MarvinTheMartian Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 d-zeu multumim ca ne-ai dat asa ceva macar cu atat sa ne bucure si pe noi :wub: Pitestiul are fete frumoase si nu numai aah abia astept sa incep cursurile
RedX Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 macar avem si n oi ceva in tara noastra ! da : Femeile Romaniei sunt frumoase ,ca si orice tara avem si noi femei urate ,dar romancele sunt majoritatea frumoase .Nu poti compara o romanca cu o chinezoaica sau cu o germana etc. d-zeu multumim ca ne-ai dat asa ceva ;)da ,chiar iti multumim Dumnezeule :) :wub:
redbull™ Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Stiam eu ca e ceva aparte cu natia asta. Sunt mandru ca sunt roman.Romania nu este doar o tara plina de copii handicapati,de tigani carora li se incalca drepturile si alte alea. Mai avem printre noi si oameni super destepti (pacat insa ca nu sunt mai multi).Oricum,dragutze foc romancele noastre.Cluburile sunt pline de tineret shi tot felu de femei.Numai bunatatzuri frate.no comment!
Guest Blaidy Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Fetele din Romania??...hmmm...sunt ele frumoase dar cea mai mare parte din ele pe langa ca sunt cu nasul in stratosfera(un lucru caracteristic defapt in Europa), sunt si peste masura de emancipate,inculte,usor de prostit,maneliste(si asta spune tot)....Eu m-am convins de lucrul asta cand am iesit din lagarul european... word ... n-ai ce sa faci sunt cele mai frumoase dar si cele mai handicapate (cunoscatori stiu cat ar fi de frumoasa ma *** in norocul ei :P doar maneliste proaste
JustDan Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Da!Romania are femei/fete frumoase.Cam tot e frumos in Romania!Avem munti,campii,copii frumosi.Tot ce se poate mai frumos este in Romania.Eh si adevarat:"pe cat de frumoase,pe atat de proaste".Desigur sunt si exceptii.Sa multumim lui Dumnezeu pt tot ce avem!
Qui-Gon Jinn Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Avem multe fete vulgare, increzute, egoiste, etc...e pacat ca sunt frumoase si strica parerea altora despre ele :) cum iti permiti tu, dintre toti care au postat in acest topic, sa uti de cele instabile din punct de vedere psihic? :D
frankie Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Lol Qui Gon ^_^@Wonderer: au si aia niste femei, dar restu sunt delea nerase la subrat :lol: .
Lancelot Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Fete frumoase la noi sunt... din pacate ca sa zic asa multe se vand ieftin unor anumite etnii cu burta si cu BMW sau Merz. Oricum ai de unde alege. O tara iar plina de fete frumoase unde am fost eu personal este Cehia :X
BomB777 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Stiti dc la noi sunt cele mai tari femei din lume? Ca atuncy knd romanii au cucerit f. mult au luat multe femei frumoase si le-au aici pe taramurile noastre... :D
{JM}Alex Lifetaker Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Femeile din portugalia si spania mi se par mai frumoase.
@n93L Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 da...romania...tzara frumoasa...femei frumoase...macar avem si noi ceva cu care sa ne laudam :pray:
Poison-retired Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Femeile din portugalia si spania mi se par mai frumoase.femeile frumoase din Spania sunt de regula .. romance, rusoaice.. etc...Un prieten care s-a mutat de vreo 3 ani in Madrid, e taximetrist, imi spunea ca nu prea vezi femei frumoase acolo pe strada, care sa nu fie de alta nationalitate decat spaniola.Imi povestea ca a incercat odata sa o agate pe una pe strada, cica frumoasa foc, aia nu stia spaniola, si s-au inteles in engleza.. o engleza stalcita de ambele parti.. dupa 1 minut a aflat ca era din Cluj tipa.. no comment. Bineinteles.. venise cu sotul in vacanta.
frankie Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 La Campionatul Mondial de fotbal erau niste reporteri romani in Germania si au intrebat niste fani portughezi ce stiu despre Romania. Aia au zis ceva de genu: Hagi, beautiful women. Mi-a ramas in cap faza aia..swper ^_^
Shivmoo Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 asta e clar , cele mai frumoase fete sunt in romania, mai sunt cateva tzari cu frumuseti dar in procent mai mic..btw. nice avatar horus
shogun38 Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Blondele : strim cum santManelistele : n-au in cap doar bani masini si tiganiRocheritele : mari consumatoare de bere in rest sant okBrunetele :preferatele mele :right: :right: :right:
CrazyPiE Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 da.. frumoase fete in ro.. cu mici exceptii :rofl1:.. but I like asian girls better than ro girls :)
B|adeTrinity Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 vreau la scoala cat mai repede :P fetele din Romania sunt foarte frumoase dar dak vedeti fete din Rusia ziceti ca sunt zeite :D
Guest ILikeNiggaz Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Stiu sa se imbrace dar nu stiu sa se poarte majoritatea chiar daca sunt frumoase...