Guest Posted December 18, 2003 Posted December 18, 2003 Acum doua zile sictirit de atat counter si de internet in general m-am gandit sa ascult si eu niste colindatori, ma gandeam si eu ca poate ma mai calmez ascultand ceva mai sentimental. Asa ca ciulesc urechile, cand aud soneria fug repede, deschid, vad 4 copii imbracati bine care ma intreaba "Nenea primiti cu colindu'?". Fericit de noroc spun ca da si sa inceapa. "O happy new year .....". Asta au inceput sa cante !!! Ce naiba s-a intamplat cu alea ale noastre? Credeti-ma am ramas intepenit in usa. PS Definiti globalizarea. :confused:
WuTangClan Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 LOL. vroaiu sa arate copiii k stiu engleza
nwradu Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Ma, ce rost are sa dezgropi un thread de un an si jumatate vechime, ca sa zici o prostie inutila in el?
1stn00b Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Se plictisea omu ca nu gasea nimic interesant pe forumu asta
gEB Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 DarkAng3l' date='Sep 8 2005, 08:58 PM'] LOL, ma plictiseam si yo incearca o prietena sau daca ai si nu esti cu ea inseal-o cu mana stanga