Jump to content
Stargate

Ce credeti ca va face omenirea cu....

Recommended Posts

Posted

americanii sau rusii

Cine o jucat starlancer si o vazut intro movie-ul de la freelancer stie ce se poate intampla intre rusi si americani :violent:

Posted

nu stiu in ce masura va vine sa credeti, dar problema lunii (nu neaparat a colonizarii ei deocamdata, dar cea a terenurilor de pe ea) e dezbatuta in... instanta. nu sunt doar povesti de adormit copiii. am avut ocazia sa cunosc o persoana pe care am catalogat-o drept "insane" la prima intalnire... e avocat spatial, cu masterat dat la universitatea de drept din glasgow, din drept spatial. a scris deocamdata o carte pe tema terenurilor de pe luna si a pretins , cu acte in regula, ca soarele i-ar apartine. nu stiu in ca masura se vor face, mai devreme sau mai curand sau vreodata, "autobuze" intergalactice care sa duca turisti curiosi pe luna sau pe alte planete, dar cert e ca grandomania multor oameni a dus la afaceri profitabile cu "real estates" pe luna pana acum. astept inca sa vad prima vila.

Posted

Sincer dak miar da un calculator+net+NO SCHOOL+oxigen as trai acolo cu cea mai mare placere... Lumina de la calculator...Adik pt. mn nar fi problema :)

Posted

Cand resursele pamantului vor fi pe terminate asta se va incerca...mutarea omenirii pe Luna.

sa zicem ca se termina,si pe marte ce gasesti? :bananadance2:

Posted

dak miar da un calculator+net+NO SCHOOL+oxigen as trai acolo cu cea mai mare placere... Lumina de la calculator...Adik pt. mn nar fi problema

ai uitat de wc si de paturi =)) sincer acuma nu imi vine nimic in minte ce o sa se faca pe/cu luna pana atuncea poate nici nu mai existam =))

Posted

Hm.....am vazut pe discovery despre asteroizii, poate o sa se faca un laser pe luna in care sa traga in ei in caz ca vin spre pamant :P

P.S : Cine a pus coada la ceapa ? :lol:

Posted

Chestia cu asteroizii e o problema pe Luna. Luna nu are atmosfera sa o protejeze, asa ca orice piatra cosmica ajunge la sol. De aia si arata asa bombardata si are craterul acela imens la polul sus, rezultatul unei coliziuni cu un corp ceresc gigant ce mai ca nu a distrus-o :D

Pentru a desfasura activitati acolo, acesta problema va trebui rezolvata oarecum :P

Citeam undeva ca luna se indeparteaza anual de Pamant cu vreo cativa mm/cm. Asa ca, la un moment dat, poate o sa o pierdem in spatiu =)).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...