B|adeTrinity Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Nu mi-a venit sa cred ce am vazut :oCLICK AICI
ScreaM91 Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Am primit si eu linkul pe mess....urata chestie
MisterDevil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 perfect naturalnumai ca nu era poza cu crocodilu :P
Tigressa Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 sunt destul de vechi si circulate pozele. nu stiu, insa, cat de adevarate sunt :P
B|adeTrinity Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Am primit si eu linkul pe mess....urata chestie de la mine si de la galford ai primit n00b sunt destul de vechi si circulate pozele. nu stiu, insa, cat de adevarate sunt :P dupa parerea mea sunt destul de adevarate dupa plansul tatalui :( e tristt :(
Dark-Boy Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 am realizat ca nu-mi e foame...Si mie....Dar toturi.... :yum: Off doamne ce crocodil frumos.....mai ales pielea,zici ca era o armura.Cat despre restu....yuck!
MontBlank Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Off doamne ce crocodil frumos.....mai ales pielea,zici ca era o armura.To much D2:LoD, DarK Boy... 2 much D2. Im still eatin' 2night ! :bananadance2:
Dark-Boy Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 To much D2:LoD, DarK Boy... 2 much D2. Im still eatin' 2night ! :bananadance2:Ma refer ca e asa de solida(cred) si frumoasa,n-am mai jucat d2 sau un joc mai bun decat solitare sau strategii de 2 luni.
BlackDevil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 bu hu hu ai ceva de comentat dami un pm nu fa un reply patetic menit sa te faca sa pari cul trendy si fashionable so ... sssttt
Qui-Gon Jinn Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 may he rest in pieces...I mean peace....
Fane Spoitoru Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Intradevar trist, da io nu imi dau seama cum putea sa puna mana asa pe mainile si picioarele alea fara manusi
BlackDevil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Intradevar trist, da io nu imi dau seama cum putea sa puna mana asa pe mainile si picioarele alea fara manusi simplu .... sunt poze dintr-o tara mai darapanata ca romania :P totusi membrele alea par prea bine taiate (mas astepta sa fie sfasiate cat de cat) ... sau nah nu sunt expert in children-eating-crocodiles
Guest ILikeNiggaz Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 simplu .... sunt poze dintr-o tara mai darapanata ca romania :Ptotusi membrele alea par prea bine taiate (mas astepta sa fie sfasiate cat de cat) ... sau nah nu sunt expert in children-eating-crocodilesAi dreptate..PAR sa fie taiate la macelar, desi nu cred ca este vreo farsa. Asta-i cruda realitae...
Stargate Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Adevarul ca in diverse parti ale lumii, mereu te pandeste sa te haleasca ceva: leu, urs , tigru, crocodil, rechin, etc.Numai oamenii mananca?Asta e natura... :( Poze socante, dar cu nimic exagerate.
-meSSi- Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 LOL , cum sa iti scoti rudele pe bucati deacolo aiurea !! si scarbos
dNy Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Si aia ce stomac puternic au avut sa priveasca !! :blink:
B|adeTrinity Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 dny ei au privit pentru fiul lor deoarece au vrut sa-l inmormanteze normal in pamant nu in burta crocodilului
JustDan Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 That is not funny.Site-ul avea in adresa fun.Nu cred k e amuzant.Dureros?Da!Amuzant?Nu!