Dark-Boy Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Trebuia sa scrie "(COVER)"la sfarsitul numelui de la melodie,Cel care a compus melodia(in RO) este cam nesimtit.....cred.La noi in RO au aparut tot felu depuicute cu bani care isi face o formatie,se gandeste la o melodie mai veche(....noua),uitata dar frumoasa si o modifica sa fie mai "frumoasa" apoi scoate bani frumosi prin vanzarea albumelor si a concertelor.Daca am gresit va rog sa ma corectatise intampla si in UK, SUA & others.nu e o practica romaneascaMacar ei recunosc de unde le-a venit ideea.
LucianBv Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Si de ce threadul are titlu 'Romania"?Cristina Rus e Romania?Nu inteleg ce are a face tara cu ea?Credeti ca e singura din lume care face asta? .E ciudat sa judeci o tara prin prisma unei plagiatoare,sau poate suntem toti asa?Eu unul nu ma simt,si sunt destui oameni in tara asta care nu fac lucruri de care sa le fie rusine.
Hovden Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Si de ce threadul are titlu 'Romania"?Cristina Rus e Romania?Nu inteleg ce are a face tara cu ea?Credeti ca e singura din lume care face asta? .E ciudat sa judeci o tara prin prisma unei plagiatoare,sau poate suntem toti asa?Eu unul nu ma simt,si sunt destui oameni in tara asta care nu fac lucruri de care sa le fie rusine. Voia sas arate ce de rahat e romania in privinta domeniului muzical...cristina rus sux hard..