Jump to content
Thade

IQ game!

Recommended Posts

Posted

daca vreti sa trecem trebuie sa aflam cum se numeste tabloul de langa =)) cred ca asta e necesar.........

Ati fost careva la louvre ? =))

nu ai treaba cu tabloul de langa :) acea nu e poza reala...ne trebuie cineva care se pricepe la photoshop(de ex Ahilosu)...exact ca la lvl 43 trebuie....

Posted

daca vreti sa trecem trebuie sa aflam cum se numeste tabloul de langa =)) cred ca asta e necesar.........

Ati fost careva la louvre ? =))

exact. am fost eu, dar... si netul nu prea m-a ajutat in a afla raspunsul.

nu ai treaba cu tabloul de langa :) acea nu e poza reala...ne trebuie cineva care se pricepe la photoshop(de ex Ahilosu)...exact ca la lvl 43 trebuie....

kani, mergi pe o pista total gresita. n-ai vazut ca nimic nu se repeta? gata, nu mai e vorba de photoshop, it's over now :) tabloul de langa e raspunsul (cred).

Posted

kani, mergi pe o pista total gresita. n-ai vazut ca nimic nu se repeta? gata, nu mai e vorba de photoshop, it's over now :) tabloul de langa e raspunsul (cred).

Edel..mami...deci aia nu e poza reala de la lvl 47 :) e un nivel din doua parti...am vazut a doua parte a levelului la cineva..e cu totul alta poza...si se modifica strucura linkului...e ceva de genul : ../special/ceva.htm..+ ca apare din nou acel bsp...sau cum draq ii zice..ca nu ma pricep deloc... :(

Posted

Edel..mami...deci aia nu e poza reala de la lvl 47 :) e un nivel din doua parti...am vazut a doua parte a levelului la cineva..e cu totul alta poza...si se modifica strucura linkului...e ceva de genul : ../special/ceva.htm..+ ca apare din nou acel bsp...sau cum draq ii zice..ca nu ma pricep deloc... :(

te referi la forum???,m-am gandit si eu la chestia aia ca poate e un indiciu find doar un user cu un singur post.dar acolo sunt niste chei si scrie si level 47.....poza din notpron.am incercat sa modific hard,easy,special si nu am reusit sa ajung la .htm doar level47.jpg in urmare nimic.

ps:totusi indiciul dat de gap e: Cunosc tabloul!?

Posted

edel photoshop se foloseste in minim 2 nivele. deci se poate repeta...nu de asta tine. nu am timp acum sa ma gandesc, sper sa reusesc maine sa trec.

Posted

edel photoshop se foloseste in minim 2 nivele. deci se poate repeta...nu de asta tine. nu am timp acum sa ma gandesc, sper sa reusesc maine sa trec.

la acest nivel nu ai nevoie de photoshop,cel putin inca nu am avut nevoie...am gasit indiciul dar sunt blocat..

1 hint: Intrati pe forumul highq,exista un user monalisa,e facut de gap,incercati sa aflati cat mai multe despre el

Posted

la acest nivel nu ai nevoie de photoshop,cel putin inca nu am avut nevoie...am gasit indiciul dar sunt blocat..

1 hint: Intrati pe forumul highq,exista un user monalisa,e facut de gap,incercati sa aflati cat mai multe despre el

mai Deian...sa iti mai explic odata..sunt doua poze la nivelul asta..eu raman la parerea mea..tocmai de asta..il astept pe Ahilosul..sa faca cu photoshop..acolo e cheia..

Posted

cand va zic am gasit hintul..........daca vrea cineva sa ma asculte aflati cat mai multe despre useru monalisa de pe forum......daca faceti ceva veti gasi un link.........dupacare e vb despre un sport online.....facut in suedia...dar nu stiu ce sa fac acuma.

Nu zic poate este o capcana dar .......

Posted

passed :D no photoshop required.

bv deian, e simplu mai departe, citeste sursa de la a doua pagina. si vezi cum si unde in link pui ".***" ala ca sa nu dea eroare la incarcare.

ps: lol, eu si ahilosu deodata :))

Posted

moama ce emotii miati dat acuma :D

deci folosesc cuvantu cheie si nu ajug deloc unde trebuie

ajung la mynews.com :(

EDIT: Ce ai zis tu am facut deja....... si imi zice .xxx poate !

na aici sunt blocat eu

Posted

pai nu prea procedezi cum trebuie :P

inlocuieste ce gasesti la profilul monalisei, sus la link.

pui acel .htm sus in locul la no.

btw la 48...fata aia nu e cea din "the ring"?

din scary movie nu e...deci poate fi doar din the ring..

lol am vrut sa ma uit pe forum si vad ca sunt banat pentru sfaturi ... =))

Posted

pai nu prea procedezi cum trebuie :P

inlocuieste ce gasesti la profilul monalisei, sus la link.

pui acel .htm sus in locul la no.

btw la 48...fata aia nu e cea din "the ring"?

din scary movie nu e...deci poate fi doar din the ring..

lol am vrut sa ma uit pe forum si vad ca sunt banat pentru sfaturi ... =))

nu mai exista lvl 48 pe forum..la sfaturi :(

Posted

e un rand in sursa care cred ca zice totul la 48: <bgsound src="mus1.mp3" loop="infinite">

partea proasta e ca nu se aude nici o muzica cand se incarca pagina... cel putin la mine. oricum, poza aia gives me the creeps.

Posted

am mai auzit sunetul ala pe notpron......

O sa-i rup fashu :D

Ps:ms edelweiss

k va dau niste indicii.......am luat sunetu lam convertat in wav lam ascultat, inversat se aude ceva dar nu cred ca e un cuvant,poate fii chiar o melodie..........incercati si voi poate o cunoasteti....

tin sa cred ca e usor levelu asta......ar putea fii speriat,infricosatoare,bolnava,posibil nume de boala

Posted

foloseste interten explorere o sa-l auzi......

cat de downloadat e simplu....doar pui linku ................xyw.mp3

dar nu cred ca are relevanta

trebe sa trezeasca un fel de sentiment,frica,spaima,teama, am iincercat nu merge

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...