Jump to content
Guest LufTbiLd*SS

Fetele din Romania

Recommended Posts

Posted

macar avem si n oi ceva in tara noastra ! da : Femeile Romaniei sunt frumoase ,ca si orice tara avem si noi femei urate ,dar romancele sunt majoritatea frumoase .Nu poti compara o romanca cu o chinezoaica sau cu o germana etc.

d-zeu multumim ca ne-ai dat asa ceva ;)

da ,chiar iti multumim Dumnezeule :) :wub:

Posted

Stiam eu ca e ceva aparte cu natia asta. Sunt mandru ca sunt roman.Romania nu este doar o tara plina de copii handicapati,de tigani carora li se incalca drepturile si alte alea.

Mai avem printre noi si oameni super destepti (pacat insa ca nu sunt mai multi).Oricum,dragutze foc romancele noastre.Cluburile sunt pline de tineret shi tot felu de femei.Numai bunatatzuri frate.no comment!

:happy1:

Posted

Fetele din Romania??...hmmm...sunt ele frumoase dar cea mai mare parte din ele pe langa ca sunt cu nasul in stratosfera(un lucru caracteristic defapt in Europa), sunt si peste masura de emancipate,inculte,usor de prostit,maneliste(si asta spune tot)....

Eu m-am convins de lucrul asta cand am iesit din lagarul european...

word ...

n-ai ce sa faci sunt cele mai frumoase dar si cele mai handicapate (cunoscatori stiu :)) cat ar fi de frumoasa ma *** in norocul ei :P doar maneliste proaste :|

Posted

Da!Romania are femei/fete frumoase.Cam tot e frumos in Romania!Avem munti,campii,copii frumosi.Tot ce se poate mai frumos este in Romania.Eh si adevarat:"pe cat de frumoase,pe atat de proaste".Desigur sunt si exceptii.

Sa multumim lui Dumnezeu pt tot ce avem!

Posted

Avem multe fete vulgare, increzute, egoiste, etc...e pacat ca sunt frumoase si strica parerea altora despre ele :)

cum iti permiti tu, dintre toti care au postat in acest topic, sa uti de cele instabile din punct de vedere psihic? :D

Posted

Fete frumoase la noi sunt... din pacate ca sa zic asa multe se vand ieftin unor anumite etnii cu burta si cu BMW sau Merz. Oricum ai de unde alege. O tara iar plina de fete frumoase unde am fost eu personal este Cehia :X

Posted

Stiti dc la noi sunt cele mai tari femei din lume? Ca atuncy knd romanii au cucerit f. mult au luat multe femei frumoase si le-au aici pe taramurile noastre... :D

Posted

Femeile din portugalia si spania mi se par mai frumoase.

femeile frumoase din Spania sunt de regula .. romance, rusoaice.. etc...

Un prieten care s-a mutat de vreo 3 ani in Madrid, e taximetrist, imi spunea ca nu prea vezi femei frumoase acolo pe strada, care sa nu fie de alta nationalitate decat spaniola.

Imi povestea ca a incercat odata sa o agate pe una pe strada, cica frumoasa foc, aia nu stia spaniola, si s-au inteles in engleza.. o engleza stalcita de ambele parti.. dupa 1 minut a aflat ca era din Cluj tipa.. no comment. Bineinteles.. venise cu sotul in vacanta.

Posted

La Campionatul Mondial de fotbal erau niste reporteri romani in Germania si au intrebat niste fani portughezi ce stiu despre Romania. Aia au zis ceva de genu: Hagi, beautiful women. Mi-a ramas in cap faza aia..swper ^_^

Posted

Blondele : strim cum sant

Manelistele : n-au in cap doar bani masini si tigani

Rocheritele : mari consumatoare de bere in rest sant ok

Brunetele :preferatele mele :right: :right: :right:

Guest ILikeNiggaz
Posted

Stiu sa se imbrace dar nu stiu sa se poarte majoritatea chiar daca sunt frumoase...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...