Jump to content
Stargate

Cam pe la ce varsta

Recommended Posts

Înainte să intru să văd despre ce e vorba în topic,am crezut că întrebarea pe care o pui e "Cam pe la ce vârstă aţi descoperit că nu există Moş Crăciun ?" :P (eh,uite altă idee de topic :) )

Cred că tot pe la 9-10 ani...nu mai ţin minte exact.Reacţie pe moment n-am prea avut.

Oricum,chestia tragică a fost cu Moş Crăciun :D

Link to comment
Share on other sites

Eu am facut urat cand am aflat de faza cu Mos Niculaie...trist...biata bunica mi-a lasat cadoul la usa ca eu am incuiat usa de la dormitor sa demonstrez ca nu exista mosu - (auzisem la scoala si nu mi-a venit sa cred); o zi intreaga am trecut pe langa cartea din ghetute fara sa o bag in seama - seara insa, nu am mai rezistat si am luat-o.

Dupa ceva vreme, m-am consolat cu ideea.

Of -of :crybaby:

Link to comment
Share on other sites

Aveam...cam 7 anii...cand am fost lasat singur intr-o camera(era tarziu cam 12 noaptea,eram la o petrecere de a unor rude)...yo nu puteam sa dorm..si am zis sa ma uit la desene...wrong button...dau pe un program de ala si "hocus,pocus" peste 10 min in aceelasi film vad cum iese un bebelus din aia :|..atunci mi-am dat seama :| ...insa aku sunt protagonist >:). Ma duk la niste berze

Link to comment
Share on other sites

demuuult acu vreo 15 ani am descoperit ... pe la 7-8 ani, eram in generala si i-am prins pe unii din clasa a 8-a ca si-o trageau de zor... am crezut ca ala chinuie fata =)) asa gemea aia... nu m-am bagat dar am povestit la invatatoare care a rosit instantaneu =))

Link to comment
Share on other sites

la mine a fost destul de lejer. i-am scutit pe ai mei de introducere datorita binecunoscutului serial "dallas", care-mi dadea mai multe detalii decat mi-ar fi dat ai mei vreodata. mai greu a fost cand a trebuit sa-mi explice mama ce-i cu ciclul, daaaar... asta e o poveste de forumuri "tabu" sau "cosmopolitan" :D

btw, povestea cu barza nu mi-a spus-o nimeni cand eram mica. pt inceput, cred ca pur si simplu ma socoteam o minune si ma multumeam cu statutul ala :)

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...