{JM}Alex Lifetaker Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Am vazut ca pe siteul orange scrie ca in zilele de miercuri daca trimiti sms la 241 cumperi de la cinema 2 bilete la pretul unuia...Dar pe site scria ca trebuie sa prezinti la casierie biletul orange film, de unde-l iau? Eu ma gandeam ca iti trimite un cod,ceva prin sms si dai codul acesta la casierie..Merci, sper sa ma ajutati :)
harl3quin Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 iti trimite un cod prin sms si ala il areti la casierita....asa se face.Vizionare placuta la film! }{
L!nuX Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 e fantastic eu de ex cu orange film si reducerea pt student platesc 80 mii pentru 2 bilete avand in vedere ca e aprox 120 un bilet zic ca se merita PS: mesajul sa-l trimiti cel tarziu cu o zi inainte sa nu ai surprize
Ahilosu Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 nu neaparat, am mers acum vreo 3 saptamani in Plaza si am dat direct mesaj, am primit codul de la Orange si m-am dus la casa de bilete...nu cred ca e limita de timp, poate doar sa nu gasesti bilete la filmul dorit.
L!nuX Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 am o colega care a trimis cu 5 h inainte de film si l-a primit a doua zi , si asta nu odata ci de 2 ori deci e mai bine sa fie precaut
Hadrian Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Eu am mers asa de cateva ori miercurea. Primesti mesajul, mergi la casiera si iti 2 bilete la pretu de unu dupa ce verifica codul respectiv. Asta este doar in reteaua Hollywood Multiplex. Nu stiu daca a mentionat cineva asta.
{JM}Alex Lifetaker Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 ba cred ca sunt mai multe cinematografe, am gasit lista cinematografelor la care e valabil orange film... in craiova mai sunt doar 2 cinema-uri si amandoua accepta bilete de la orange... Eu am fost acum cateva zile la film si a fost 40.000 biletul :D Daca trimiteam sms la orange,2 bilete la 40.000 merita, nu? :) LE: dar parca mi-e rusine sa totusi sa ma duc la casierie si sa arat codul ala, dupa ce , ca saracii sunt in prag de faliment(in craiova cinematografele sunt pustii) mai ma si zgarcesc sa dau 40-50.000 pe un bilet
SeBi Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 dar cred ca isi recupereaza banii...trebuie sa fie ceva ca nu-si face nimeni pomana....
{JM}Alex Lifetaker Posted September 13, 2006 Author Posted September 13, 2006 Nush ca eram in sala la ice age 2 (dap, ,stiu ca nu era premiera, dar oricum) cam 20 oameni...Am mai fost si la Casanova acum cateva luni la premiera si erau vreo 30... cred ca nici banii sa plateasca la Electrica nu si-i scot aia :D