sNaKey Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ahi, pm me daca stii raspunsul la level 15. Am cautat la fobii si am inversat literele alea, dar tot n-am reusit.http://www.highq.lx.ro/hIghQ/depechemode.htm
Edelweiss Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 guys, nu mai puneti linkurile in topicul asta. e ok ca deian l-a zis pe ala de la lvl48, pentru ca acolo ne blocaseram toti care am jucat (si nici eu nu mai tineam minte linkul, am descoperit ceva hint acolo dar mai trebuie sa studiez :) ), dar linkuri catre lvl15, 20, 31 etc nu cred c-ar trebui sa apara...
Guest kastorulh Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 cum se trece de lvl 2 ?? m-am uitat la source code da nu inteleg nica :(
morTy Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 trebuie sa schimbi sus la link cu ceva din source .. uite-te atent :) ps: mai citeste si prin topic au mai fost intrebari ;)
Ahilosu Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 sa fim seriosi. nu poti trece de nivelul 2, stai in banca ta si nu mai faci niciun joc.
Deian69 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 care isi mai omora nerviieu numai rezist vreau raspunsul :)e nici chiar asa dar numai am idei
Fallout Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 pana la urma cum trec de lvl 7 (Si a aprins becul)?
knoxuletz Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ba ziceti`mi si mie ce drq sa fac la lvl 2 , habere nu am FAQ, unde drq e ala ? folosesc opera ca browser ... .so ... help ! :crybaby:
POLAND Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ba ziceti`mi si mie ce drq sa fac la lvl 2 , habere nu am FAQ, unde drq e ala ? folosesc opera ca browser ... .so ... help ! :crybaby: FAQ 1) Intotdeauna uitati-va la codul sursa. (view source si fiti atenti la <!-- --> 2) Cautati pe google. 3) In cazul in care nu merge sa bagati parola trebuie sa schimbati sus linkul 4) Indicii veti gasi peste tot doar deschideti bine ochii si think outside the box 5) La unele nivele veti avea nevoie de un editor de poze (photoshop, gimp etc...) 6) Fiti atenti la sunete la lvl 2 e Blank Page, citeste Codul Sursa
Ahilosu Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ba ziceti`mi si mie ce drq sa fac la lvl 2 , habere nu am FAQ, unde drq e ala ? folosesc opera ca browser ... .so ... help ! :crybaby: apasa F3 de pe tastatura sau da-i click dreapta si "source" pentru a vedea si alte indicii. ps daca n-ai trecut de 2, sa te vad pe la 30-40..
m4x Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ai incercat sa te uiti la source ? ..dar din cate vad site-ul ala nu mai este ... Apropo check forum-ul lor pt indicii :P p.s Post 666 :-s
[k1ll] Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ai incercat sa te uiti la source ? ..dar din cate vad site-ul ala nu mai este ... Apropo check forum-ul lor pt indicii :P p.s Post 666 :-s poi tocmai aia e ca site`ul nu mai merge :( .. m`am uitat si la source si la lampa aia timp de o ora :( si nimic ... EDIT: naspa :( @poate sa`mi dea si mie un pm cu rezolvarea de la lvl 7? :D
m4x Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Am vazut ca a fost postata si pe forum problema asta, dar nu a raspuns nimeni...momentan nu poti face nimic, raspunsul era pe site-ul ala.
knoxuletz Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dati`mi si mie codul de la lvl 7 ca sa nu ma mai chinui, nu e vina mea ca site`ul a fost sters..... cred ca nu sunt singurul cu aceasta problema @Ahi merci pentru ajutorul acordat in legatura cu FAQ :P
Guest biili Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 1) Intotdeauna uitati-va la codul sursa. (view source si fiti atenti la <!-- --> 2) Cautati pe google. 3) In cazul in care nu merge sa bagati parola trebuie sa schimbati sus linkul 4) Indicii veti gasi peste tot doar deschideti bine ochii si think outside the box 5) La unele nivele veti avea nevoie de un editor de poze (photoshop, gimp etc...) 6) Fiti atenti la sunete Succes. P.S: TOATE PAROLELE SUNT CU LITERE MICI (nu exista spatii, cratime etc...) De la lvl 1 la 5 trec in cateva secunde :rofl1: ...la lvl 5 stau de o ora si nu ii dau de cap :violent: :angry1: Cum sa ma ajute acel<!-- kerosen.htm --> pls spunetzimi k numai rezist mult:))
knoxuletz Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :angry1: Cum sa ma ajute acel<!-- kerosen.htm --> pls spunetzimi k numai rezist mult:))e important ce scrie intre <! .... -> // mai citeste odata hint`urile... si priveste`ti link`ul cu si mai mare atentie :DLa asta ma refeream in special : 3) In cazul in care nu merge sa bagati parola trebuie sa schimbati sus linkul :nanana: good luck
ShoX Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 nice game,m-am blocat la nivel 2 nu se incarca sau e blank pagina ? ...si la mine la fel... :comp1:
m4x Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 shox e important ce scrie intre <! .... -> // mai citeste odata hint`urile... si priveste`ti link`ul cu si mai mare atentie :DLa asta ma refeream in special : 3) In cazul in care nu merge sa bagati parola trebuie sa schimbati sus linkul :nanana: good luckvezi la View -> Source si citeste mai sus...
knoxuletz Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 10x :right:ai reusit sa treci mai zeule ? :rofl1: