Stargate Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Aeara in drum spre casa, in spatele meu o fetita de 3-4 anisori. il intreaba pe taica-su: - Stii cum se numeste o pisica cu pete? adica care are blana cu pete? Petigree !!! era sa ma impiedic de ras ce face televizorul din generatia viitoare :nanana: :cool2:
iReal Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ieri in parc trecea un copil cu tasu si noi eram un grup de 20 de bikeri printre care 4 cu bmx , intreaba copilu "tati baietii aia de ce au biciclete cu roti mici ?" tata : "pentru acrobatii " fiu :"da ce's alea acrobatii ?" tata :"alea de la circ tata" )) am cazut dp bicicleta
@n93L Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 ieri in parc trecea un copil cu tasu si noi eram un grup de 20 de bikeri printre care 4 cu bmx , intreaba copilu "tati baietii aia de ce au biciclete cu roti mici ?" tata : "pentru acrobatii " fiu :"da ce's alea acrobatii ?" tata :"alea de la circ tata" )) am cazut dp bicicleta nu m-am prins
B|adeTrinity Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 pai ma bikerii sunt de la circ ?? ) acrobatii cu bicicleta numa la circ se vad ??? ))))) @n93l tu esti mai rau ca si copii aia ))) sper ca nu te-ai suparat :D
Rheinkraft Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 pai si ce explicatie vroiai sa-i dea copilului ca sa inteleaga si el?
B|adeTrinity Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 pai trebuia sa ii zica despre baieti cum sar cu bicicletele sau cum merg intr-o roata cred ca intelegea fara probleme copilul :D
BlackDevil Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 la prima nu m-am prins si a 2-a nu e deloc amuzanta :blink: