Jump to content
Thade

IQ game!

Recommended Posts

Posted

43 e chiar usor...l-am trecut intr-un minut...

NOT

urata papusa aia :| am descoperit ce trebuia in sursa, programul...am incercat sa editez poza aia poate iese ceva...nimic :|

Posted

lvl 43 e unul dintre cele mai faine nivele de pana acum (parerea mea). sensini, tine cont ca oricum ai deschide cu photoshopul o poza .jpg, nu prea ai ce-i face, in afara de a da un zoom mare, a mari contrastul si a incepe sa cercetezi pixelii. poate ar trebui sa incerci o alta extensie?

ps: intr-adevar, groaznica papusa aia.... inca sta la mine pe desktop ;))

Posted

tag-ul care conteaza e <psd>image</psd>, folosit pentru fisierele create in photoshop, fisiere care au dealtfel extensia .psd . deschideti imaginea in browser. btw, aveti nevoie de photoshop pt a trece de nivelul asta. (eu tot cu lvl 45 am probleme mari...)

Posted

nu... incercat varianta 4+5... incercat varianta 4+5+45... incercat varianta adunat numerele din codul sursa... incercat marit poza si scanat cu grija... mai ramane doar varianta in care incerc toate numerele pana la 10000 la rand in browser... dar that won't EVER happen :|

Posted

nu... incercat varianta 4+5... incercat varianta 4+5+45... incercat varianta adunat numerele din codul sursa... incercat marit poza si scanat cu grija... mai ramane doar varianta in care incerc toate numerele pana la 10000 la rand in browser... dar that won't EVER happen :|

well am eliminat eu adunarea numerelor de pe tastatura + 45 :)

LE: e posibil sa fie vreo operatiune de matematica, in care aduni toate numerele pe care le vezi. daca ati avut tangente cu aceasta materie, unlike me, va rog :)

Posted

hai ma, nu trece nimeni? toti suntem batuti in cap? :((

nu ma simt :whistle:

nush ce sa zic... incearca sa postezi la ei pe forum pt un hint... eu zic ca e un lvl prost facut. oricum, rezolvarea ma depaseste.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...