Jump to content
Stargate

Ce credeti ca va face omenirea cu....

Recommended Posts

Posted

Ce credeti ca va face omenirea in viitor cu satelitul Pamantului...baza militara (ca sa mentina spritul razboinic si stupid al omului) sau loc de agrement inedit pt cei cu dare de mana?

Sau ce vedeti voi? :P

Posted

cred ca vor fi doar cateva baze cu misiuni stiintifice.

in rest nu cred ca va fi populata luna vreodata... sun multe alte planete in galaxie chiar care ar putea gazdui omenirea in caz ca earth goes boom... numai nu le-am gasit inca:D

Posted

nimic

nu e apa , nu e atmosfera

jumate e permanent in intuneric

cine ar vrea sa traiasca acolo ???

Me ^_^ . Internet Connection au . Oxigen stiu sa faca . Apa trage teava de canalizare de 'ici pana 'colo si forta gravitationala poa' sa fie si 0 . Ca ma doare in cot .

Si lasa ca noi colonizam Marte ca avem si apa ;)

Posted

nimic

nu e apa , nu e atmosfera

jumate e permanent in intuneric

cine ar vrea sa traiasca acolo ???

tu ai vrea ^_^ e locul perfect pt tine

cred ca in viitor o sa platim sa vizitam luna :D sau o sa ne mutam acolo

Posted

Mai mult de turism nu au ce sa faca vorba lu Linux, si sunt multe alte planete pe care putem sa "ne mutam" da oricum pana se intampla asta noi o sa fim 6 feet under ;) sau cine stie poate o sa ne inghetze k in demolatorul wtf shit happens ;)

Posted

viitor ???

pai cred ca o sa ne umblam toti in navete spatiale cu un vynil: Red Bull iti da aripi! :banana:

poate ca o sa fie ca la filmul Terminator :D Skynet will ownz us! :bananadance2:

sau pur si simplu resursele Terrei vor ajunge la 0% si apoi o sa ne mutam pe Luna ,Marte sau cine stie? alta galaxie?Or E.T. will ring to us?

Posted

Va fi exploatata pentru RESURSE in primul rand. Apoi poate va deveni si o atractie turistica.

@sw | SN!persd@y

Visezi frumos. Ne mai trebuie cateva mii de ani probabil sa incepem sa cunoastem galaxia noastra. Pana sa ajungi la altele, mai e.

La tehnologia de acum ne ia cam 40.000 ani sa ajungem la cea mai apropiata stea de noi. Nu e decat la 4 ani lumina distanta. Gandeste-te la milioanele si miliardele de ani lumina care ne despart de alte galaxii.

Poate Andromeda. Oricum suntem pe un curs de coliziune directa cu ea :D

5 miliarde de ani si pa pa Milky Way :P

Posted

Probabil ceva turism.

Nu cred ca se va popula, decat in cazuri extreme (ex: earth goes boom)

Daca pamantul face booooom face si luna ...sau o gasim prin alta galaxie...

Ontopic:Probabil o groapa mare de gunoi

Posted

Nagasaky' date='Sep 12 2006, 01:38 AM' post='1390151']

Me ^_^ . Internet Connection au . Oxigen stiu sa faca . Apa trage teava de canalizare de 'ici pana 'colo si forta gravitationala poa' sa fie si 0 . Ca ma doare in cot .

Si lasa ca noi colonizam Marte ca avem si apa ;)

:rofl1: si cine ar plati o asemenea conducta ? ^_^

nush ... poate ceva turism .. vb lu sensini ... alceva nu vad ce ar putea ... :-??

Posted

era mai demult un film (scuze nu imi mai amintesc cum se numea) cu un tip din vreo 1450 (sau asa ceva) care construise o masina de timp care il dusese in viitor unde pamantul era rupt in doua si oameni traiau in colibe :o

Posted

era mai demult un film (scuze nu imi mai amintesc cum se numea) cu un tip din vreo 1450 (sau asa ceva) care construise o masina de timp care il dusese in viitor unde pamantul era rupt in doua si oameni traiau in colibe :o

time machine ... si tipu era de prin 1800 si ajunge prin 2070(unde explodeaza luna) si dupa ajunge far far beyond(3800 ceva in genu) :P a fost suepr filmu ... nus pe luna vor fi practicate multe sporturi ... just imagine the posibilities ... basket ... fotbal ... polo =p )

Posted

Stie cineva sigur ca Luna nu e exploatata chiar si in momentul de fata? Nu cred...

Tot ce putem noi face e sa ne dam cu parerea in functie de imaginatia fiecaruia. Luna poate ca e exploatata deja de mult; poate nici nu am ajuns pe Luna; poate... poate si iar poate. Suntem prea "mici" ca sa stim ce se intampla in lumea asta.

Iar Stargate... fara suparare ... pui niste intrebari care permit sute sau mii de raspunsuri, nici unul insa putand fi dovedit. Inteleg ca-ti place SF-ul dupa nick si sunt curios care va fi urmatoarea intrebare :) (sa fie oare: Cine a pus coada la ceapa? )

Posted

Casa lu' Basescu pe luna sa joace red alert real cu berladen si alti tikniti Bush si altii . . .

de parca nu va mai ajunge pamantu si acum vreti sa va mutati pe luna :blink:

o sa faca vile palate bla bla

Posted

Stie cineva sigur ca Luna nu e exploatata chiar si in momentul de fata? Nu cred...

Tot ce putem noi face e sa ne dam cu parerea in functie de imaginatia fiecaruia. Luna poate ca e exploatata deja de mult; poate nici nu am ajuns pe Luna; poate... poate si iar poate. Suntem prea "mici" ca sa stim ce se intampla in lumea asta.

Iar Stargate... fara suparare ... pui niste intrebari care permit sute sau mii de raspunsuri, nici unul insa putand fi dovedit. Inteleg ca-ti place SF-ul dupa nick si sunt curios care va fi urmatoarea intrebare :) (sa fie oare: Cine a pus coada la ceapa? )

Sa colonizezi Luna iti suna SF? :-O

Si preferi intrebari cu 2 raspunsuri posibile? Da si NU? :blink:

Poti dovedi ce se va intampla maine? :dontknow:

Nu toate topicurile mele sunt de domeniul SF. :naughty:

Iti las tie placerea sa intrebi faza cu ceapa. :cool2:

Bafta in contiunuare.

Posted

Sunt de parere ca luna va fi ca un bunker in caz ca bubuie pamantul sau se intampla cine stie ce hazzard. Dar cum resursele in astfel de cazuri vor fi limitate, numai unu tipi vor ajunge(Bush?).

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...