Guest electrick Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Plsss...la 36...un hint cat se poate de mic...
Deian69 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 mai joaca careva jocul asta? un hint la lvl 13 daca se poate :P
Deian69 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Hellppp oamenii buni uitativa si aici ( O sa inebunesc stau la lvl 13 de 18 ore si tot nimic..un indiciu ceva Pm. E cel cu tastatura...a=b;b=c;c=d Pls no warn
Guest electrick Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Deian, indiciul este incompet aici...Indiciul ar trebui sa fie a=b;b=c;c=d...y=z. Uita-te la poza si numeste ce vezi. Apoi fa ce iti zice indiciul asta ;)
Deian69 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 doamne criminal mai e lvl 13 mai bine zis incomplet .........de greuAm reusit is 14 acuma parca vad ca iara ma blochez acuma....nu prea le am cu muzica nu am nici o idee cine canta melodia...Ms de indiciu btw mai uitate pe aici :P
TyreXel Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 e numele unei formatii care a avut anul asta concert in romania
Sequenz 31 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 deci, eu is in lvl 2 si nu pot trece nici cum X( fac cu nervii , am tot citit pe aici .. dar nu reusesc :D need help :> ( blank page ) ce trebuie sa caut pe google? :D
Deian69 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 kguard......in jocul asta poti de la lvl la lvl prin 2 metode: 1. schimbi url...adica adresa de sus cu un cuvant,litere etc... 2.prin parola...care o aflii din anumite indicii,aberatii,google sau mai stiu eu ce.......noroc intotdeauna citesti sursa....... trebe sa stii otzara programare......putin de tot.... <!-- --> e un comentariu,nu face parte din cod ci doar ptr a te ajuta pe tine...indiciu...e scris cu verde. deci......... daca gasesti ceva ce nui la locul lui in sursa xxxx.htm sau yyyy.mid inseamna ca e suspect :) deci il iei si il folosesti in url:http://highq.uv.ro/hIghQ/yyyy.mid
Lord^Kani Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 lvl 5 hint..nu stiu ascii deloc..imi explica cineva?
Sequenz 31 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 kguard......in jocul asta poti de la lvl la lvl prin 2 metode: 1. schimbi url...adica adresa de sus cu un cuvant,litere etc... 2.prin parola...care o aflii din anumite indicii,aberatii,google sau mai stiu eu ce.......noroc intotdeauna citesti sursa....... trebe sa stii otzara programare......putin de tot.... <!-- --> e un comentariu,nu face parte din cod ci doar ptr a te ajuta pe tine...indiciu...e scris cu verde. deci......... daca gasesti ceva ce nui la locul lui in sursa xxxx.htm sau yyyy.mid inseamna ca e suspect :) deci il iei si il folosesti in url:http://highq.uv.ro/hIghQ/yyyy.mid aham... acuma pricepusi :D ms mult :*
TyreXel Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 lvl 5 hint..nu stiu ascii deloc..imi explica cineva?cauta pe google si o sa gasesti un tabel cu ascii... de acolo te descurci
Sequenz 31 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 e jos ? k mie nu`mi mai merge site`ul level 3 mia aparut einstein cu niste numere dedesupt .. tre sa bag pass X( .. grea matematica indicii ? :D am reusit :D oh yea :D ceva indicii la lvl 5 pls ?
Deian69 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 tyrexel daca mai dai un hint ceva is afon cu muzica...........din cate am inteles are ceva legatura personal jesus???caut pe gugal habar n-am e formatie sau e melodie :Pedit: foloseste adresa: highq.uv.roin loc de lx pune uvhai ca am trecut 15 acuma :Dsincer 14 mi se pare apsurd,cum trece unu care nu are treaba cu muzica ???e vreun indiciu si nu lam vazut?ms kani am reusit deja mai bine sterge :) trupa dale un indiciu mic nu raspunsul
Lord^Kani Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 tyrexel daca mai dai un hint ceva is afon cu muzica...........din cate am inteles are ceva legatura personal jesus???caut pe gugal habar n-am e formatie sau e melodie :Pedit: foloseste adresa: highq.uv.roin loc de lx pune uve melodia lui Depeche Mode... Ty am gasit 6 litere..banuiesc ca tre sa le anagramez pana gasesc un cuvant..dar unde pun cuvantul ala?
TyreXel Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 e melodia lui Depeche Mode... Ty am gasit 6 litere..banuiesc ca tre sa le anagramez pana gasesc un cuvant..dar unde pun cuvantul ala?sus la link daca tin eu bine minte
TyreXel Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 nu merge la link ...alta idee? inseamna ca nu e raspunsul corect
Deian69 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 in url trebuie sa pui cuvantul hint incepe cu :P tyrexel cu fobia un indiciu am gasit numele fobiei nu merge te las sa te chinui putin :) hint: foton :)
Lord^Kani Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 era bun..doar ca il articulam eu :( ...mda..ia sa vedem acum..lvl 6..abstrat?hmm nici un indiciu...deian...ty..ceva indicii..?
TyreXel Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 @deian e un cuvant complicat daca mai tin eu bine minte@kani face lumina
Sequenz 31 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ceva hint la lvl 5 ?compozitor din Salzburz .. Mozart nu e ce se intelege prin ascii ? knd pun mouse`ul pe buze ala aia din poza, imi apar ceva numere
Lord^Kani Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 am pus bec..si m`a intrebat : Si unde pui becul? ma intereseaza daca raspunsul il pun tot la url..sau unde..?sau ce fac? Oki ms...era Lampa...
TyreXel Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 KGuard' date='Nov 18 2006, 00:01' post='1536445']ceva hint la lvl 5 ?compozitor din Salzburz .. Mozart nu e inseamna ca nu ai scris bine, raspunsul e fara majuscule @kani tot sus la link se pune
Deian69 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 @guard toate parolele se scriu cu litera mica@kani pagina aia e doar asa de informare ca ai gresit....dar esti pe aproape