{JM}Alex Lifetaker Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Am facut karate aprox. 1 an si jumatate, dar am renuntat(asta se intampla cand eram in clasa a doua :) ) Acum as vrea sa practic din nou un sport mai "violent"(desi karate nu este chiar violent). Astept aici opiniile voastre despre stilurile de lupta, ce stil ati practicat, sau daca ati ramas tot la vechea ciobaneasca
csoka.zsolt Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Cand am fost mic si eu eram nebun dupa asa ceva,dar nu am practicat niciodata asa ceva,din mai multe motive!
{JM}Alex Lifetaker Posted March 25, 2005 Author Posted March 25, 2005 lol... adica stilul ciobanesc sau chiar mai rau(pietre, bate, sticle, etc.)! :D
gEB Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Am facut karate aprox. 1 an si jumatate, dar am renuntat(asta se intampla cand eram in clasa a doua :) ) eu faceam la grupa mica halbere si acum ma gandesc sa trec la coniac canoe... ce se plictisesc unii :dooh:
lucky13 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Centura verde shotokan Centura verde Goju Ryu Centura galbena Musubi (sensei unkimio , un stil de karate foarte dur )
Makavelli Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Banderola verde Muay Thay. De regula aretele martiale te fac mai disciplinat , in special cele orientale (tae kwan do & crap).
M1nDH4cK Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Centura neagra in stilul Shadafac Ap Iu-Nubz En GOTO-bed. :thefinger:
Magnum_44 Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 eu faceam la grupa mica halbere si acum ma gandesc sa trec la coniac canoe... ce se plictisesc unii :dooh: E.... eu ma bag la STICLISM k am auzit k e are varietate mai mare :D
rats Posted March 25, 2005 Posted March 25, 2005 Centura neagra in stilul Shadafac Ap Iu-Nubz En GOTO-bed. :thefinger: ehhh, ca m-ai batut in finala :whistle:
{JM}Alex Lifetaker Posted March 28, 2005 Author Posted March 28, 2005 Ma duc la kickboxing ... cred ca maine... da mi-e lene si n-am chef sa ma duc dupa vacanta batut la scoala... in fine...
{JM}Alex Lifetaker Posted March 28, 2005 Author Posted March 28, 2005 Dupa ce am citit mai multe topicuri in care se vorbea despre consecintele practicarii acestui sport si dupa ce am vazut cateva cazuri de boxeri morti in ring am cam inceput sa sovaiesc... Cred ca ma apuc iar de karate sau de shotokan...desi kickboxingul e super...
Makavelli Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Tie frica sa nu ajungi maine in ring pt o lupta pt world title , sa te bati cu cei mai buni shi mori tinar probabil
Taxare Posted March 28, 2005 Posted March 28, 2005 Cred ca ma apuc iar de karate sau de shotokan karate cuprinde si stilul shotokan. :blink:
{JM}Alex Lifetaker Posted March 29, 2005 Author Posted March 29, 2005 Hmm... nu stiu sigur daca e asa... oricum, ,am gresit, am zis shotokan in loc de sanshou... Sanshou este o arma martiala care era folosita de militarii chinezi...imbina kickboxul cu judo-ul... Adica faci si striking, si grappling.Mi se pare all-in-one :)
nwradu Posted March 29, 2005 Posted March 29, 2005 Ai dificultati in a retine cum se numeste stilul pe care il practici? :D Power, vechii chinezi luam un sanshou-ist de picioare si loveau inamicii cu el. Sanshou e un stil in care prin meditatie adanca ajungi sa nu mai simti durerea, nici sa te invinetesti, si atunci corpul devine tocmai bun de folosit de catre altul mai puternic pe post de bata... ergo, arma martiala. :read:
Guest m_marius_ice Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 am facut 1 an karate (full contact) am centura alba. culmea e k nu te invata sa parezi lovituri mai ciudate... asa k atunci knd te bati cu cineva tre sa-i spui sa te atace cum ai invatat tu... :D :ph34r:
Guest TehWooTzu Posted April 2, 2005 Posted April 2, 2005 Mah, baiete !!! daca ti-e lene, atunci stai acasa!...doar ti-am spus in mail ca incepatorii si copiii nu au parte de lovituri. La mine inveti doar tehnica si dai pumni si picioare in padurile de antrenament ca incepator. Daca ai tupeu in tine sa faci performanta, atunci probabil ca o sa mananci si bataie de la advesari pana te prinzi tu cum e cu artele martiale de contact. Uita-te la pozele baietilor care au luat locuri pe podium la festivalul de anul trecut. Cu trei m-am dus si impreuna am facut treaba buna. Priveste fetzele lor si spune tu daca se cunoaste ca au primit lovituri sau nu, pentru ca fiecare a avut 3 meciuri in care a curs sange doar din adversar. :angry1: :crybaby: :angry1:
andi Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Nu am practicat dar pare interesant CAPOIERA (dans brazilian bazat pe arte martiale)
Guest radualunita Posted April 20, 2005 Posted April 20, 2005 ***** Yoshinkan Aikido - cea mai beton arta martiala!!! Intra pe www.yoshinkan-aikido.ro si o sa vezi despre ce vorbesc... Aikido este ceea ce vezi in filmele lui Steven Seagal. Cred ca asta spune totul. In plus, stilul Yoshinkan Aikido este promovat in cadrul Departamentului de Politie din Japonia si in scolile de formare si pregatire a agentilor federali din SUA. Vino sa vezi un antrenament pe viu si sa iti faci o parere! Antrenamentele se tin in sala de sport a Liceului Tudor Vladimirescu. Detalii gasesti pe site... www.yoshinkan-aikido.ro *****
{JM}Alex Lifetaker Posted April 20, 2005 Author Posted April 20, 2005 Mah, baiete !!! daca ti-e lene, atunci stai acasa!...doar ti-am spus in mail ca incepatorii si copiii nu au parte de lovituri. La mine inveti doar tehnica si dai pumni si picioare in padurile de antrenament ca incepator. Daca ai tupeu in tine sa faci performanta, atunci probabil ca o sa mananci si bataie de la advesari pana te prinzi tu cum e cu artele martiale de contact. Uita-te la pozele baietilor care au luat locuri pe podium la festivalul de anul trecut. Cu trei m-am dus si impreuna am facut treaba buna. Priveste fetzele lor si spune tu daca se cunoaste ca au primit lovituri sau nu, pentru ca fiecare a avut 3 meciuri in care a curs sange doar din adversar. :angry1: :crybaby: :angry1: Da, ce scrisesem pe forum era inainte sa port discutia cu tine pe dc++... :D Am promis ca vin(venim mai exact ca vin si altii) si voi veni... still, there are 2 months remaining... Mai trag de fiare, mai fac stretching, ceva,sa vin pregatit acolo... :) Nu tintesc la sanshou/kickbox(nu m-am hotarat inca la care vin)de performanta... deh...vin sa fac sport si sa imi descarc nervii pe sacii si padurile de antrenament... www.oyamacraiova.home.ro