Jump to content
L!nuX

Va place noul forum ?

Va place noul forum ?  

97 members have voted

1. 1. Va place noul forum ?

• DA
      63
    • Parca ii lipseste ceva
      10
    • Era mai fain cel vechi
      21
    • NU
      3

Recommended Posts

Posted

Imi place ca atunci cand vrei sa citesti un thread,poti sa treci direct la ultima pagina

Nu-mi place ca prea sunt toate subliniate

Guest Blaidy
Posted

Imi place ca atunci cand vrei sa citesti un thread,poti sa treci direct la ultima pagina

Nu-mi place ca prea sunt toate subliniate

LOOOOOOOL asta puteai si la celalalt :rofl1: nush e dragut dar cam supara ochiul :|

Posted

Nu ma culc cu el sa-mi placa dar asa parca era mai dragut cel vechi , asta e naspa rau frate cine la facut ? chiar nu are imaginatie sau ce nu era bine inainte , Oooo da acum am inteles : intram in UE si trebuia si forumu sa indeplineasca niste conditii :nanana: =))

Posted

Desi noul aspect este oarecum ciudat fata de cel vechi cu care eram obisnuit, noile facilitati aduse de aceasta versiune merita. :clap: :right:

Posted

nu inteleg la ce te referi dumi, poti pune skinul vechi daca asta e ce nu iti place...is confuz :mellow:

"Nu-mi place ce e asa greu de inteles , e parerea mea doar , la altii vad ca le place si sunt multumiti , eu in schimb nu . De ce ? nu stiu , ma apuca durerile de burta cand vad noul forum :beer:

Are lucruri noi interesante dar sincer ma doare ochii de la culorile alea , zici ca-i papagal :banghead:

Posted

Lasa mai bine asa ca si asa numa prostii scriu cand intru , macar nu o sa mai intru asa des sau nu voi sta asa mult pe forum . Daca gasesc ceva ochelari de sore care sa prinda bine la vederea forumului , hmm vin cu replici noi . Nu stiu dar ma lasat D-zeu asta asa o pacoste de om nu stiu care din neamu meu a gresit asa ca am zis ca oi creste mare si mi-a venii mintea la cap , dar vad ca tot mai prost is pe zi ce trece , de ce ? nu stiu asa ma manca pe mine sa spun ce-mi place si ce nu , sanatos sa fiu in rest ma doare la baluba =))

Posted

Forumul in sine e ca oricare altu (Voted 2)..poate doar foarte putin diferit din cauza skinului specific linkmania (orange) insa ce il face mai special este vechimea lui si numaru foarte mare de utilizatori :)

Posted

Atat ca utilitate cat si ca design este mult mai avansat

Ar mai trebui skinul ala pe care-l aveam eu la celalalt (nu mai stiu cum se chema, era ceva cu gri si negru) ca sa fie complet :D ... orange nu-mi pun nici mort, iar asta default e parca prea...monoton :P

Posted

hmm deja apar probleme...

There appears to be an error with the database.

You can try to refresh the page by clicking here.

Error Returned

mySQL query error: SELECT * FROM ibf_moderators WHERE forum_id= AND (member_id=842291 OR (is_group=1 AND group_id=3)) SQL error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND (member_id=842291 OR (is_group=1 AND group_id=3))' at line 1 SQL error code: Date: Thursday 31st of August 2006 12:45:07 PM 

We apologise for any inconvenience

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...