Jump to content
Thade

IQ game!

Recommended Posts

Posted

http://highq.uv.ro/hard/mus1.mp3 baga in url........

daca convertezi in wav si ii dai increase speed are un sens ii dai si reverse.....dar tot nu inteleg ce zice

cred ca am gasit indiciul >:)

Am incercat o strategie am postat pe forum daca imi da gap ban sau edit inseamna ca am tintit ceva.Dar sper sa se uite pe forum....si nu aici :).....ahilosu tu cand ai luat ban......de mult?,sau zilele,luna asta.......

Posted

Edit: se pare ca am gresit ...........am incercat cam toate legate de big bad voodoo daddy nu cred ca are legatura.......

Stiam ca sunetul ala lam mai auzit undeva........e pe notpron dar e pe aproape toate levele eu am crezut ca e doar la lvl 5

care stie care e opusul cuvantului evident

Posted

http://highq.uv.ro/hard/mus1.mp3 baga in url........

daca convertezi in wav si ii dai increase speed are un sens ii dai si reverse.....dar tot nu inteleg ce zice

cred ca am gasit indiciul >:)

Am incercat o strategie am postat pe forum daca imi da gap ban sau edit inseamna ca am tintit ceva.Dar sper sa se uite pe forum....si nu aici :).....ahilosu tu cand ai luat ban......de mult?,sau zilele,luna asta.......

am luat ban de mult, cam cand m-am apucat de joc. cred ca e cam un an.

Posted

avand in vedere ca s-au mai schimbat userii de pe forum, propun sa incepem sa jucam iar acest JOC

enjoy

Interesant joc! Numa nu stiu sa trec mai departe de lvl 3!

Posted

Interesant joc! Numa nu stiu sa trec mai departe de lvl 3!

cred ca am gasit indiciu la 49 care mai are linku?

ps care e lvl 3? :D

ps tibork citeste sursa

Posted

cel mai aiuea level dupa parerea mea

citeste sursa pana gasesti indiciu .dupa care citeste toate paginile din topic si vei gasi chiar si raspunsul

Posted

Va rog ziceti cum se trece la nivelul 7 cel cu becul .. si cu lampa... ca nu mai exista siteu acela din source cod. Deci teoretic n-am nici o sansa sa aflu .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...