Jump to content
Stargate

Cam pe la ce varsta

Recommended Posts

Posted

Faza ca nu exista barza mi-a ziso taica-miu pe la 6 ani desi eu nu am inteles nimic pe moment

Faza cu Mosu` de la 5 ani cand l-am prins pe tata ca se imbraca in Mos Craciun =)) :rofl1:

Posted

7 ani

cam pe la 4-5 ani :D mi-a zis fratelo care era mai experimentat ca mine e cu 4 ani mai mare :cool2:

si faza cu mosulik tot asa de la fratemiu si tot pe la 4-5 ani :P

Posted

din tot ce s-a postat pe aiaci concluzia e ca in jurul varstei de 7 ani, cam cand mere tot puradelu' la scoala afla si de inexistenta berzei =))

Posted

nu mai stiu exact...adevarul este ca eu nu am stiut niciodata de barza...maica-mea mi-a zis ca femeia ia o pastila si asa i se dezvolta un copil in burta...adevarul...nu cred ca l-am aflat de la ei.

Iar de mos craciun....tot inainte sa incep scoala...ca s-au gandit ei sa nu rada alti copii de mine!

Guest Deadly Kiss
Posted

Pe la 7-8 ani...

La mine in casa se mai auzea ba dute-n beep ... si am intrebat si eu pe cineva mai mare ce inseamna :(

Posted

Cand mi-a zis mama ca nu exista barza ... aveam vreo 5 ani si am ras. :)

Mosh Craciun? Aia pe la 6/7 ani am realizat eu ... a fost un an mai sarac pentru mama [nu crescusem cu tata ... long story] ... si asa ca n-a mai venit Moshulache ... si atunci mi-a picat fisa :rofl1: [Eram cuminte cand se apropia Craciunul ... ooo goodies :D]

Posted

pentru mine nu a existat nicodata "barza" toate le-am aflat din carti, ce mai vedeam pe la televizor, iar cand eram destul de "informat" mergeam frumos la parinti si vorbeam, asa am ajuns sa pot vorbi despre absolut orice cu ei.

Mos Craciun? pentru mine Mos Craciun a existat, exista si va exista de acum incolo toata viata pentru mine, la fel cum va exista si pentru copii mei (am avut o viziune ^_^ )

Posted

Mos Craciun? pentru mine Mos Craciun a existat, exista si va exista de acum incolo toata viata pentru mine, la fel cum va exista si pentru copii mei (am avut o viziune )

True Qui-Gon Jinn. Same here. :) Grinch-ilor ce sunteti.. :P Nimic nu e mai frumos pt un copil decat existenta lui Santa Claus/Mos Craciun/Cum s-o mai zice in alte limbi.

Eu inca mai cred in Mosu' :rolleyes: :wub: :rolleyes: . Uh.. uh .. se apropie Craciunul.. Oare ce o sa primesc anul asta? :rolleyes: Am fost cuminte.. :clapping:

P.S. din carti/parinti/etc... :D

Posted

1. Cam pe la ce varsta ati descoperit ca povestea cu barza care aduce copii in casele oamenilor este o vrajeala?

nam fost aburit .. aveam alte idei despre subiect ...

am aflat "the truth" pe la 8 ani ceva in genu de la un var ... si la 10 ani am avut un father to son conversation :rofl1: (father speacking son not caring)

am fost putin socat si interesat =))

cu moshu miam dat io seama pe la 7 ani ... nu a fost mare tragedie ca tot primeam cadouri ... nu ma prea interesat ...

si multe alte lucruri minunate ale vietii leam aflat de pe la prieteni si prietene mai ales

Posted

faza cu barza pe la 8-9 ani :D reactia mea a fost (cum face fata ala din Singur Acasa cand se sperie de hoti) =)) era suparat cand am auzit ca nu m adus barza :( sad boy..

si cu mosul tot pe la 8-9 anisori cand am vazut prin gaura chey de la usa pe tata ca se imbraca in costum =)) doamne ca am mai plans de craciun :D

Posted

Eu nu cred in mos craciun. In fiecare craciun mama pleaca subtil din camera, se intoarce imbracata ca mos craciun, lasa cadourile si pleaca. Cum mi-am dat seama ca e mama ?? Pai odata "l-am prins" si i-am dat un sut in coa*e si n-a carait deloc...

Posted

eram mic cam 5 ani si ma tineam scai de aia mai mari de la bloc printre alte basti si suturi ce imi luam de la ei am mai retinut si cum se fac copii eram super socat ii intrebam pe toti pe care ii cunosteam parinti bunici matusi unchi si veri care tot ocoleau raspunsul. :copilas:

Posted

Pe la 6-7 ani am aflat k ,Copii nu sunt adusi de barza =)) ! iar cu Mos Craciun e poveste lunga :P ii declarasem razboi k nu il prindeam niciodata si am fost shocat cand am aflat k nu exista :| si acum am sechele =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...