /\/\ 3 R e cin3va car3 scri3 asa; 10. Crede ca singurele servere de chat sunt huburile de filesharing; 11. Crede ca toti userii care stiu linux sunt hackeri; 12. Da pupicuri tuturor fetelor gen }}}}}}}{{{{{{{, :* sau *kiss* si da pupici mereu cand intra pe un hub sau pe un privat; 13. Intra pe un hub unde nu a intrat niciodata si spune "dati-mi si mie op" si daca nu i se da injura/floodeaza ; 14. Se lauda ca e hacker; 15. Scrie in genul asta; 16. Inlocuieste "si" cu "ji","k" in loc de "c" sau "ca", nu pune cratima intre cuvinte sau o pune dar intotdeauna gresit; 17. INSISTA SA SCRIE TOATE LITERELE CU LITERE MARI PT CA NU II DA NIMENI ATENTIE; 18. Ia kick dupa 10 secunde dupa ce intra pe un hub; 19. Incearca sa vorbeasca apoi cu botul de la care a luat kick; 20. Este LAMER daca exista o persoana care sa ii spuna RTFM; 21. Intreaba intotdeauna daca poate sa intrebe sau sa spuna si el ceva; 22. E LAMER daca crede ca dc++ sau mIRC inseamna Internet; 23. Uraste Microsoft doar pt ca "adevaratii" hackeri il urasc; 24. Pune o intrebare si apoi pleaca de la PC; 25. Face reclama la site-uri gen "vot me" si spune ca pe linkul ala se gasesc femei dezbracate; 26. Scrie intotdeauna in loc de "LAMER" -> "lammer"; 27. Dureaza 30 de secunde sa scrie 5 cuvinte; 28. Intra pe un hub si intreaba de ce nu ii merge lui yahoo msg; 29. Isi face site personal, avand doar interesul sa-l vada si pe el cativa oameni de pe internet si sa ii voteze site-ul; 30. Floodeaza pentru ca se plictiseste si se lauda ca e mare flooder; 31. Scrie des smiley-ul: Razz (lins in cur, pupat in cur); 32. Fura un template si se lauda ca e facut de el. Exemplu de lamer adevarat: [-Rapid-]Gogu: p0t sa intr3b ji io ceva? [-Rapid-]Gogu: imi dai ji mie OP????? Admin: nu [-Rapid-]Gogu: hai [-Rapid-]Gogu: mha [-Rapid-]Gogu: plz [-Rapid-]Gogu: k ma [-Rapid-]Gogu: pricep [-Rapid-]Gogu: stau de mult timp pe hab Admin: de cand stai ma ca nu te-am vazut niciodata [-Rapid-]Gogu: am si site personal [-Rapid-]Gogu: miam facut si gajik aici ce drqu:P [-Rapid-]Gogu: h@i k sunt bun la chatuit Admin: bravo tie, du-te pe mIRC [-Rapid-]Gogu: B/\ H@i Z! [-Rapid-]Gogu: hAAi ca dau ji io cont pe habu meu:P Admin: n-am nevoie. nu se da [-Rapid-]Gogu: ba t3 floodez daca numi dai KLAR?Razz Admin: floodeaza dupa ce te banez [-Rapid-]Gogu: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL [-Rapid-]Gogu: IO SUNT HECAR BHA FRAIERE SI ITI PIC NETU:PEnjoy :beer:
Christian Verhulst Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 33. posteaza pe linkmania o serie de tampenii :) ^
Sensini Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 33. posteaza pe linkmania o serie de tampenii :) ^ ownd
Cr1stY Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :rofl1: o stiu de ceva vreme chestia.Tare :D
|logikal| Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 tare vaza cu lameru' ala lol @ ba hacare looooooool superrr cooool Lame
robert03 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 33. posteaza pe linkmania o serie de tampenii True... true... :lol: floodeaza dupa ce te banez -_- Destept baiatu'. :D
Nagasaky Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 L00000L d3c| fo@rt3 tar3 b@iatul @st@ . S| ma| e s| un hacher @de\/arat . Mai al3s ca st|iu si 3u p unul |d3nt|c la mine in Y!M (in lista) . P.S: Imi ia 30 de minute sa scriu un text cu toate draciile alea
Fane Spoitoru Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 lol :) prea tare @Christian Verhulst gg la faza cu 33 :D
sw | SN!persd@y Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 |m| d@7| 0p p3 L|n|</\/\@/\/|@ ???
bunny Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 |m| d@7| 0p p3 L|n|</\/\@/\/|@ ???s@u m@i b|n3 b@n? :rofl1: