Jump to content
sw | SN!persd@y

Game! Forum Game!

Recommended Posts

Posted

Poate Alexandru Cel Mare!!! :readthis:

Cel mai mare imperiu din istorie a fost Imperiul Britanic, si cel mai mare imperiu continuu (adica neintrerupt de mari/oceane/alte teritorii) a fost Imperiul Mongol.

Raspuns la intrebarea ta: Spacewar!

Intrebare: Cati ani a durat Razboiul de 100 de ani?

aici am gresit eu,dar cautand pe google am gasit ca Imperiul macedonean a fost cel mai mare din istorie :-? ...

ON:1 septembrie 1939

care a fost cel mai lung concert din lume?

Posted

Intr-un parc natural din California a fost descoperit un arbore care masoara 115 metri si care-l depaseste in inaltime pe gigantul sequoia, de 100 de metri

care a fost singurul rapper care a avut 9 piese in top simultan?

Posted

Insulina este un hormon imposibil de "inventat" ;) Insa, ca sa iti raspund la intrebare, insulina a fost descoperita de Nicolae Paulescu. Meritele nu i-au fost recunoscute, altcineva a luat premiul Nobel pentru aceasta descoperire, exista si astazi discutii asupra acestui fapt.

Cine a inventat magnetofonul ?

Posted

Valdermar Poulsen,sper ca nu i-am gresit numele.

Din cate stiu 2 canadieni primisera premiul Nobel pentru "descoperirea" insulinei si de-abia peste 50 de ani de la acel eveniment au fost recunoscute meritele lui Nicolae Paulescu.

O intrebare...dura,cine a inventat scoala?

Posted

Valdermar Poulsen,sper ca nu i-am gresit numele.

Din cate stiu 2 canadieni primisera premiul Nobel pentru "descoperirea" insulinei si de-abia peste 50 de ani de la acel eveniment au fost recunoscute meritele lui Nicolae Paulescu.

O intrebare...dura,cine a inventat scoala?

damn aliens :blink:

cine va desfiinta scoala? :D

Posted

hai ca o dam in SF..

scoala va dainui 4ever, chiar daca unii nu vor :)):))

Cate puncte a strans Steaua cand a jucat in UCL, in grupe cu dinamo kiev, lyon si real madrid?

4-5 paremi-se.

cel mai mare varf de munte din Romania?

Posted

2.544 m --- Vârful Moldoveanu , Munţii Făgăraş; cel mai înalt vârf din Munţii Făgăraş şi din România

Cine a inventat lupa?

sincer chiar nu stiu , si am cautat si pe google , nu gasesc absolut nimic , s'a descoperit acum mii de ani ....nu e o anumita persoana , grecii si romaii o foloseau , ma rog

zeu hindus al razboiului ? :) guess who

Posted

Un alt sâmbure de adevăr ştiinţific, pe care-l avem pe paginile Bibliei, îl găsiţi în cartea lui Iov 28:25, unde spune: "A rânduit greutatea vântului". Aici se afirmă că vântul, aerul, are greutate

Au trebuit să treacă multe secole, până ce Toricelli în anul 1643 a constatat că da, aerul are greutate şi a dovedit pe cale experimentală, că atmosfera are presiune (1,033 kgf/cm2).

Cine a inventat ceasul?

Guest Wandering
Posted

Blaise Pascal

Cu ce viteza alearga un cangur?

poate ajunge la 60km/h

In ce tara s-a descoperit pentru prima data curentul?

Posted

Pieter van Musschenbroek in 1745 in orasul Leida ( Olanda ). Asa scrie in cartea mea de isto .. :-?

Ce se intampla la Sarajevo in 1914 ? ( e floare la ureche )

Posted

Asasinatul de la Sarajevo care a constituit premiza inceperii primului razboi mondial? In care un student sarb l-a ucis pe imparatul austro-ungar parca.Asta din amintiri din generala, ca am avut o profesoara foarte buna de istorie :)

Daca da...cine a descoperit radiera?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...