Jump to content
TenshiTNQ

Cel Mai Tare Gen De Muzica!

Recommended Posts

Posted

in orice gen de muzica gasesti cate o piesa faina. cu exceptia manelelor care .............stiti voi nu are rost sa mai spun. oricum eu ma dau mai mult pe rap si rock. :beer:

Posted

iar discutia asta...iar o sa se ajunga la o cearta...

iar o sa vina toti sa spuna ca manele sucks etc....

(nu ca eu as fi vreun simpatizant sau ceva)....anyway...rap-ul este genul demuzica, care ma face sa ma simt cel mai bine...

Posted

I AM HIGH ON TRANCE !

TRANCE ENERGY - AMSTERDAM ARENA - 267 000 PEOPLE INSIDE !

PS : rockul, sa fim sinceri acuma, s-a cam stins... si eu mai ascult cateodata, dar tot aceleasi vechi melodii. lumea se schimba...

Cei care fac manele si cei care le asculta ar tb impuscati ! pt prostie si poluare fonica ! cred ca sunt argumente graitoare si suficiente !

Guest phych
Posted

Cel mai tare stil de muzica e ala care il ascult eu :elephant: :camouflage: :elephant: :camouflage: :music1::music1::music1:

...nu ala care il asculta vecinu...

Clar???

Posted

stay cool ca nu spun aberatii de astea...pur si simplu presupuneam ca se va ajunge la o discutie de acel gen....am spus in postul meu ce prefer...

nu inteleg de ce trebuia sa mai spui tu ceva....

oricum e clar ...acel stil care nu merita mentionat sucks..

am uitat sa precizez gospell...de o perioada de timp am obs ca imi place muzica gospell...

don't know why....

:dontknow:

Posted

R&B again... B)

mai prostule nu e nevoie sa te repetzi noi nu suntem ca tine intelegem si doar o data

REPET : DACA AI MULTE POSTURI NU TE AJUTA CU NIMIC , CHIAR DACA RANK-UL SE SCHIMBA NU AI ALTE FACILITATI

Posted

Mah, dar numai topicuri cretine au aparut pe linkmania in ultimele 2 saptamani... Ce-i asta fratilor? Vorba lui alex, dak faci posturi k disperatul nu rezolvi nimic! ! !

GET A LIFE!!! k doar nu vreti sa va petreceti restul vietii postand k disperatii intr-un forum.

Din miile de useri link doar vreo 10 chiar au ce scrie si exprima parerii pertinente. Restul...

Posted

Mah, dar numai topicuri cretine au aparut pe linkmania in ultimele 2 saptamani... Ce-i asta fratilor? Vorba lui alex, dak faci posturi k disperatul nu rezolvi nimic! ! !

GET A LIFE!!! k doar nu vreti sa va petreceti restul vietii postand k disperatii intr-un forum.

Din miile de useri link doar vreo 10 chiar au ce scrie si exprima parerii pertinente. Restul...

tu ti-ai descris topicul acum sau ce ai facut?...

unde e on-topic-ul tau?... :blink:

ai mai facut un astfel de topic si in alt thread....crezi ca rezolvi ceva facand acuze? :violent: :violent: :violent: :violent:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...