Jump to content
Thade

IQ game!

Recommended Posts

Posted

ma ajuta si pe mine cineva la 12 cel cu chimia ... am gasit literele ... mai greu cuvantul

incearca sa anagramezi literele simbolurilor chimice pe care le-ai gasit.

ghicitoarea parca era la 44 si este mai mult decat usoara. cam la mintea cocosului.

dap, e la 44. si e simpla :P uita-te foarte atent la cuvintele de acolo (poza nu are nici o relevanta).

Posted

da, este o eroare. s-a vorit si pe forum despre asta, incearca sa fii corect, sa continui de la 6 fara a pune acel cuvant.

pai asa ma chnui sa fac..da sa mor de stiu cu ce seamana aia :(

Posted

nu pot sa trec de lvl 22.........cred ca am incercat toate cuvintele posibile...offfffff

hint?:)

Posted

hmmmm eu am trecut din greseala de la lvl 6 la lvl 23 :D..e usor si banal cuvantul :D exista aproape in fiecare casa un obiect dinala si incet incet apare cate unul si in buzunarul fiecaruia :D

Posted

e clar IQ-ul meu e sub 0.000000000000000000000001 , la 2 am ramas ..:D prost sa fi sa nu treci de 1.. si mai prost sa fi sa nu treci de 2 :! p.s. mario nu avetzi?:D

"pa cuvant" :rofl1:

Posted

la niv 7 linkul acela www.gap88.go.ro nu mai merge... imi da eroare..de ce???

alte indicii la niv asta ... :comp1:

Guest electrick
Posted

uita-te putin in profil la mine, o sa-ti dai seama despre ce program e vorba (nu e yahoo) ...

trebuie sa-ti faci cont pe respectivul si sa vezi profilul lui ... ma rog, iti dai tu seama :P

ah da...n-are legatura cu putzache ( =)) )

Posted

sunt la lvl 3... nu imi dau seama pe moment ce pot face

daca ai nevoie de ajutor la notpron dami pm am ajuns si eu pana la lvl 17 sau cat

EDIt: care imi da ceva hints la lvl 7 la highq :)

Posted

sr de spam nu puteam sa dau edit

La lvl 12 ceva hints daca se poate...nu rezolvarea :P e ala cu chimia

Anagrama aia e in engleza???in joc sunt folosite anagrame pt cuvinte eng.?

daca nu pot gasii pe undeva vreun program de anagrame romanesti?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...