zetulescu Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Avem formatii care fac muzica buna..puntini..e adevarat dar sunt cativa acolo....nu am asteptam la Cristina Rus in schimb..nu ii ascultam melodiile ...dar nu credeam ca e in stare de un plagiat in asa hal....efectiv identic.RUSINICA.
Burne Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 nu ma mai mira absolut nimic, cand a inceput cel mai stomatOlog intre muzicieni cu chestile astea a meritat sa ma intreb "asta chiar nu isi da seama ce penibil ii cu muzica lui furata?" ( e vb de costi ionitza ) acum e o moda sa copiezi artisti de dincolo incepand de la simplu ( trupa de circ ) pana la pepe care se vrea mark anthony cu miky aka jlo de romania.cat despre muzica romaneasca pot spune 1 singur lucru: cei care merita cu adevarat sa fie ascultati nu au loc nici la radio nici la tv de gloata de blonde si baieti frumosi care danseaza dupa coregrafia lui crbl si la sfarsitul videoclipului sunt jumate dezbracati
Qui-Gon Jinn Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 cei care merita cu adevarat sa fie ascultati nu au loc nici la radio nici la tv de gloata de blonde si baieti frumosi care danseaza dupa coregrafia lui crbl si la sfarsitul videoclipului sunt jumate dezbracatiWord.
Faraon Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ce mai conteaza ... e democratie fiecare face ce vrea Democratia implica reguli si legi stricte nu confunda democratia cu anarhia sau legea junglei!
BlackDevil Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Muzica romaneasca suxword .... prea rar gasesti o melodie care sa prinda ... in afara de manele ... care prind ele toate :rofl1:
shy Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 nu prea sunt artisti valabili in tara asta .. ROMANIA WAKE UP :blink: oare cand?
MarvinTheMartian Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Scrue romanian music...scrue earth music, listen to some mars music it rocks:Dooh and on: pacat de imaginea ei pe care si'o facuse la "dansez pt tine" k parea fata draqutza si d treaba..eh ata ete.. macar a cristinei suna mai bine(la melodie ma refer)
JustDan Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Wow si mie care imi placea mel :( .Eh chiar si asha...TRAIM IN ROMANIA.Park si mel aceea de la Fly Project - Raisa(cred k asha se numea) a fost copiata.Oricum si la manele(ascult manele) se copiaza mult(BANI,GAGICI,BANI,BAROSANI).Ascult o manea peste 2 zile vine "X" pe mess si imi da alta ,care tot trebuie sa aiba versuri cu "bani"si "gagici".Sad :( .Dar ce sa faci?Fam'u asc manele si din moment ce pc-ul e "radioul" nostru k sa ii zic asha ascult si eu k doar nu sunt surd :error: .LE: Oh am uitat de bautura(la manele ma refer).
alecs Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 doamne , cat de lame :blink: e copiata cu nerusinare , nota cu nota :dooh: ca si formatia Laguna cu o piesa mai veche nu mai tin minte cum se numea copiata dupa Big Brovaz-Nu Flow :blink:
Guest dumi Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 La cata muzica romaneasca ascult; putea sa cante si dupa Michael Jackson. ca tot habar n-aveam. Valoarea muzicii romanesti = 0 (zero) Ca bine zici mah , daca gadila la ureche nu ma intere cine o canta chef de beut si adrenalina sa fie :beer:
h4x StylE Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 ^pai toate manelele gadila la ureche :rofl1:
@n93L Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 mai...sunt mai multe variante :1.au facut o melodie lafel fara sa stie (asta nu o cred nici macar eu)2.s-au inteles ele (nici asta nu cred)3.despina vandi a plagiat ? (eh...asta-i buna)si 4.sa gandit Cristina Rus ca oricum p artista aia nu o asculta nimeni si... Aberez...hai lasa...c conteaza e ca "romania este tzara unde niciodata ,nimic, nu se intampla"
dev Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Traiasca Vama Veche, Voltaj si Parazitii ... :)Voltaj si Parazitii au recunoscut ca au luat si ei 2/3 melodii de dincolo ... dar sincer ... in proportie de 75% ... is originali ... si Vama Veche :P
M0rtix Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 ROMANIA TREZESTE-TE !! si culca-te la loc :lol:
robert03 Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Traiasca Vama Veche, Voltaj si Parazitii ... Care Vama Veche? :lol: Nu stu' parerea mea am spus-o mai sus. Pareri de genul "Nu toti sunt asa, X si Y sunt singurii care nu plagiaza, sunt vechi, sunt..." nu ma incalzesc <_< ... Asta e parerea unora care mai asculta X din muz romaneasca. Nu va condamn, dar nici nu va dau dreptate. In fine... Muzica din Romania (da da si cea pe care o canta veteranii) nu prea are cum sa fie originala 100%. Influente din afara au fost si vor exista.... transformandu-se in plagiat voit sau nevoit...P.S. sa fie artistii din "fosta" vama veche cei care au spus ca urineaza pe vama (regiune)? Da... ce comportament de oameni buni de luat in seama....Da... :ceuameni: Imi cer scuze pt limbaj dar simteam ca trebuie amintit si aspectul acesta.
Gh0sT Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 De parca ar fi singura care s-ar fi inspirat...
@n93L Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 De parca ar fi singura care s-ar fi inspirat... INSPIRAT ??? frate melodia e identica (doar ca e in romana) ...ce draq...deci... :cussing: jos cu ea...
frankie Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 INSPIRAT ??? frate melodia e identica (doar ca e in romana) ...ce draq...deci... :cussing: jos cu ea... LOOLL.....deci... :cussing: ...revolutieee :cussing: ^_^ Robert are dreptate. Toti artistii se inspira de undeva, fie ca stiu fie ca nu stiu. Putine melodii ies asa..originale, fara influente de nicaieri. In rest, aude artistul o melodie, un beat (se citeste bit nu beat ca nu vb de betivani :lol: ), il mai fredoneaza de 2-3 ori, mai modifica ceva, ii spune colegului, mai modifica si ala ceva si iese melodiaaa...
Qui-Gon Jinn Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Resurecting Topic Cristina Rus e mai rea ca manelistii care au furat o groaza de melodii, un exemplu ar fi penal...penal...
Gîl Ereb Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Inca de cand am auzit melodia stiam ca e copiata, dar nu stiam exact cine canta originalul. Jalnic, intr-adevar...
Legacy Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Da ma... nu stiati... ca e copiata dupa Despina.Imediat ce am ascultat mel. lu Rus p Klumea...mi-am amintit de despina..cam imi place de ea si am muulte mel de al ei.Cine credeti ca ia trimis lu maruta mel Despinei...si cine credeti ca la pus sa se ia de Rus. YO!!
-SS- Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 penibl, dar se intampla si in UK, SUA & others. nu e o practica romaneasca... dar noi excelam in ea