TenshiTNQ Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Ce ai face dak ai fi pentru o zi presedinte si ai putea sa faci orice... ce ai face???
psich0 Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Dac-as fi pt o zi presedinte... mi-as prelungi mandatul si as instaura o dictatura, of course....
alex Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 as obliga pe cineva de la linkmania sa iti dea ban :D
Magnum_44 Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Ha ha...Eu as fura toti bani pe care as putea :D si i-as impusca pe :...am uitat :P Oricum :camouflage: :camouflage:
lucky13 Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Da-cash fi pt o zi presedinte ... ass fura toate secretele de stat si as fugi in America sau Rusia :D ..... offtopic: ziuabm te plateste cineva sa faci topicuri :D
rats Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 trecand peste prostia din ziuabm, as invada ucraina si bulgaria, as da drumu la o turma de cai in ungaria ca sa le distruga tara, si as taia curentul la Moldova... mama lor de bolşevici <_<
BooM-retired Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 Asta chiar este o mare prostie. Sa fii pt o zi presedinte??? Ce rost ar avea??? Sa furi??? sau ce??? Cine te poate pune pt o zi presedinte? Shi ce ai castiga de pe urma acestui fapt? Ai reushit sa zici o prostie enorm de mare....Intzelege omul k vrei posturi, dar macar scrie ceva k-lumea. Ce urmeaza?? Dak as fi pt o zi femeie de servici... Dak as fi pt o zi liderul gruparii teroriste xxx... Dak as fi pt o zi..... mai bine lasa...
alex Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 ziubab sau cum te mai cheama daca vb cu razvan sa schimbe din baza de date si sa iti puna 2700 de posturi de linistesti ?
Guest Bogdan Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 ziubab sau cum te mai cheama daca vb cu razvan sa schimbe din baza de date si sa iti puna 2700 de posturi de linistesti ? :D Eu .."Daca as fi pentru o zi presedinte...v-as amaneta pe toti si nu ma-ti prinde" :D
csoka.zsolt Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 trecand peste prostia din ziuabm, as invada ucraina si bulgaria, as da drumu la o turma de cai in ungaria ca sa le distruga tara, si as taia curentul la Moldova... mama lor de bolşevici <_< Slava Domnului ca nu esti presedinte(no offense)! :whistle:
Heavy_D Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 As dea bani sa fie facuti inca cateva servere de MU!
aolex Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 as interzice manelele ,as deporta/omori tiganii , as baga in puscarie coruptii si as pune pe cineva inteligent la conducere pt 12 ani :)
Heavy_D Posted March 26, 2005 Posted March 26, 2005 :dance: :dance: loooolas interzice manelele looool :dance: :dance: :thefinger: :thefinger: Manele :thefinger: :thefinger:
lucky13 Posted March 27, 2005 Posted March 27, 2005 trecand peste prostia din ziuabm, as invada ucraina si bulgaria, as da drumu la o turma de cai in ungaria ca sa le distruga tara, si as taia curentul la Moldova... mama lor de bolşevici <_< Dude la faza cu Ucraina exagerezi , daca vrei sa lasi Armata romana fara soldati poti incerca si varianta asta :D
andi Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 Cred ca mi-as pune in pasaport o viza pt USA si nu a-si mai apuca urmatoarea zi in Romania.
SirDanju Posted April 25, 2005 Posted April 25, 2005 As-i face un Cable Link mai mortal care sa mearga foarte bine ,ori de unde lai accesa sa ai ping maxim "1".Si asi face servere in mai multe locatii si de mai multe tipuri,pentru toti gamerii! :beer:
{JM}Alex Lifetaker Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 As face skatepark in craiova... si asta mi-ar ocupa intreaga zi... A, si as cere la rds ca in acea zi utilizatorii sa aiba 10 mbps :D
Ahilosu Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 as inchide topicul asta... off-topic...alex-skater esti la gather de posturi, ca ai facut vreo 30 azi cred... :dontknow:
SW Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 As face printr-un memorandum Romania-Republica Prezidentiala (ca sa numai zica astia ca imi depasesc atributiile):P :P
{JM}Alex Lifetaker Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 as inchide topicul asta... off-topic...alex-skater esti la gather de posturi, ca ai facut vreo 30 azi cred... :dontknow: Nop... cand am si eu timp liber mai postez si pe celelalte sectiuni ale forumului... ca in rest numai pe cod si pe jedi academy postez :D Si nu sunt la strans de posturi(cum fac altii, nu dau nume). Uita-te si tu la posturile mele si vezi daca e vreunul mai scurt de 4-5 randuri sau/si e total stupid gen: " -start of post- :beer: - end of post - "
M Power Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Depinde si presedinte unde!Ca dk esti presedintele Romaniei degeaba ca nu mai e nik de facut...
Ahilosu Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 din contra...in romania ar fi foarte mult de facut... de ex in america nu prea mai are de facut nimic Bush....el a adunat tot ce a fost mai bun in lume si a adus in amrica (evident contra unei sume frumoase de ban) ;) later edit:america a adunat tot ce era mai bun (Reagan)
M Power Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Poti sa faci din kkt bici?Ar fi multe de facut dar nu exista posibilitatea de a face ceva sau cel putin nu se vrea...