TenshiTNQ Posted March 22, 2005 Posted March 22, 2005 Hai sa vedem care ii cel mai apreciat gen de muzica... (eu is cu TRANCE).... sa vedem ce zice lumea :ph34r:
Elf Soldier Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 in orice gen de muzica gasesti cate o piesa faina. cu exceptia manelelor care .............stiti voi nu are rost sa mai spun. oricum eu ma dau mai mult pe rap si rock. :beer:
bombardier Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 aproape orice gen de muzica...in afara de manele care sunt super nashpa...in special hip&hop, rock, rap, ................................ :beer:
Ahilosu Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 iar discutia asta...iar o sa se ajunga la o cearta... iar o sa vina toti sa spuna ca manele sucks etc.... (nu ca eu as fi vreun simpatizant sau ceva)....anyway...rap-ul este genul demuzica, care ma face sa ma simt cel mai bine...
G-Man Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Hop & GRap!!! Shy nu mai tot pomenitzi d manele, toata lumea stie ca asta nu'i muzik!!! :)
BooM-retired Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Progressive....ascult in fiecare seara cand ma culc. E SUPER TARE.
rats Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 hip-hop, rap... ahilosu, da. manele sucks, si tacăţi gura daca vrei sa zici ca "rules"
payneinc Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 I AM HIGH ON TRANCE ! TRANCE ENERGY - AMSTERDAM ARENA - 267 000 PEOPLE INSIDE ! PS : rockul, sa fim sinceri acuma, s-a cam stins... si eu mai ascult cateodata, dar tot aceleasi vechi melodii. lumea se schimba... Cei care fac manele si cei care le asculta ar tb impuscati ! pt prostie si poluare fonica ! cred ca sunt argumente graitoare si suficiente !
Guest phych Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Cel mai tare stil de muzica e ala care il ascult eu :elephant: :camouflage: :elephant: :camouflage: ...nu ala care il asculta vecinu... Clar???
Ahilosu Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 stay cool ca nu spun aberatii de astea...pur si simplu presupuneam ca se va ajunge la o discutie de acel gen....am spus in postul meu ce prefer... nu inteleg de ce trebuia sa mai spui tu ceva.... oricum e clar ...acel stil care nu merita mentionat sucks.. am uitat sa precizez gospell...de o perioada de timp am obs ca imi place muzica gospell... don't know why.... :dontknow:
LuCiFeR Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Muzica sa fie in special house ;) ;) ..fara Guta si Salam
alex Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 R&B again... B) mai prostule nu e nevoie sa te repetzi noi nu suntem ca tine intelegem si doar o data REPET : DACA AI MULTE POSTURI NU TE AJUTA CU NIMIC , CHIAR DACA RANK-UL SE SCHIMBA NU AI ALTE FACILITATI
demonium Posted March 23, 2005 Posted March 23, 2005 Mah, dar numai topicuri cretine au aparut pe linkmania in ultimele 2 saptamani... Ce-i asta fratilor? Vorba lui alex, dak faci posturi k disperatul nu rezolvi nimic! ! ! GET A LIFE!!! k doar nu vreti sa va petreceti restul vietii postand k disperatii intr-un forum. Din miile de useri link doar vreo 10 chiar au ce scrie si exprima parerii pertinente. Restul...
Ahilosu Posted March 24, 2005 Posted March 24, 2005 Mah, dar numai topicuri cretine au aparut pe linkmania in ultimele 2 saptamani... Ce-i asta fratilor? Vorba lui alex, dak faci posturi k disperatul nu rezolvi nimic! ! ! GET A LIFE!!! k doar nu vreti sa va petreceti restul vietii postand k disperatii intr-un forum. Din miile de useri link doar vreo 10 chiar au ce scrie si exprima parerii pertinente. Restul... tu ti-ai descris topicul acum sau ce ai facut?... unde e on-topic-ul tau?... :blink: ai mai facut un astfel de topic si in alt thread....crezi ca rezolvi ceva facand acuze? :violent: :violent: :violent: :violent: