BOUNTY_KILLER Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Aceasta este pur si simplu cea mai tare si cea mai penala reclama facuta vre-o data la ALTEX http://www.220.ro/stuff/Batman__frate_.htm ATENTIE MARE!!! O sa radeti de o sa va dea lacrimile asa ca ... aduceti-va o batista buna =))=))=)) Saracu popa :( ... cred ca de asta nici nu a fost difuzata
Qui-Gon Jinn Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 omg de cand tot vreau sa vad reclama asta :lol: thanks man!
sw | SN!persd@y Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 :lol: ^_^ omg pacat ca nu sa difuzat :banana:
BomB777 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Odata am avzuto la tv... dar am cautato pe net si am gasito.. ink o mai am in calculator ;) Dar orikum fcai pe tine de ras
THuG-Radu Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Am vazut reclama anu trecut ... Faza : cand am terminat liceu (acu` 3 luni),dupa bac, eram la cancelarie, sa`mi scot dosaru. Si era in scoala examen pt. profi ... pt. titularizare. Si o venit ceva inspectie de la Bucuresti .. cu un preot. La secretariat, eram full de elevi, si vin aia cu popa, si cand trec pe langa mine ... eu sec : Ti`am zis ca`i preot, da` tu nuuuu, Batman BATMAN ! Toti au fost pe jos ! Saracu popa asa urat s`o uitat la mine. Poate stia si el reclama ))
robert03 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Oare la ce s-a gandit regizorul ala cand a facut reclama? OMG :blink: Cum sa faci o reclama ca asta si sa vrei sa o difuzezi? E amuzanta la inceput dar totusi au exagerat... P.S. Va imaginati de ce nu s-a mai difuzat pe posturi :ph34r: ....
Fane Spoitoru Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Tot anu trecut am vazut si eu reclama prea tare :) Ba Berbecule ti-am spus io ca e popa da tu nimic Batman Batman