Jump to content
Thade

IQ game!

Recommended Posts

Posted

guys, nu mai puneti linkurile in topicul asta. e ok ca deian l-a zis pe ala de la lvl48, pentru ca acolo ne blocaseram toti care am jucat (si nici eu nu mai tineam minte linkul, am descoperit ceva hint acolo dar mai trebuie sa studiez :) ), dar linkuri catre lvl15, 20, 31 etc nu cred c-ar trebui sa apara...

Guest kastorulh
Posted

cum se trece de lvl 2 ?? m-am uitat la source code da nu inteleg nica :(

Posted

trebuie sa schimbi sus la link cu ceva din source .. uite-te atent :)

ps: mai citeste si prin topic au mai fost intrebari ;)

Posted

ba ziceti`mi si mie ce drq sa fac la lvl 2 , habere nu am :hair: FAQ, unde drq e ala ? folosesc opera ca browser ... .so ... help ! :crybaby:

FAQ

1) Intotdeauna uitati-va la codul sursa. (view source si fiti atenti la <!-- -->
2) Cautati pe google.
3) In cazul in care nu merge sa bagati parola trebuie sa schimbati sus linkul
4) Indicii veti gasi peste tot doar deschideti bine ochii si think outside the box
5) La unele nivele veti avea nevoie de un editor de poze (photoshop, gimp etc...)
6) Fiti atenti la sunete

la lvl 2 e Blank Page, citeste Codul Sursa

Posted

ba ziceti`mi si mie ce drq sa fac la lvl 2 , habere nu am :hair: FAQ, unde drq e ala ? folosesc opera ca browser ... .so ... help ! :crybaby:

apasa F3 de pe tastatura sau da-i click dreapta si "source" pentru a vedea si alte indicii.

ps daca n-ai trecut de 2, sa te vad pe la 30-40..

Posted

Ai incercat sa te uiti la source ? ..dar din cate vad site-ul ala nu mai este :| ...

Apropo check forum-ul lor pt indicii :P

p.s Post 666 :-s

poi tocmai aia e ca site`ul nu mai merge :( .. m`am uitat si la source si la lampa aia timp de o ora :( si nimic ...

EDIT: naspa :(

@poate sa`mi dea si mie un pm cu rezolvarea de la lvl 7? :D

Posted

Am vazut ca a fost postata si pe forum problema asta, dar nu a raspuns nimeni...momentan nu poti face nimic, raspunsul era pe site-ul ala.

Posted

Dati`mi si mie codul de la lvl 7 ca sa nu ma mai chinui, nu e vina mea ca site`ul a fost sters..... cred ca nu sunt singurul cu aceasta problema :comp2:

@Ahi merci pentru ajutorul acordat in legatura cu FAQ :P

Guest biili
Posted

1) Intotdeauna uitati-va la codul sursa. (view source si fiti atenti la <!-- -->

2) Cautati pe google.

3) In cazul in care nu merge sa bagati parola trebuie sa schimbati sus linkul

4) Indicii veti gasi peste tot doar deschideti bine ochii si think outside the box

5) La unele nivele veti avea nevoie de un editor de poze (photoshop, gimp etc...)

6) Fiti atenti la sunete

Succes.

P.S: TOATE PAROLELE SUNT CU LITERE MICI (nu exista spatii, cratime etc...)

De la lvl 1 la 5 trec in cateva secunde :rofl1: ...la lvl 5 stau de o ora si nu ii dau de cap :violent: =))

:angry1: Cum sa ma ajute acel<!-- kerosen.htm --> pls spunetzimi k numai rezist mult:))

Posted

:angry1: Cum sa ma ajute acel<!-- kerosen.htm --> pls spunetzimi k numai rezist mult:))

e important ce scrie intre <! .... -> // mai citeste odata hint`urile... si priveste`ti link`ul cu si mai mare atentie :D

La asta ma refeream in special : 3) In cazul in care nu merge sa bagati parola trebuie sa schimbati sus linkul :nanana: good luck

Posted

shox

e important ce scrie intre <! .... -> // mai citeste odata hint`urile... si priveste`ti link`ul cu si mai mare atentie :D

La asta ma refeream in special : 3) In cazul in care nu merge sa bagati parola trebuie sa schimbati sus linkul :nanana: good luck

vezi la View -> Source si citeste mai sus...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...