oick Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 voted DA de ala vechi ma cam plictisisem dar asta are mai putine skinuri..si mie imi placeaunu din alea vechi
gBr Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Imi place ca atunci cand vrei sa citesti un thread,poti sa treci direct la ultima paginaNu-mi place ca prea sunt toate subliniate
Guest Blaidy Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Imi place ca atunci cand vrei sa citesti un thread,poti sa treci direct la ultima paginaNu-mi place ca prea sunt toate subliniate LOOOOOOOL asta puteai si la celalalt :rofl1: nush e dragut dar cam supara ochiul
Qui-Gon Jinn Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 imi plac functiile noi (Quick Edit, no chain posting etc.)raman la vechiul design.am votat DA.LOOOOOOOL asta puteai si la celalalt :rofl1:doar...daca erai logat.
Super Muci Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Sa vedem opinii !it rullZ!!!! e mult mai marfa :D
Guest dumi Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Nu ma culc cu el sa-mi placa dar asa parca era mai dragut cel vechi , asta e naspa rau frate cine la facut ? chiar nu are imaginatie sau ce nu era bine inainte , Oooo da acum am inteles : intram in UE si trebuia si forumu sa indeplineasca niste conditii :nanana:
Qui-Gon Jinn Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 nu inteleg la ce te referi dumi, poti pune skinul vechi daca asta e ce nu iti place...is confuz :mellow:
Galad Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Desi noul aspect este oarecum ciudat fata de cel vechi cu care eram obisnuit, noile facilitati aduse de aceasta versiune merita. :clap: :right:
Guest dumi Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 nu inteleg la ce te referi dumi, poti pune skinul vechi daca asta e ce nu iti place...is confuz :mellow: "Nu-mi place ce e asa greu de inteles , e parerea mea doar , la altii vad ca le place si sunt multumiti , eu in schimb nu . De ce ? nu stiu , ma apuca durerile de burta cand vad noul forum :beer: Are lucruri noi interesante dar sincer ma doare ochii de la culorile alea , zici ca-i papagal
Qui-Gon Jinn Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 pai poti sa pui culorile vechi, vechiul theme...IPB Linkmania Orange :mellow:
Guest dumi Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Lasa mai bine asa ca si asa numa prostii scriu cand intru , macar nu o sa mai intru asa des sau nu voi sta asa mult pe forum . Daca gasesc ceva ochelari de sore care sa prinda bine la vederea forumului , hmm vin cu replici noi . Nu stiu dar ma lasat D-zeu asta asa o pacoste de om nu stiu care din neamu meu a gresit asa ca am zis ca oi creste mare si mi-a venii mintea la cap , dar vad ca tot mai prost is pe zi ce trece , de ce ? nu stiu asa ma manca pe mine sa spun ce-mi place si ce nu , sanatos sa fiu in rest ma doare la baluba
iNm Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 era timpul sa se treaca la o versiune mai avansata .... e super ok asa :cool2:
{Strik3} Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Forumul in sine e ca oricare altu (Voted 2)..poate doar foarte putin diferit din cauza skinului specific linkmania (orange) insa ce il face mai special este vechimea lui si numaru foarte mare de utilizatori :)
Sakalul Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 ma dor ochii de la el :(, dar optiunile noi sunt chiar folositoare ,felicitari !
Sensini Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Atat ca utilitate cat si ca design este mult mai avansatAr mai trebui skinul ala pe care-l aveam eu la celalalt (nu mai stiu cum se chema, era ceva cu gri si negru) ca sa fie complet :D ... orange nu-mi pun nici mort, iar asta default e parca prea...monoton :P
Faraon Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Votat DA! Intrebarea e putin cam aiurea;forumul e tot ce-l vechi nu-i nou :D skin-ul da e nou si-mi place! :cool2:
shy Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 hmm deja apar probleme... There appears to be an error with the database.You can try to refresh the page by clicking here.Error ReturnedmySQL query error: SELECT * FROM ibf_moderators WHERE forum_id= AND (member_id=842291 OR (is_group=1 AND group_id=3)) SQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND (member_id=842291 OR (is_group=1 AND group_id=3))' at line 1 SQL error code: Date: Thursday 31st of August 2006 12:45:07 PM We apologise for any inconvenience