Stargate Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 1. Cam pe la ce varsta ati descoperit ca povestea cu barza care aduce copii in casele oamenilor este o vrajeala? 2. Si cum ati reactionat?
ratseloP Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Pe la 9 ani. Nu am reactionat. :P Eram cuminte pe atunci
The Connection Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 4-5-6 ani....lol...nu am reactionat..
ReneGade Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 7 Ani..o bateam pe mama la cap ca vreau sa vad o practica :rofl1:
silversky Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Înainte să intru să văd despre ce e vorba în topic,am crezut că întrebarea pe care o pui e "Cam pe la ce vârstă aţi descoperit că nu există Moş Crăciun ?" :P (eh,uite altă idee de topic :) )Cred că tot pe la 9-10 ani...nu mai ţin minte exact.Reacţie pe moment n-am prea avut.Oricum,chestia tragică a fost cu Moş Crăciun :D
Stargate Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Eu am facut urat cand am aflat de faza cu Mos Niculaie...trist...biata bunica mi-a lasat cadoul la usa ca eu am incuiat usa de la dormitor sa demonstrez ca nu exista mosu - (auzisem la scoala si nu mi-a venit sa cred); o zi intreaga am trecut pe langa cartea din ghetute fara sa o bag in seama - seara insa, nu am mai rezistat si am luat-o.Dupa ceva vreme, m-am consolat cu ideea.Of -of :crybaby:
Legacy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Aveam...cam 7 anii...cand am fost lasat singur intr-o camera(era tarziu cam 12 noaptea,eram la o petrecere de a unor rude)...yo nu puteam sa dorm..si am zis sa ma uit la desene...wrong button...dau pe un program de ala si "hocus,pocus" peste 10 min in aceelasi film vad cum iese un bebelus din aia ..atunci mi-am dat seama ...insa aku sunt protagonist . Ma duk la niste berze
SpecialEffects Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 cam pe la 8-9 ani si nu am reactionat
iReal Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 ma asteptam la ceva mai mult dupa titlu topiculuide muuult 7-8 ani , fara reactie
-SS- Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 demuuult acu vreo 15 ani am descoperit ... pe la 7-8 ani, eram in generala si i-am prins pe unii din clasa a 8-a ca si-o trageau de zor... am crezut ca ala chinuie fata asa gemea aia... nu m-am bagat dar am povestit la invatatoare care a rosit instantaneu
oick Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Cred k pe la 10-11 anisori..de la un post tv anume(nu dau nume :whistle: ) Ce reactie poti avea cand afli pentru prima oara asemenea chesti..
Stargate Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Ce reactie? De ex eu am fost foarte surprins...si voiam sa incerc si eu sa vad despre ce e vb :cool2:
Fane Spoitoru Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Am aflat d mult :) da p mine nu m-au mintit cu barza :D. La mine a fost faza cu Mos Craciun cand am aflat k nu e adevarat
punisheru Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Nici nu mai stiu.. .Pe la 7-8 ani... Nu am prea avut nicio reactie... Sincer..nici la Mos Craciun n-am reactionat.. Cine stie, poate chestiile emotive se revad in mine doar cand oi fi mai mare.. si nu in copilarie (parca acu tare mare as fi ) :)
Gh0sT Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Pe la 4-5 ani stiam ca e minciuna faza cu barza .... :) Faza cu Moshu' :> mai tarziu cu cativa ani ... pana mi-am prins parintii cu cadourile cand le aseza sub brad. :banana:
Edelweiss Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 la mine a fost destul de lejer. i-am scutit pe ai mei de introducere datorita binecunoscutului serial "dallas", care-mi dadea mai multe detalii decat mi-ar fi dat ai mei vreodata. mai greu a fost cand a trebuit sa-mi explice mama ce-i cu ciclul, daaaar... asta e o poveste de forumuri "tabu" sau "cosmopolitan" :Dbtw, povestea cu barza nu mi-a spus-o nimeni cand eram mica. pt inceput, cred ca pur si simplu ma socoteam o minune si ma multumeam cu statutul ala :)
Nagasaky Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Nu exista barza? :P Nush in jur de 6-7 ani cred ca aveam... nu am reactionat ca nu prea stiam ce au fetele . Si care e diferenta . Si nici ce faceau aia la TV
redbull™ Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 cam pe la 5-6 ani stiu..Imi aduc aminte cand o intrebam pe mama..''Mama cand mai vine barza cu un fratior'' asta k nu aveam cu cine sa ma joc pe atunci..singur ma plictiseam cred bla bla..
MontBlank Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Nu aduce Barza copii ? :o Daca nu Barza...atunci de unde vin copii