Jump to content
Hadrian

Sesiunea De Logare Pe Linkmania Expira Dupa 15 Min

Recommended Posts

Posted

Joc si eu linintit COD si pica serveru, normal, dar asta este trebuie sa ne multumim cu ce avem si vreau sa intru pe serveru celalalt. Dar sunt delogat, zic hai ca ma loghez iar dar nu ma logheaza si atunci trebuie sa inchid browseru sa il redeschid sa ma loghez inca o data sa intru iar in Play Online ca sa joc.

DE CE se intampla asa? Sa imi explice si mie careva va rog.

Multam` :D

Posted

mutat la diverse

daca e tampenie nu mai juca ok?

invatati-va sa respectati munca facuta de cineva.... linkmania este un privilegiu ... nu platiti pt linkmania ca sa faceti pretentii

Posted

Alex nu am zis nici o clipa ca nu respect munca facuta de voi dar am intrebat de ce se intampla asa, de ce nu se poatre pune dupa mai mult timp.

linkmania este un privilegiu ... nu platiti pt linkmania ca sa faceti pretentii

Din cate stiu eu Linkmania apartine de RDS iar noi platim RDS-ului un abonament care sustine Linkmania sau ma insel cumva? ;)

Posted

alex nu crezi ca te cam repezesti?

1. Puteai sa ii explici omului frumos de ce e asa scurta sesiunea de logare.

2. Cat despre faza cu: "nu platiti pt linkmania ca sa faceti pretentii" ... nu as fi asa de sigur, intr-un mod indirect eu cred ca tinem in viata acest site pentru ca ne platim abonamentele la RDS si pentru ca frecventam des acest site, altfel sunt sigur ca nu ar mai exista.

Eu zic ca ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea pentru ca ai fost facut moderator sa ajuti, sa indrumi si sa organizezi nu sa dai replici de genul: "daca e tampenie nu mai juca ok?" . Si noi useri gresim, dar la voi o greseala se vede mult mai rau fiindca trebuie sa mentineti un standard, sa fiti un exemplu de conduita.

Respectul trebuie sa fie reciproc.

Posted

sati zic io de ce nu merge,una din cele 2 trebuie sa fie adevarata:

1)PENTRU CA NU MERGE

2)PENTRU CA NU MERGE

And 4 admins:chiar in vacanta v-ati trezit si voi sa faceti modificari sau ce faceti voi acolo? :crybaby:

Posted

alex nu crezi ca te cam repezesti?

1. Puteai sa ii explici omului frumos de ce e asa scurta sesiunea de logare.

2. Cat despre faza cu: "nu platiti pt linkmania ca sa faceti pretentii" ... nu as fi asa de sigur, intr-un mod indirect eu cred ca tinem in viata acest site pentru ca ne platim abonamentele la RDS si pentru ca frecventam des acest site, altfel sunt sigur ca nu ar mai exista.

Eu zic ca ar trebui sa iti revizuiesti atitudinea pentru ca ai fost facut moderator sa ajuti, sa indrumi si sa organizezi nu sa dai replici de genul: "daca e tampenie nu mai juca ok?" . Si noi useri gresim, dar la voi o greseala se vede mult mai rau fiindca trebuie sa mentineti un standard, sa fiti un exemplu de conduita.

Respectul trebuie sa fie reciproc.

:blink:

deci daca venea si spunea frumos "de ce e asa de putin?" si nu ca e o tampenie ii explicam de ce cred yo .... nu eu am setat anyway

LinkMania este un serviciu suplimentar oferit de catre RDS abonatzilor cablelink ... RDS sustine situl asta din banii colectati de la noi(si eu platesc acel abonament asa ca shtt)

pe orice site timeout-ul este de 15 minute ... dar in multe alte parti se seteaza si un cookie care cand dai refresh trimite toate informatiile necesare unei noi logari ;) .

pe linkmania nu a fost pus acel cookie(asta de cand era bogdan admin) deoarece la concursurile de cs & web games erau multi care jucau din net cafe-uri ... multi dintre ei nu ar fi dat log out si in felul asta se puteau "distruge" conturi ...sa preferat fara cookie

tot din ce tin eu minte e ca acel timeout e setat pe 2 ore nu pe 15 minute ...e posibil sa fi modificat razvan

rebel ... nu imi dai tu indicatii ce sa fac ok? daca nu iti convine ce fac eu aici ca moderator vb cu razvan sa ma faca pe mine user si pe tine moderator sa vedem daca faci mai bine ca mine sau nu ... nu ma laud ca eu as face f bine dar incerc sa mentin forumul cat de cat la un standard

ma repet ... nu as fi reactionat asa daca initiatorul threadului ar fi pus problema altfel. Daca posta "De ce este timeout-uul de 15 minute , eu consider ca daca ar fi de 1 ora ar fi ok" ii raspundeam si eu de ce CRED eu ca este 15 minute

toti sunteti foarte buni la comentat aiurea dar cand e vorba de facut ceva nu faceti ...

Posted

io nici n-am auzit d-asa ceva... se pare ca vrazvan si le tine pentru el... probabil uita ca daca n-am fi noi, ar juca Knight On-Line toata ziua pe GRATIS.

Posted

Mersi alex pentru explicatie, am zis ca este o tampenie e faptul ca de multe ori am patit ca jucam COD UO, a picat serveru si pana am reusit sa ma reloghez si sa intru iar serverul 2 era deja plin.

Iar daca am zis ca e o tampenie nu cred ca am vb urat, nu am fost obraznic. Urat era daca injuram si alte cele chiar tu ai inchis o multime de topicuri recent, cred ca stii la ce ma refer.

Posted

Hmmmm ... am observat ca daca stau 15 minute pe linkmania logat... logic ma delogheaza dar cand vrea sa ma loghez la loc... nu vrea ... nu se logheaza de nici o culoare ...si tre sa dau restart la calculator... o patesc doar eu ? :dontknow:

Posted

Da.....numai Tu......... :P ! Si eu am patit asa...dar nu dau restart !!! LOL ! Scriu la Logname grhrjnfjkeg (exemplu) si la parola la fel .

Zice ca userul nu exista :D . In felul asta itzi scrii userul tau, parola ....si dupa aia merge ! Eu asa am facut de cateva ori. Daca vreitzi sa nu se mai intample......cand suntetzi pe forum logat, adaugatzi-va pagina la "favorites" :P .

Posted

adaugati la forum optiunea always log-in/automate log-in sau cum so chema si cand va da log out dati click rapid pe forum si va logheaza automat

Posted

???dupa 15 min???...kkt man, sincer mie mi-a ramas logat vreo 24 h. M-am logat seara am stat kt am stat shy mi-am inchis compu'. Dimineatza knd l-am aprins shy am intrat pe situl www.linkmania.ro imi era deja logat...na asta da chestie ciudata :D

Posted

huh?...that's weird.... :dontknow:

pai mie nu imi iese niciodata de pe linkmania....decata daca ii dau eu log-out...

de cand am joinat forumul nu am iesit de pe forum....wicked??!nu ca m-as plamge... :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...