Jump to content
sw | SN!persd@y

Game! Forum Game!

Recommended Posts

Posted

fir-ar mama lui de google...(nici io nu stiam...m-am operat de curand si am aflat ce inseamna dry pocket'ul asta)...

e la nivel alveolar intradevar...adica..dupa ce ti se face o extractie...acolo rana tre' sa se vindece...daca tu plimbi prin gura anumite lichide (de ti le-a zis nenea doctoru' sa nu le consumi)...sau daca dai cu limba p'acolo...sau ai pur si simplu glicemia mica (hipoglicemic) rana aia nu se prinde...si acolo se acumuleaza sange...si se face ceea ce numim noi "cheag de sange"...CARE DOARE INGROZITOR!!!!!!!!!!

URMATORUL SA PUNA INTREBAREA CA IO MA DUC SA-MI IAU AMOXICILINA 500 :(((

Posted

Sicilia..

@care este cel mai adanc lac?

Lacul Baikal [siberia-Rusia]

Care este anul in care populatia Romaniei a atins cel mai mare contigent?

Posted

dar tu cand te referi la contingent ia zi-mi la ce anume te referi :-? stii ce inseamna?

contigent=persoanele care s-au nascut in acelasi an

Posted

contigent=persoanele care s-au nascut in acelasi an

si care sunt luati in evidenta comisariatelor militare. mai pe scurt, cei care au varsta necesara de a fi recrutati. poti sa zici natalitate daca te referi pur si simplu la numarul persoanelor care s-au nascut intr-un an :D daca e vorba de natalitate, atunci zic 1958.

Posted

Daca ai invatat dupa Mandrut e bine...daca ai invatat dupa altcineva...e nasol...multe greseli apar in manualelel de Geografie

1958 stiu si eu ceva parca...

aranjati literele si descoperiti capitala...merge?

lbu-ranato

:)

Posted

pai na eu am cautat grafice si in toate maxima era in 1958. i give up :P

Anul 1967

ok...next question: Cum se numesc enzimele care descompun lipidele?

Posted

Este mai mare.. deoarece soarele nostru are culoare galbena, temperatura la suprafata este de 6.000 grade Celsius. Exista unele stele de culoare albastra, din cate am citit pe google, alea au temperatura la suprafata de 30.000 grade Celsius.. deci fulgerul fiind de culoare alb-albastra.. cred ca are temperatura mai mare decat a soarelui.

@daca am dreptate.. pun si o intrebare ;)

@@care este cea mai mare insula?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...