Deian69 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ce draqu poate sa insemne kerosen.htm?dld dreamweaver dai new page si salveaza 1 sa vezi ce inseamnasi atunci gandestete unde ai putea sa pui acel htmcat despre level 7 era pe site cuvantu ala,din moment ce e stearsa pagina nu stiu cum poti trecevezi poate e scris undeva pe forum aici cuvantul
knoxuletz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 ce draqu poate sa insemne kerosen.htm?dld dreamweaver dai new page si salveaza 1 sa vezi ce inseamnasi atunci gandestete unde ai putea sa pui acel htmcat despre level 7 era pe site cuvantu ala,din moment ce e stearsa pagina nu stiu cum poti trecevezi poate e scris undeva pe forum aici cuvantulam cautat prin topicul acesta dar nu am gasit .... whateva` ... macar dati-mi careva un link pentru level 8 sau stiu eu ... nu suport sa stau si sa astept ceva ce cred ca nu se va remedia (revenirea site-ului) ... asa ca ..astept un link direct spre nivelul 8 ! multumiri anterioare :tiphat:
knoxuletz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 uvedenrode asta e cuvantu' :) Te iubesc !! :D merci :wub:
knoxuletz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Help la lvl 10, am trecut de la 7 la 10 foarte rpd ..dar ma blocasem aici ... :blink: doamne bate`l ceas ... help :crybaby:LE. Done :nanana:
knoxuletz Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Lvl 25, faza cu pisica ma ucideee ... help ..again :help:
m4x Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 In 2 zile ai trecut de la 10 pana la 25 ? :o:O ... wow ...gj knox
knoxuletz Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 In 2 zile ai trecut de la 10 pana la 25 ? :o:O ... wow ...gj knox mc mc :D astept in continuare nijte indicii din partea celor care au trecut de nivelu 25 ... chiar nu am idee care poate fi cuvantul cheie :( :comp1: :sef:
morTy Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 e mai greu 25... uite-te atent cu zoom sunt niste semne acolo , trebuie sa gasesti pe net alfabetu respectiv cu traduceri daca imi aduc bine aminte si iese cuvantul :)
knoxuletz Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 e mai greu 25... uite-te atent cu zoom sunt niste semne acolo , trebuie sa gasesti pe net alfabetu respectiv cu traduceri daca imi aduc bine aminte si iese cuvantul :)poi ma tot uitam la chestia aia din stanga sus ... ceva scriere foarte ciudata ... cuneiforma sau naiba stie :D ma gandeam ca aia nu am cum sa o descifrez, defapt se paote daca e intr`o anumita limba dar este imposibil daca tot dau zoom maxim pe el :P da unde gasesc eu traducerea ...defapt in primul rand sa aflu in limba e :rofl1:
POLAND Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 un hint @ level 15 cel cu " Vineri 13 " ce fobie sa am ?
knoxuletz Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 un hint @ level 15 cel cu " Vineri 13 " ce fobie sa am ? pe google ai sansa sa gasesti acel cuvant .... si e un cuvant lung si naspa :D
POLAND Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 am cautat azi noapte de mi-a sarit capacele si nu am gasit :\am gasit 2 cuvinte lungi si naspa dar nu se potrivesc
knoxuletz Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 am cautat azi noapte de mi-a sarit capacele si nu am gasit :\ am gasit 2 cuvinte lungi si naspa dar nu se potrivesc alea le`am gasit si eu ... cauta pe alte site`uri despre acele doua cuvinte ca nici mie nu mi se potriveau la inceput, dar pe alt site era scris corect si mi`a mers :D P.S. am trecut de 25 :nanana: shitty word :rofl1:
POLAND Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 nu merge nici cum.. :(am cautat peste tot despre cuv. alea si nu merge :Dtrm un pm cu raspunsu :X
knoxuletz Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 blocked la 28, cred ca m`am blocat pe veci ! somebody help meeee e pagina aia pe care scrie page error .. :blink: :comp1:
ShoX Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 eu nu stiu dc da ma plictiseste jocu asta mai knoxuletz nu stiu cum ai avut rabdare pana in nivelu 28
POLAND Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 10x knox pt rasp :Xacu' ma concentrez la 16 :-".. clue ? :D
knoxuletz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 10x knox pt rasp :Xacu' ma concentrez la 16 :-".. clue ? :DNo hints yet Kguard :D just think ..and keep thinking and you`ll find the answer :D @ shoCS :wub: ma tentat jocu asta ca am vazut ca e foarte interesant si trebuie tenacitate sa rezolvi nivelele :D
Guest frost_mourne Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 cine mah ajuta cu lvl 31 stau de 1 ora si nu imi dau seama cum sa-l trec http://highq.uv.ro/hIghQ/ulhasnagar.htm astai link-u in cazul in care atzi uitat care ii lvl 31:D datzimi un pm cu un indiciu sau cu raspunsul nu ma supar:D dar vreau sal trec pls odata ^
Suparata_^ Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 care era povestea cu lvl 2 ca m-am blocat ? :rofl1:edit : http://www.highq.lx.ro/hIghQ/level5.htmclue la asta ? :)
Lucian Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 la level 5 mi-a aparut fata unei femei, hu urata e